2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kızlarr ne güzel yhaa böle okurken eski günleirm aklıma geldi:))) ahh ahh ne güzel siz inş. bebişlerinizi ucagınıza alıcaksınız bizlerde 1 yaş kutlicaz hemen gelse şu yaz yhaaa çok zor vala :))) bizd ebilmedikleirmizi böle ark. sayesinde ögrenirdik :)) çok güzel oluyo :) lalahım inş. hepiizesag sgalim bebişlerinizi kucaklamayı nasip eder:)
 
bend e ilk hamileligimde acaip limon yerdim bi oglum olmuştu :)))
 

gözünaydın helin. seninki maaşallah kocamam olmuş. haftaya cinsiyetini de öğrenirsin. senle ben çok yakın gidiyoruz. ama ben karından bakınca bebeği hiç de net görememiştim. yani kolunu bacağını ayırdedememiştim 11+0 ken. sonra alttan baktı da her detayı gördüm.
 
taze fasülyecim; benim de göğüs uçlarım büyüdü ve etrafındaki bezeler de belirginleşti.kahve halka biraz büyüdü.ve normalde küçük göğüslü olmama rağmen şu anda taş gibi kocaman göğüslerim oldu.arada bir de sızlıyor, özellikle de geceleri...ağrı sızı olmasa bu durum hiç de hoşuma gitmiyor değil hani....yerimseniben
 
Günaydın kızlar dr bana folikasit yerine elevit diye bir vitamin verdi klsiyumda içeriyormuş günde 1 tane alıyorum ama sanki benim iştahımı açtı gibi geliyor zaten iştahsızlıkda kilo vermiştim şimdi erkenden kilo alıcam diye korkar oldum acaba içmesenni bu vitamini bişekilde meyvelerlede alabilirmiyim bebegim için gerekenleri
 
aftabru bugün itibariyle kaç günlüksün
ben bugün 11+4 oldum bebeğin boyuda dün 45,6 mm idi
ben 11+2 sanıyordum doktor ölçümden sonra 11+3 dedi
ben 10+0 iken gittiğimde de karından baktı boyu 30 mm idi kollarını oynatıyordu kafasını kol ve bacaklarını ayırt ettik.eşim ve kız kardeşimde net gördüler
sanırım yatış pozisyonu da önemli
 
mercimekim ayva ustu denemedim bide oyle deneyim :)) yaratıcılıkta sınır yok :))))))
 
kızlar dra gitmeden once cikolata yiyin bebis cok oynarmıs ozaman ultrasonra rahat gorunurmus bana oyle demislerdi
 
ay ne güzel ya herkes mutlu. güzel haberler almış çok seviniyorum valla. Allah hepimize hep güzel haberler almayı nasip etsin. günlerin bir an önce geçmesini bekliyorum ben. bebeğim hemen büyüsün istiyorum. daha geçen çarşamba gittim ama çatlıorum acaba bebek nasıldır diye. insan özlüyor ya. ben de mide bulantısından eser yok ama felaket bi şişkinlik var çok fazla da yemiyorum ama gece uyuyamıyorum bu şişlik hissinden dolayı. napcam bilmem. karnım sanki 4 aylık gibi şişiyo akşamları. şimdi 8+2 oldu ben duramayacağım haftaya yine gitcem doktora. doktor artık beni görünce gülüyor zaten çok meraklısınız diye. merak etmeyenler nasıl duruyor ben anlamıyorum. birbirimize dua edelim, bebeklerimiz sağlıkla gelsinler, annelerini üzmesinler.
 
slm kızlar herkes iyi maşallahh ben grip olmuşum kafam kazan gibiisenağlamabogazlarım yanıyoo vallaa napcam ben yaa bitki çaylı içsem bişey olaz dimii herkes kendine iyi baksın valla salgın yakalanmayın bol bol Cvitamini tüketinhiç çekilmiyo hamilelikte grip :çok üzgünüm:
 
GÜNAYDIN KIZLAR,
midesi bulanmayanlar; dert etmeyin, şart değil bulanması. siz şanslısın valla. öğürürken altıma kaçıracak gibi oluyorum, şakaklarım patlayacak gibi şişiyor. bazılarının hiç bulantısı olmazmış bu çok normal.
helincim, ben bugün itibarıyle 11+4 olmuş olmalıyım. kesin bişey söyleyemiyorum çünkü ölçümlerden kaynaklanan bir iki günlük fark olabilir. bebiş herhalde 4,5 cm olmuştur. bilemiyorum. yarın kesin bilgileri alırım ama, zira en detaylı görüntüyü yarın alacağım. ikili testim var da...
 
günaydın kızlar,
ben de limoncuyum.bayılıyorum.ama en çok ayva üstü limon-tuz favorim.
sevgiler herkese....

Allah iyiliğinizi versin emi, beni okul içinde limon limon diye dolaştırdınız kaydirigubbakcemile3 Aslında okulumuzun yemekhanesi olduğu için şanslıyım. Hemen içeri sızıp tuzla limonu kapıp bir köşeye sindim. Ama ayva ile hiç denememiştim bu akşam deneyeceğim :jeyyar:
 
AİDAAA kıyamam limon herkesin sevdigi bisey deil ya ondan sordum ben acaba benden baskada varmı diye canım ya neyseki bulmussun cok sevindim.

macide bitki cayı icme iceceksen ıhlamur ic , bide elma mandalina portakal ıhlamur tarcın kaynatıp icme formulu var birde orjinal tavuksuyu corba, bogaz ıcınde bal biliosun . acil sifalar diliorum

aftabru ins yarın guzel haberler alırsın bebisinleilgili

kızlar ya bugun ne hayal ettim hepimizi dogurmusuz seneye bu zaman yazıoruz benimki emmio benimki gazlı yok disi cıkıo fotolar filan koymusuz cok heycan verici ins allah bize o gunleride gostersin
 

mercimekim bendede durum aynısı su buyume olayına cok memnunum arada kasınıo ama olsun
 

pbinay sen 8+2 de misin şimdi. ben de öyle bakalım hayırlısı. senle aynı zamanlarda aynı şeyleri yaptırmamız lazım o halde.
 
ben de 8+3 üm ama göğüslerimde hiçbi değişiklik yok neden acaba
 
ayyy kızlar ben cıldııcam yaaa 26sında gitcez doktora nasıl sabredicem ben.durup durup ağlıyorum.bişeyim yok ama cok merak ediyorum.
 

aftabru bu kadar olur benim ilk hamilelgimde hissetiklerimi yazmıssın aynen. esimde bende oglumuz olsun çok istiyorduk dr dan sonucu duyduk oglan diye ve nası mutlu olduk çıktık yuruyoruz dedim simdi kiz olma ihtimali bitti çunku bende net birsekilde testislerini ve pipisini falan gordum yanılma payını hiç dusunmedik bacakları acıktı oldugu gibi gorunmustu. ve deli gibi oglan istememize raegmen kız değil yani artık kesin diye içim burulmustu ac gozlulukmu nedir bendeki bilmiyorum:) yani ilk olucagı için sizlerin çogugunuzun farketimiyor demenniz çok normal oysa ben kız olması için deliriyorum su an belli ve biz bilmiyoruz ne kotu yahu meraktan oleceeğim benn.



kayra askol bu ne alınganlık.. tahmin edersinki artık çok kalabalıgıuız her birsey sorana yanıt yazmaya kalksak aksama kadar forum basından kalkamaz hale geliriz. ben aksam 17,30 a kadar tum gun içinde hep bakıp yazsamda aksamdan sabaha o kadar çok sayfa ilerliyorki sabah 11 e kadar ancak is arasında bakıp yanıtlama sansım oluyor. çok onemli bana direk hitap eden bir soru vsvarsa yanıtlamadan geçemiyorum ama sohbet konularına pek girme sansım olmuyor. bu kesinlikle isteksizlikten değil oyle bir vakit yokk. ve midem fena oluyourç ok fazla ekrana bakarsam sanki basım dahada agrımıyaa tık tık yanları atmaya baslıor mumkun mertebe gozlerimi sikca kapatıp dinlendirioyrum zaten is için bakıyrouz ekrana. biraz uzun yazdım bi konus bin ah isit gibi oldu alınma kırılma diye diyorum yani arkadasım yoksa hepimiz okuyoruz.bak bizde hamileyiz hem karsıkılık alınganlasırzak nolur sonra halimizi:))



fasulyecim iyimisn hosmusun sen gous agralırı kıskanılırmı hiççç
benim resmen sondu ugibi goguslerim yani acıları çok çok azaldı ve hala ucları oyle aman aman koyulasıp buyumedi biraz farklı sanki emin değilim onada lıstım iki aydır sonuçta boyle.
ve asıl ben karında gobek deligi altında olan cizgi varya birsey deniyordu onu bekliyorum o yok bende henuz.

kıalar selam ben geldim ve çok mutluyum
dün akşam kahve akıntım dolayısıyla doktora bu akşam gittim ve her şey yolundaymış
daha doğru sonuç verir dedi
yani her şey yolunda şimdilik

helin aman gozun aydınnn. bak korktuguna degmedi korkma demek çok bos geliyor biliyorum iste yinede diyoruz ne diyelimu:) ya bende hareket eden bebek gormek istiyorum artık en son 8+2 de gittim pek hareket goremedim kalp oynuyor bir onu gordum gerci benim dr kanama yuzunden bebebgin kalbi atıyormu diye bakıpoyrdu kısaca baska incelemiyordu asıl muaynem ctesi gunu bu hafta bakalım ne kadar buyumus.


keops haklısın. kaybetme korkusu muthis bir hismis. hatırlarmısınzı bilmem hamilelik baslarında bende abartmayın kotu dusunmeyin yapmayın etmeyin diye yazan biriydim ne zaman lekelenmelerim oldu ultrason ekranında bebegin kalbi atıyormu diye heycanla bakar oldum o zmaan anladım bu hissi. ve allah korusun kaybetsem tekrar hamile kalsam eminim daha endiseli olurum. buun gercekten yasamayan anlamıyormus ben ilk kez anladım. allah yasatmasın kimseye. ama mumkun oludgu kadarda ilgimizi baska yonlere cekmek kotu seyleri dusunmemek gerek bu birazda bizim elimizde

BUGUN LİMONA sardım kızlar aranızda limon yiyen varmı kokusu manyak guzel geliyor
azcık tuz ekip super oluyo ya
sanki dunyadaki en guzel yiycekmis gibi
limon ve limonlu içeceklerrr dunyadaki en guzel seyler sanki
normaldede severdim limonu simd daha bir seviyorum
 

ahh canım.üzüldüm biraz.ama bulunması zor olmayan şeyler olduğu için söylemekte sakınca görmemiştim.yiyebildiğine çok sevindim.:1hug:
 
günaydın kızlar. bakıorum herkes iiyiiii. ne güsel. okudum tüm geçmişi bebişler büyümüşler kocaman olmuşlar darısı başımıza.kızlar hamile olduğunu bilmeden ilk ay antibiotik kullanımı bebeğe çok mu zarar verio. tedavi amaçlı her gün 1000 mglık antibiotik. ama regli geçince bırakılmış.şu an arkadaşım ağlıo telde. hamileymiş ve 4 haftadır ilaç kullanıomuş.bebeğim sakat olcak aldırmam lazım die.sizleirn bilgisi var mı.ben doktora sormak lazım dedim am abildiğim kadarıyla zaten bebeği kötü etkileyen olaylarda ilk ay bebek regliyle atılıor dışarı. tabi doktor deilim ama sizler neler biliosunuz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…