Valla bulantım yoktu benim de normalde, Bir kaç gündür yanmayla başlayıp bulantıya çeviren bir rahatsızlığım başladı. Gaviscon, rennie, talcid kullanabilirsin dedi doktor. Günde 2 talcid ten bir şey olmazmış ama içinde bilmem ne barındırdığından tuz görevi görüyormuş, çok da iyi bir şey değilmiş yani. Çok zordaysam alıyorum, yoksa günün yarısında talcid çiğnemem ya da 3 günde 1 şişe gaviscon u bitirmem gerekir.
keops, göğüs ağrılarını çok kıskandım, benim de var ama 1 hafta önceki gibi değil. 1 hafta öncesinde çıldırtacak biçimde ağrıyor ve kaşınıyordu, şimdi o kadar değil. Hafif indi. Gerçi bir yerde okudum, sürekli büyümezmiş ve ağrımazmış, yoksa göğüslerimiz çok devasa büyüklüğe ulaşırmış. Arada dururmuş.
Bu aralar gene gaz olayı beni öldürüyor. Çarşamba günü doktora gideceğim için mutluyum, hem bebeişi göreceğim hem de lavman etkisi yapıyor bana doktora gitmek (heyecanlanıyorum). Gitsem, beni 3-4 gün rahatlatır, gaz falan kalmaz ortamda.
Bu soruyu sormuştum önceden kimse evet dememişti, gene soruyorum; göğüs uçları büyüyen ya da koyulaşan oldu mu?
ozamn şimdi cevap veriyorum:hayır benim uçarı büyümedi ve koyulaşmadı.zaten benim için erken sanırsamyerimseniben
arkadaşlar artık gereksiz kuruntular yapmayın.benimde bulantım allaha şükür bir sıkıntım yok.ne mutlu rahat bir hamilelik geçiriyoruz.niye kötü bir şey olması gerekiyomuş gibi kendinizi zorluyosunuz.rahatınıza bakın işte.bu durum için can atan kaç arkadasımız var allah en kısa zamanda onlarada böle huzurlu bir hamilelik naip etsin.lütfen bu kadar psikopatlığa gerek yok cok üzülüyorum bunları okuyunca.halinize şükredin.
cnm sen hamilemisin yoksa yenimi başlıyo belirtilerin :CüvCüv:
bu soru bana mı nazlı 03'e mi anlayamadım ama cevaplayayım.ben 8 hafta 6 günlük,nazlı 9 hafta 4 günlük,yani hamileyiz.
kıalar selam ben geldim ve çok mutluyum
dün akşam kahve akıntım dolayısıyla doktora bu akşam gittim ve her şey yolundaymış
bebeğim 46,6mm olmuş ve bir gün daha kazandım(zaten sata göre 4 gün öndeydim) 11+3 günlükmüş
doktorum akıntı ve lekelerden korkmamam gerektiğini artık bebeğimin büyüdüğünü söyledi
en tehlikeli dönemleri atlatmışız
kızlar artık bebeğim zıplıyor sıçrıyo elinin birini havaya kaldırmıştı
artık net olarak kol el ve bacakları seçiliyoordu hemde karından bakmasına rağmen
akıntım içinde vajinal c vitamini içerip vajinal ortamı düzenleyen tablet verdi
ense ölçümü yapacaktı ama pozisyon uygun değildi. ikili test için de 1 hafta sonra yapsak daha doğru sonuç verir dedi
yani her şey yolunda şimdilik
TAZEFASULYEEE,nazar etme ne olur,çalış senin de olur kaydirigubbakcemile3 a.s.
FİGENCİĞİM,tazefasulyenin de dediği gibi kayıp yaşamak bizim psikolojimizi çok yıprattı.biz de isterdik çok rahat olmayı ama olmuyor işte.mesela yarın benim için çok tuhaf bir gün olacak,çünkü diğer bebeğimi kaybettiğimi 9+0'da normal kontrolüme gittiğimde öğrenmiştim.kanama,lekelenme,ağrı hiçbir şikayetim yoktu.kıpır kıpır olduğunu görmek için baktığım ultrason ekranında taş gibi hareketsiz bir kitle görmek nasıl bir travmaydı,bunu sözcüklerle anlatamam.
HELİNCİĞİM,seni de tebrik ederim.maaşallah bebişine...
ben folbiol alıyorum sanırım 12. haftaya kadar da devam edicem
Valla bulantım yoktu benim de normalde, Bir kaç gündür yanmayla başlayıp bulantıya çeviren bir rahatsızlığım başladı. Gaviscon, rennie, talcid kullanabilirsin dedi doktor. Günde 2 talcid ten bir şey olmazmış ama içinde bilmem ne barındırdığından tuz görevi görüyormuş, çok da iyi bir şey değilmiş yani. Çok zordaysam alıyorum, yoksa günün yarısında talcid çiğnemem ya da 3 günde 1 şişe gaviscon u bitirmem gerekir.
keops, göğüs ağrılarını çok kıskandım, benim de var ama 1 hafta önceki gibi değil. 1 hafta öncesinde çıldırtacak biçimde ağrıyor ve kaşınıyordu, şimdi o kadar değil. Hafif indi. Gerçi bir yerde okudum, sürekli büyümezmiş ve ağrımazmış, yoksa göğüslerimiz çok devasa büyüklüğe ulaşırmış. Arada dururmuş.
Bu aralar gene gaz olayı beni öldürüyor. Çarşamba günü doktora gideceğim için mutluyum, hem bebeişi göreceğim hem de lavman etkisi yapıyor bana doktora gitmek (heyecanlanıyorum). Gitsem, beni 3-4 gün rahatlatır, gaz falan kalmaz ortamda.
Bu soruyu sormuştum önceden kimse evet dememişti, gene soruyorum; göğüs uçları büyüyen ya da koyulaşan oldu mu?
Selam herkese. kayracım noldu, kimse merhaba demedi mi sana? kızma, herkes kendi derdinde, olur arada öyle. Aynı şekilde benim de defalarca yazısına yanıt verdiğim, ama bana yanıt vermeyen arkadaşlar var.. Napalım...
Ben de çarşamba günü haftalık rutin kontrolüme gidiyorum kızlar. Bakalım bebiş ne alemde.. Folbiol konusuna çok şaşırdım. Yarıya mı indirsek acaba?
canm sen hamilesin sanırım negüzel yüce rabbim inşallah banada verir şafak 3 bekliyorm inşallah hayırlı haberler alırım senbi annesin duat bizler için duan kabul olur canm senin çünkü iki cnlısın negüzlgamyoncuiremsu
sağol güzelim yarın doktora gideceğim.sanırım iyidir bebeğim bana yardımcı olacak bu kez inşallah...
bende varım arkadaşlar 7 haftalık hamileyim.ağustosun 20 sine doktor tarih verdi.
BUGUN LİMONA sardım kızlar aranızda limon yiyen varmı kokusu manyak guzel geliyor
azcık tuz ekip super oluyo ya
sanki dunyadaki en guzel yiycekmis gibi