2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ozamn şimdi cevap veriyorum:hayır benim uçarı büyümedi ve koyulaşmadı.zaten benim için erken sanırsamyerimseniben

arkadaşlar artık gereksiz kuruntular yapmayın.benimde bulantım allaha şükür bir sıkıntım yok.ne mutlu rahat bir hamilelik geçiriyoruz.niye kötü bir şey olması gerekiyomuş gibi kendinizi zorluyosunuz.rahatınıza bakın işte.bu durum için can atan kaç arkadasımız var allah en kısa zamanda onlarada böle huzurlu bir hamilelik naip etsin.lütfen bu kadar psikopatlığa gerek yok cok üzülüyorum bunları okuyunca.halinize şükredin.

ozamn şimdi cevap veriyorum:hayır benim uçarı büyümedi ve koyulaşmadı.zaten benim için erken sanırsamyerimseniben

Valla gamze, bütün sitelerde 5-6. haftalarda göğüs uçları büyür - koyulaşır gibi şeyler yazıyor da, ondan kamuoyu yoklaması yapıyorum. Bana da erkenmiş gibi geliyor.

Kıssıııımmm sen bana bişi mi diyosun yoksa? klava:
Valla figencim haklısın ama, bilmiyorum hiç kaybın oldu mu, benim oldu ve "bu sefer de kaybedersem" diye korkup bazen kuruntu yapıyorum. Sanki kuruntu yapınca bir şeylerin önüne geçilirmiş gibi.. Şükrediyorum hem de o kadar çok şey için şükrediyorum ki, beni tanıyanlar şok geçiriyor. Çünkü şükretmeyi pek seven bir insan değildim ben. Ama anlıyorum şimdi galiba.. Kuruntu yapmamak gerekiyor, çok haklısın. Arada bizi böyle kendimize getir sen olur mu, keopsla ben tam psikopatız bu konuda..

kıalar selam ben geldim ve çok mutluyum
dün akşam kahve akıntım dolayısıyla doktora bu akşam gittim ve her şey yolundaymış
bebeğim 46,6mm olmuş ve bir gün daha kazandım(zaten sata göre 4 gün öndeydim) 11+3 günlükmüş
doktorum akıntı ve lekelerden korkmamam gerektiğini artık bebeğimin büyüdüğünü söyledi
en tehlikeli dönemleri atlatmışız
kızlar artık bebeğim zıplıyor sıçrıyo elinin birini havaya kaldırmıştı
artık net olarak kol el ve bacakları seçiliyoordu hemde karından bakmasına rağmen
akıntım içinde vajinal c vitamini içerip vajinal ortamı düzenleyen tablet verdi
ense ölçümü yapacaktı ama pozisyon uygun değildi. ikili test için de 1 hafta sonra yapsak daha doğru sonuç verir dedi
yani her şey yolunda şimdilik

TAZEFASULYEEE,nazar etme ne olur,çalış senin de olur kaydirigubbakcemile3 a.s.
FİGENCİĞİM,tazefasulyenin de dediği gibi kayıp yaşamak bizim psikolojimizi çok yıprattı.biz de isterdik çok rahat olmayı ama olmuyor işte.mesela yarın benim için çok tuhaf bir gün olacak,çünkü diğer bebeğimi kaybettiğimi 9+0'da normal kontrolüme gittiğimde öğrenmiştim.kanama,lekelenme,ağrı hiçbir şikayetim yoktu.kıpır kıpır olduğunu görmek için baktığım ultrason ekranında taş gibi hareketsiz bir kitle görmek nasıl bir travmaydı,bunu sözcüklerle anlatamam.
HELİNCİĞİM,seni de tebrik ederim.maaşallah bebişine...

helin çok sevindim. Ay darısı başımıza inşallah. Nasıl istiyorum şöylere 11 lere,14 lere gelmeyi. Çok rahatlıycam.

keops, peki bir şey sorsam sana? Pek istemiyorum bu konularda konuşmayı ama, 9 haftalıkkken kaybettiğimi öğrenmiştim demişsin. Peki kalbi durduğunda kaç haftalıkmış? Benimki 6 haftalıkken durmuştu mesela. Ben de 6 - 7. hafta civarı kafayı yemiştim. Ve bu esnada sürekli lekeleniyordum. Allaha şükür lekelerim geçti ama 10. haftaya kadar hala risk. Sen de göreceksin bak, bebişin kıpır kıpır olacak. Kötü düşünmeyelim artık. Her şey çok güzel olacak. a.s.

Benim de çarşamba günü kontrolüm var. Kontrole fotoğraf makinamı götürücem, kamerasıyla bebişimin kalp atışını çekicem. Keşke vajinal baksa, hareketleri çok net görünüyor demişti aftabru. Ama abdominal bakacak kesin Olsun, napalım.. Bekleriz biraz daha.. Allah boynumuzu bükmesin bir daha.. ( Bi de ben izin istiycem doktordan sengözlerimebaksanab)

keops canım senin duygularını yasamadan anlyamam.üzerindeki psikolojik baskıyı ama bende yasadıklarımdan sonra en önemli şeyin moral ve inanmak olduğunu anladım.moralini yüksek tut ki olumlu seyler düşünebilesin.inşl hersey yolunbda gider.

keops, peki bir şey sorsam sana? Pek istemiyorum bu konularda konuşmayı ama, 9 haftalıkkken kaybettiğimi öğrenmiştim demişsin. Peki kalbi durduğunda kaç haftalıkmış? Benimki 6 haftalıkken durmuştu mesela. Ben de 6 - 7. hafta civarı kafayı yemiştim. Ve bu esnada sürekli lekeleniyordum. Allaha şükür lekelerim geçti ama 10. haftaya kadar hala risk. Sen de göreceksin bak, bebişin kıpır kıpır olacak. Kötü düşünmeyelim artık. Her şey çok güzel olacak. a.s.

canım,ben de kötü haberi alır almaz doktora ilk bu soruyu sormuştum.kesin bir yanıt alamadım, 'büyüklük itibarıyla 6 haftalık (kürtaj materyali 10 cc idi) ama 6. haftada ölüp öyle kalmış da olabilir,8. haftada ölüp büzüşerek küçülmüş de olabilir' dedi.bir ümitle patoloji sonucunu bekledim,oradan da birşey çıkmadı.
biz 5+3'te kontrole gidip ertesi gün tatile çıkmıştık.sadece keseyi görmüştük.dönünce de 9+0'da kötü haberi aldık.bebeğimin kalp atışları başladı da sonradan mı durdu,yoksa hiç başlamadı mı bilmiyorum.ama 8. haftamda ciddi mide yanmalarım olmuştu.galiba hamilelik devam ediyordu,bilmiyorum :1no2:

GUNAYDIN herkese
bugun pek ii degilim midem basım uykum...
gecem pek ii gecmedi dondum durdum yatakta sacma ruyalar cabası
umarım sizler iisinizdir. dunku ruh halimden eser yok dun bebisi gorcem die psk mutluydum belkide

ben folbiol alıyorum sanırım 12. haftaya kadar da devam edicem

ben de 11. haftadayım hala kullanıyorum folbiolu.ikili tarama için doktora gittiğimde soracağım bırakayım mı diye.bazı yerlerde 10.haftadan sonra bırakılabilir diye yazıyor.

merhaba canım.benim de göğüs uçlarımdaki halka genişledi ve koyulaşma oldu bir miktar..sanırım sende de oldu ha?:sm_cool:

bu arada cennetkuşu hoşgeldin.hayırlı olsun bebişin

canım inşallah güzel haberlerle dönersin
folbiol bende kullanıyorum ayrıca demie hapıda alıyorom. demir hapında da bir miktar folik asit var
ben 3 gün sonra 12.haftayı bitireceğim ve folbiolu bırakıp elevit diye bir vitaminle demir hapı alacağım
yinede sen yarın doktoruna sor çünkü uzun süre kullanacak arkadaşlar var
hamileliğimi öğrendiğim den bu yana her hafta doktora gittim kadın belki usanmıştır benden
dün de beni ilk hemşiresi gördü ve güldü sonra doktorda dayanamadın değilmi dedi
aradan bir hafta geçince başlıyorum meraka.bebişlerimiz hareket etsede varlıklarını hep hissetsek rahatlarız o zaman

Ben her akşam dua ediyorum bebiş isteyen herkese rabbim bu mutlulugu herkese tattırsın :Saruboceq:
çok kafaya takmamaya çalış rabbim yüzünü güldürsün

Günaydın herkese a.s.

sağol güzelim yarın doktora gideceğim.sanırım iyidir bebeğim bana yardımcı olacak bu kez inşallah...

inşallah sende güzel haberler yazarsın benim gibi
haberlerini bekliyoruz zaten gebelik haftamız çok yakın ben bugün 11+4 oldum
gelir gelmez bilgilendir bizi

BUGUN LİMONA sardım kızlar aranızda limon yiyen varmı kokusu manyak guzel geliyor
azcık tuz ekip super oluyo ya
sanki dunyadaki en guzel yiycekmis gibi

BUGUN LİMONA sardım kızlar aranızda limon yiyen varmı kokusu manyak guzel geliyor
azcık tuz ekip super oluyo ya
sanki dunyadaki en guzel yiycekmis gibi

günaydın kızlar,
ben de limoncuyum.bayılıyorum.ama en çok ayva üstü limon-tuz favorim.
sevgiler herkese....

benim göğüs uçlarım çok büyüdü birde etrafında küçük bezeler dahada belirginleşti
yuvarlak halkası da sanki genişledi
benim göğüslerim hamile kaldığımı hissettiğim(daha adetime 4-5 gün varken) günden beri ağrıyo ve şişler
ama büyüme durdu ağrı şiddetide değişiyor.bazen çok ağrıyo bazen bir kaç gün ağrımıyo
mide bulantılarım 10.haftadan sonra azaldı sanıyordum ama oda değişiyor.bazen günlerce bulanmıyor bir sabah kalkıyorum feci öğürüyorum yana gün gün değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…