2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

taze fasülyecim,
dr.um bende reflü olduğu için gaviscon likit verdi.üzerinde de gebelik kategorisi A yazıyor.yanında da bu kategorideki ilaçlar gebelikte güvenle kullanılabilir yazıyor.bebişime bişey olmasın diye prospektüsünü hatmettim.şimdi sen söleyince bi daha baktım ama doğru.güvenle kullanabilirsiniz arkadaşlar.şıp diye geçiriyo yanmayı.
sevgiler....
hocam sakin ol diycem ama yeni nesil öle fena ki...
 
kızlar doktordan geldim.bebişin kalp atışı 189 normal mi ya.bana fazla geldi.8.0 ım şu an.
 

allahım hepimizin yardımcısı olsuuun inşallaahh
 

Allah allah neremle okumuşum acaba? Teşekkür ederim canım.
Ya sorma, 3 tane son sınıfım var. Bir tek bu sınıf böyle, diğer ikisinde melek gibi öğrencilerim sağ olsunlar.. Ama bu sınıf resmen ömrümü tüketiyor..
 
Yaa akşamları çok bulanıyor midem.. Bilgisayardaki yazıları okumak bile midemi kldırıyor. Bir yığın da yazılı kağıdı var okunacak... Yemek de yapamıyorum şu halde.. Yemekteyiz programı bile midemi kaldırdı şimdi..
 
beninde ağstosda dogacak ama sadece keseyi gçrdi doktor bebek gözükmedi
bende endişeleniyorum
 
herkese merhaba,
norraa'cığım,geçmiş olsun
eftelya aramıza hoşgeldin
tazefasulye'ciğim,sen de sakin olmaya çalış diyeceğim ama olmuyor,haklısın.ben normalde de sinirleniyordum zaten,bu aralar hiç çekilmiyorlar.
geçen hafta zorunlu olarak sağlık ocağındaki takibime başlamıştım.ilk olarak benden kan ve idrar tahlilleri yapıldı,idrarda iltihap çıktı.doktor ilaç vermeden önce bol su içerek halletmeye çalıştı,bugün tekrarlanacaktı tahlil ve daha kötü çıktı.belki laboratuvarda sorun vardır diye doktor beni hastaneye sevketti.yarın hastaneye gideceğim,sanırım 3 günlük bir rapor da alacağım.iltihap bahanem oldu,okula tahammül edemiyorum artık,yazılılar,sözlüler,ödevler...evde oturup işlerimi hallederim artık.
görüşmek üzere...
 
23 kasım sat tarihi testte hamileyim yanlız 6 haftalık olmasına rağmen kese var bebek gözükmüyo birbilgisi olan varmı
 
kızlar doktorumuza gittik.her gitmem biraz daha şaşırtıyor beni çok ilginç bir şekilde elma çekirdeğim 3 gün daha öne atmış.bugün itibarıyla 11+4 olmuşuz.çok ama çok mutluyum.doktor amcamız ense kalınlığımızı ve burun kemiğimizi ölçtü.çok şükür rabbime hiçbir sıkıntımız yokmuşikili test için kan verdim haftaya bugün sonucumu alacağım inşallah.hatta 4 boyutlu ultrasondada baktı yarık dudak olayına.aslan gibi dedi maşallah.
bu doktor ultrasonu duvara yansıtıyor dediki bebeğime; bıldırcın anne babaya bir selam ver ve bebişim başını kaldırıp usulca tekrar koydu sonra kollarını sonrada ayaklarını kaldırdı.kızlar başını bir koyuşu vardı kuzumun sanki kuş tüyü yastığa koyuyor.allahım sen onu bana bağışla inşallah.
demir ilacı verdi folik plusu bıraktırdı.20 gün sonraya randevumuz var.cumartesi günüde diğer doktoruma gideceğim.malum ben iki doktorla devam ediyorum.ha birde bu doktorum cep nosunu verdi.kasık ağrın lekelenmen yada kanaman olursa gece 3 te olsa ara dedi sağolsun.akıntı takibi başlattı.idrarda enfeksiyon var sanırım tahlil verdim ama ona göre üç kullanımlık fitil verecekmiş.birde günde en az iki litre su içmem lazımmış.normal doğum yaparsam 30 temmuz ile 2 ağustos sezeryanda ise 18_22 temmuz arası dedi.tabiki rabbim nasip ederse kesinlikle normal doğum yapacağım inşallah.işte böyle hanımlar.doktora gitmek için bekleyenler bu güzel haberler sizide bulsun.
cumartesi günkü doktorumda renkli doplere sokup ölçecek ama onun tek farkı vajinal ultrasonla bakıp rahim ölçümü yapacak.cumarteside yazarım.hepinizi öpüyorum...
 
23 kasım sat tarihi testte hamileyim yanlız 6 haftalık olmasına rağmen kese var bebek gözükmüyo birbilgisi olan varmı

canım gebeliğimin başlangıcında 1 hafta geriden başladım.bebeğin 7 haftalık olmadan gözükmez bekle belkide geç döllenme olmuştur.gönlünü rahat tut.geriden gelir sonra açığı kapatırsın.
 
evet doktorda zaten on gün sonra gel dedi
ama ben ilk gebelikte gözüktügü için endişelndim
kinci kolay olur sanmıitım ama insan daha ürküyo
 
canım işte aslında bebeğin şu an 4 haftalık yani 14. günden (yumurtlamadan sayarsak) ama sen geç yumurtladıysan bebişin daha küçüktür.
 

kayracığım,gözün aydın.bunlar ne güzel haberler böyle.şimdi sen cumartesi günü cinsiyet de öğrenir,biz meraklı anneleri kıskançlıktan çatlatırsın.
Rabb'im herkese böyle iyi haberler vermeyi nasip etsin...
 
evet doktorda zaten on gün sonra gel dedi
ama ben ilk gebelikte gözüktügü için endişelndim
kinci kolay olur sanmıitım ama insan daha ürküyo

korkma canım anlıyorum seni her randevumda kanım vücudumdan çekiliyor acaba olumsuz birşey olurmu diye.düşük riskin var dediler bak hepsi geride kaldı çok şükür.10 gün sonra görürsün.hatta ultrasonlarıma baktım 6+5 ken bebeğim görünmüşki ecenin dediğine göre henüz 4 haftalıksın.rahat ol
 

canım allah sizlerede güzel güzel duyunca benim gibi sevinçten ağlayacağınız haberler duyursun inşallah.korkuyorum ya randevularım resmen azap...ama çok şükür.kıskandırmak olurmu bitanem benim sıpa çok erken döllenmiş,doktor adetinin bittiği ilk gün döllenmiş dedi.çok şaşırdım.hakkımızda hayırlısı.rabbim bizlere bağışlasında 5 gün erken 15 gün geç ne farkeder.
 

canım çok sevindim ya. önden gittiğiniz için sayenizde bebeğimi seyrediorum nolcak gelecek hafta nasıl gidior sizden öğreniorum allahtan. allah tamamını erdirsin inşallah . o kadar bağlanıor ki insan allah korusun bebişlerimiiz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…