- 8 Aralık 2007
- 3.074
- 830
geçmiş olsun norraa, eşin geçirdi kalp spazmını değil mi? yanlış mı anladım acaba?
cok geçmiş olsun canım.allah bir daha yaşatmasın.sn nasılsın?:teselli:
31 yaşında kalp spazmı da mı oluyormuş. belki de eşinin de benimki gibi genetik bir sorunu vardır. benim de genç yaşta felç ya da kalp krizi geçirme riskim çok yüksekmiş. o yüzden de şimdi hergün iğne vuruyorum işte kanımı sulandırmak için. eşin de bundan sonra daha dikkatli olmak zorunda.
bende geldim aranıza kabul ederseniz güsel hamişler bende ağustos annesiyim:CüvCüv::1hug:
bende geldim aranıza kabul ederseniz güsel hamişler bende ağustos annesiyim:CüvCüv::1hug:
hepinize teşekkürler arkadaşlarhoşgeldiiiinkaydirigubbakcemile5
mrb
bende dün gittim doktora folik asid kullanıyodum 7+5 günlük bugün bebişim benim. Neyse doktorum folik acid bıraktırıp banada sadece elevit verdi. Bana garip geldi etrafımdaki herkes bir sürü hap kullanıyodu hamileyken ama sanırım bi tek elevit kullanmak iyi bişi bence sen doktorunun dediğini yap çünkü vitaminleri bebek senden alacak ve sen vitaminsiz kalacaksın ..
merhaba canım.benim de göğüs uçlarımdaki halka genişledi ve koyulaşma oldu bir miktar..sanırım sende de oldu ha?:sm_cool:
canım inşallah güzel haberlerle dönersin
folbiol bende kullanıyorum ayrıca demie hapıda alıyorom. demir hapında da bir miktar folik asit var
ben 3 gün sonra 12.haftayı bitireceğim ve folbiolu bırakıp elevit diye bir vitaminle demir hapı alacağım
yinede sen yarın doktoruna sor çünkü uzun süre kullanacak arkadaşlar var
hamileliğimi öğrendiğim den bu yana her hafta doktora gittim kadın belki usanmıştır benden
dün de beni ilk hemşiresi gördü ve güldü sonra doktorda dayanamadın değilmi dedi
aradan bir hafta geçince başlıyorum meraka.bebişlerimiz hareket etsede varlıklarını hep hissetsek rahatlarız o zaman
Büyüme bende de var, hatta eşim dalga geçiyor; göğüslerinle poponun arasında fark kalmayacak yakında diye :sırnaşık şey Ama renk değişimi vs yok..taze fasülyecim; benim de göğüs uçlarım büyüdü ve etrafındaki bezeler de belirginleşti.kahve halka biraz büyüdü.ve normalde küçük göğüslü olmama rağmen şu anda taş gibi kocaman göğüslerim oldu.arada bir de sızlıyor, özellikle de geceleri...ağrı sızı olmasa bu durum hiç de hoşuma gitmiyor değil hani....yerimseniben
Gunaydin kizlar bikacgundur yazamadim, umarim herkes iyidir...haftasonunu hastanede gecirdik esimle beraber, ufak bir kalp spazmi gecirdi, korkuttu baya:çok üzgünüm:Bende yari hastane yari ev gittim geldim..Dun de o kadar stress yuzunden kasiklarimda agri basladi baya korktum, allahtan kanama falan olmadi, sanirirm yorgunlukve stressten oldu:1shok:
Bebisinden haber alanlara gozun aydinlar diyorum..Yazilari okumaya calisiyorum ara ara ama baya bi kacirdim 3 gundur...
merhaba taze fasulye gögüsümde benimde aşırı kaşıntı ve ağrı var idi şu ana biraz azaldı. birde bence talcid alma...reni ya da gaviskon kullan hamilelere hiç bir yanetkisi yokmuş.. bu arada senin nekadardı belirtilerin zamanı açısından paralel gidiyoruz galiba