2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Herkese cok tesekkurler arkadaslar, allah tekrarini gostermesin, bizi eslerimizi ve bebislerimizi korusun...
 
31 yaşında kalp spazmı da mı oluyormuş. belki de eşinin de benimki gibi genetik bir sorunu vardır. benim de genç yaşta felç ya da kalp krizi geçirme riskim çok yüksekmiş. o yüzden de şimdi hergün iğne vuruyorum işte kanımı sulandırmak için. eşin de bundan sonra daha dikkatli olmak zorunda.
 
31 yaşında kalp spazmı da mı oluyormuş. belki de eşinin de benimki gibi genetik bir sorunu vardır. benim de genç yaşta felç ya da kalp krizi geçirme riskim çok yüksekmiş. o yüzden de şimdi hergün iğne vuruyorum işte kanımı sulandırmak için. eşin de bundan sonra daha dikkatli olmak zorunda.

Kendisi biraz asiri kilolu(1.78cm-99kg)son iki uc yilda neredeyse 20kg aldi, ve kaninda kolesterolde cikti, ayrica cok stresli ve yorucu bir isi var, ozellikle son bikac aydir baya stressliydi,onceden sigara kullaniyordu, benim hamileligimden beri birakmisti, sanirim bunlarin hepsi birikti:çok üzgünüm:kriz seklinde degil ama doktor belki koronerlerdeki iskemi ve tikanmaya bagli olabilecegini soyledi bu agrinin..bakalim tum tahlilleri ve testleri yapilicak bu hafta, o zaman anlasilicak ne oldugu..
 
bende geldim aranıza kabul ederseniz güsel hamişler bende ağustos annesiyim:CüvCüv::1hug:
 
Hoş geldin eftalya, senin muhtemel doğum tarihin ne görünüyor? Ya da sat ın nedir?
 
mrb
bende dün gittim doktora folik asid kullanıyodum 7+5 günlük bugün bebişim benim. Neyse doktorum folik acid bıraktırıp banada sadece elevit verdi. Bana garip geldi etrafımdaki herkes bir sürü hap kullanıyodu hamileyken ama sanırım bi tek elevit kullanmak iyi bişi bence sen doktorunun dediğini yap çünkü vitaminleri bebek senden alacak ve sen vitaminsiz kalacaksın ..

haklısın galiba bebiş için kilolarada katlanıcagız artık benim migde bulantılarım gittikçe fazlalaşıyor kızımdada aynı olmuştum doguma gidene kadar çekmiştim bu hamileligimde umarım uzun sürmez birde migdemde ekşime oluyor kendimi yeterince soguktan koruyamıyorum galiba hayırlısıyla bahara bir çıksaydık rahatlıycam sanırım
 
merhaba canım.benim de göğüs uçlarımdaki halka genişledi ve koyulaşma oldu bir miktar..sanırım sende de oldu ha?:sm_cool:

didecim benim henüz başlamadı koyulaşma falan. Merak ettim, çoğu sitede 5-6. haftada başlar yazıyordu,9 oldum bugün hala yok.. Olmayabilir tabi hepimiz aynı anda aynı belirtiyi göstericez diye bir şey yok.

canım inşallah güzel haberlerle dönersin
folbiol bende kullanıyorum ayrıca demie hapıda alıyorom. demir hapında da bir miktar folik asit var
ben 3 gün sonra 12.haftayı bitireceğim ve folbiolu bırakıp elevit diye bir vitaminle demir hapı alacağım
yinede sen yarın doktoruna sor çünkü uzun süre kullanacak arkadaşlar var
hamileliğimi öğrendiğim den bu yana her hafta doktora gittim kadın belki usanmıştır benden
dün de beni ilk hemşiresi gördü ve güldü sonra doktorda dayanamadın değilmi dedi
aradan bir hafta geçince başlıyorum meraka.bebişlerimiz hareket etsede varlıklarını hep hissetsek rahatlarız o zaman

Valla helinciğim ben de her hafta doktordayım. Ama 2 farklı doktora gidiyorum. Benim doktorlardan biri de çok fena bunaldı benden :) Ama napayım canım..

taze fasülyecim; benim de göğüs uçlarım büyüdü ve etrafındaki bezeler de belirginleşti.kahve halka biraz büyüdü.ve normalde küçük göğüslü olmama rağmen şu anda taş gibi kocaman göğüslerim oldu.arada bir de sızlıyor, özellikle de geceleri...ağrı sızı olmasa bu durum hiç de hoşuma gitmiyor değil hani....yerimseniben
Büyüme bende de var, hatta eşim dalga geçiyor; göğüslerinle poponun arasında fark kalmayacak yakında diye :sırnaşık şey Ama renk değişimi vs yok..

Gunaydin kizlar bikacgundur yazamadim, umarim herkes iyidir...haftasonunu hastanede gecirdik esimle beraber, ufak bir kalp spazmi gecirdi, korkuttu baya:çok üzgünüm:Bende yari hastane yari ev gittim geldim..Dun de o kadar stress yuzunden kasiklarimda agri basladi baya korktum, allahtan kanama falan olmadi, sanirirm yorgunlukve stressten oldu:1shok:
Bebisinden haber alanlara gozun aydinlar diyorum..Yazilari okumaya calisiyorum ara ara ama baya bi kacirdim 3 gundur...

Büyük geçmiş olsun, inşallah bir şeyi yoktur, her şey yolunda gider. Benimki de seninkinden farklı değil. 1,82 boy, 96 kg. Ama ekmek - makarna - pilav hayatının anlamı. Yapmıyorum ben de ama, bulduğunda yumuluyor.

merhaba taze fasulye gögüsümde benimde aşırı kaşıntı ve ağrı var idi şu ana biraz azaldı. birde bence talcid alma...reni ya da gaviskon kullan hamilelere hiç bir yanetkisi yokmuş.. bu arada senin nekadardı belirtilerin zamanı açısından paralel gidiyoruz galiba

Asıl gavisconda "gebeler üzerinde çalışma yoktur" yazıyor. Rennie duo diye şurup var, onda "gebeler üzerinde yan etkisi yoktur, kullanılabilir" yazıyor.

eftelya66 aramıza hoşgeldin canım.


Kızlar bugün sınıfta resmen cinnet geçiriyordum. 12. sınıflardan birine dersim vardı, perşembe de sınav yapıyoruz. Dedim, bilmediğiniz bir konu, 15 dk ders anlatıcam, sınavda çıkacak dedim. bunu yaklaşık 4 defa söylemem gerekti, çünkü hanımlar beyler sürekli konuşmakta idiler. Dersi dinleyen bir 7-8 kişi için anlatıyordum zaten.. en sonunda cinnet geçirdim, sınavı ben yapıyorum, siz sınav olacak olanlarsınız, sözlünüzü de ben vericem, ben ders anlatayım diye yırtınıyorum, siz sohbet ediyorsunuz, diye naralar atarak bir hışımla çıktım sınıftan.:eek:klava: Dangalaklar yaa, hayır dershanede falan da gördükleri yok o konuyu..
Sonra da kendime "sinirlenme burcu, sakin ol" diyorum ama, resmen gerildim. [/QUOTE]
 
Amanın 3. kutuya geçmişim :dance::teytey:hihoyyyt Kaldı 6 kutu sositososito
Allahım sağlıkla, huzurlagetirsin bize bebişlerimizi...:emir_bebek::Saruboceq:
 
tazefasulye o agresıflık aynen bendede var cok fena herkese laf yetıstırıorum herkesın sacını basını yolasım gelio:)
 
X