uzun bir aradan sonra tekrar merhaba..
nurdancım, çok çok geçmiiiş ve gitmiş olsun arkadaşım.. ikinci çocuğunu da doğuracaksın inşallah.. bu arada bu kadar zamandır aynı yakadayız bi görüşemedik.. çok yoğun çalışıyorsun, rahatsız etmek istemiyorum ama bi ayarlayalım.. eşli olsun hatta..
evrimcim konuştuk senle ama, tekrar geçmiş olsun canım. allah drmansız dert vermesin. bu da geçecek..
özlemcim, bu süreç içerisinde senle defalarca konuştuk, duruşma günü de dahil.. ama o gün duygusal anlamda değil de mesleki olarak. o gün senle duygularını konuşmadım çünkü, böyle durumlarda mesleğe duyguları sokmamak gerektiğini çok iyi biliyorum. ama şimdi durum farklı artık. gerçekten de kangren olan bir bölgeyi kestin attın. bu böyle bi dargın bi barışık ne kadar sürebilirdi ki? şimdi de çok iyi anlıyor ama özde biraz daha büyüyüp daha çok anlamaya başladığında durum çok daha kötü olacaktı inan.. o gün de söyledim ama benim sana bir dost olarak tavsiyem orada ailenin yanında kalman. sen çalışmaya başladığında en azından özdeye bakacak birileri var. tanıdığı ve güvendiği birileri. senin bildiğin yer, çevren, ailen.. haa ama çok kesin kararlıysan kesinlikle orda kalmamaya, eskişehir senin için en doğru tercih olur. ama şunları da düşün, özde bir anda çevresinden, yaşadığı yerden, tanıdıklarından ayrılacak, aynı anda kreşe başlayacak, aynı anda belki bakıcısı olmak zorunda olacak. çünkü sen çalışıyor olacaksın ve hastalandığında filan ona bakması gereken biri lazım. bunların hepsi ayrı ayrı birer travmayken, belki özde hepsini birden yaşayacak. seni tüm gün göremeyecek, babasını istediğinde göremeyecek.. bence boşanmakla dğru bir karar verdin naçizane ama bundan sonrasını çok iyi düşün arkadaşım.. hakkında herşeyin hayırlısı olsun.. biliyosun, her zaman bir telefon kadar yakınım.. ve seni çok seviyorum, gülen yüzünün solmasını hiç istemiyorum..
fatmacım geçmiş doğumgünün kutlu olsun hayatım..
ayçaçaçaçaçaça yeni iş yeni şehir durumunu merak ettim yahu!
esracıım, çok sevindim senin için ecenin düzelmesine. ece zaten yapı itibariyle çok sakin çok uyumlu bi çocuk. hep böyle gider umarım..
buket, fatma ve serap..
ada da hala konuşmuyor 40-50 kelime dışında (bunların çoğu da kendi kelimeleri) ve hala bezli..
bezli olma durumunu geçtim de konuşmama durumu benim de çok canımı sıkıyor. etraf da öyle. zaten başından beri bu böyle, ayy bu çocuk obez olmuş, ayy hala emeklemiyo mu ayy hala yürümüyo mu, e tabi çok kilolu ondan, ay hala konuşmuyo mu bi sorun mu var, aa hala bezli miii, bir an önce alışmalı amaaaaa! gibi yersiz ve densiz bir sürü lafa maruz kalmaktan çok yoruldum. hatta bunlar hamileliğimden başladı. aaa çok kilo almışsııııın, karnın ne kadar büyük ikiz miii!! ööffffff ki ne öfffffffff!
komşumun muhabbet kuşu var konuşuyor, onun suyundan mı içirsem naapsam!!!!!!!!!!