2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nurdan çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyi haberlerle dönersin.. Teocana bak sen neler biliyor öyle! Çirkin ördek :KK9:
Esra evet seçeneklerim sınırlı olduğundan bu kadar uzuyor ya uzadıkça daha da fena oluyorum 8 aralıkta 2. duruşmamız var barıştık güya ama sindiremiyorum haketmedim hiç davranışlarını boşansakta yapacak birşeyim yok özde daha küçük buralardan gitsem kime emanet ederim içime sindirip kalamıyorum ama şartlar dolayısıyla gidemiyorumda çıkmazdayım mutluluk rol yapmaya çalışıyorum dolayısıyla ama bakalım nereye kadar özde kendini toparlayana kadar derdini anlatana kadar ben bitmezsem iyidir...

Sağol Sedacım bütün güzel düşüncelerin için :KK16: İşte şartlar düzelmeden bende zor düzelirim ama onlarında zamana ihtiyacı var benimde o zaman içinde sakin olmama sabır dileyin bana :KK50:

Nurdan çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyi haberlerle dönersin.. Teocana bak sen neler biliyor öyle! Çirkin ördek :KK9:
Esra evet seçeneklerim sınırlı olduğundan bu kadar uzuyor ya uzadıkça daha da fena oluyorum 8 aralıkta 2. duruşmamız var barıştık güya ama sindiremiyorum haketmedim hiç davranışlarını boşansakta yapacak birşeyim yok özde daha küçük buralardan gitsem kime emanet ederim içime sindirip kalamıyorum ama şartlar dolayısıyla gidemiyorumda çıkmazdayım mutluluk rol yapmaya çalışıyorum dolayısıyla ama bakalım nereye kadar özde kendini toparlayana kadar derdini anlatana kadar ben bitmezsem iyidir...

Sağol Sedacım bütün güzel düşüncelerin için :KK16: İşte şartlar düzelmeden bende zor düzelirim ama onlarında zamana ihtiyacı var benimde o zaman içinde sakin olmama sabır dileyin bana :KK50:

Ozlemcim ne diyim :KK43:( çok uzuluyorum senin adına çıkmazda olmak :KK43:( allah yardımcın olsun ummadıgın bir kapı acsın sana.
maalesef bazen insan sectigi esi iyi tanıyamıyor yada tanıyor in sanlar zamanla degisiyor
en muhimi tam emin olmadan çocuk yapmamak sende hangi durum soz konusu bilmiyorum belkide çocuktan sonra deisen bir kocan var.

mahkemienin basladıgını bilmiyordum ikinci durusma demissin ilkinde neler oldu bilmiyorum ama ikinciye gitmeyeceksin sanırım. çocuk için beklemek ne derece dogru onuda bilmiyoum ama maddi imkanların yoksa yapacak birseyinde yok kendi içinde kendini mutle edeceğin esini yok sayacagın bir hayat kurmalısın tek çıkar yol bu sanırım
yok saymak derken duygusal olarak ondan beklentin olmiycak yaptıklarının seni uzmesine izin vermiyceksin vs vs yoksa fiilen yok sayamazsın tabi aynı ev içinde karı koca olmayacaksın yani saedce ev arkadası gibi hos kolay birsey degil ama ruhunun duzelmesi için baska yontem gelmiyor benim aklıma

nurdan hayırdır ya ne ameliyatı gine ameliyat dedigine gore yine rahim sorunu sanırım oylemi ? çok geçmis olsun simdiden benimde kontroller ocak basında acayip meraktayım neler oluyor kurtuldummu tekrar hortladımı diye bakalım artık
teo nun dediklerini iboyada okudum inanamadık nası yani kaza yap arabanı çarp ol inanılmaz ya nerden duydu acaba etraftan kaza yapmak olmek vs haberlerden vs bile duymus olabilir ne entererasan dunyaları var yahu
istanbula git agla uzulu senden biliyor dur hani giderken uzuluyorsun aglıyorsan vs ya alemler:)
evet rahimin bir kısmını daha alıcak, kuşa çevirdi:KK43:yine hücre saptandı..
istanbula giderken hiç ağlamadım ben oonun yanında gayet güzel vedalaşıyoruz, ama nasıl bir ruh hali ve beyni varsa, naeler kuruyorsa hayal dünyasında bilmiyorum.. tv büyük faktör tabi..
umarım senin sonuçlarda iyi çıkar.. biyopsi mi smear mi alacaklar?

Özlemim allah kolaylık versin, neler oldu hayatında bilemiyorum ama umarım herşey yoluna girer..

nurdan senin kontroller nasıl ilerliyor bilmiyorum dr un nasıl bir yol izliyor
benim sayet geçen operasyon sonuupatoloi soncunda yine hucr saptansaydı 3 ay sonra mi dediydi hatırlamıyrom 6 ay sonramı demisti ne tekrar biyopsi demisti

ama boyle olunca yani benim biyopsi sonucu kotu çikip rahim agzı alınıp ordaki patoloji sonucu iyi çikina 6 ay sonra smear demisti dr umarım ben yanlıs hatırlamıyorumdur yine ayılıp bayılıp biyopsi yaptırmak istemiyorum :KK43: ocakta kontrollerim merak ve heyecan içindeyim sen benden bir iiki ay onde idin sanırım senin rutin kontrollerde yine çikti :KK43:( kurtulus yok ben eninde sonunda rahmin gideceğini hissediyorum kendim için nedense oyle bri his var içimde sana bunu onermiyorlar halen heralde minik minik alıyorlar yasdan oturu olsa gerek

evet rahimin bir kısmını daha alıcak, kuşa çevirdi:KK43:yine hücre saptandı..
istanbula giderken hiç ağlamadım ben oonun yanında gayet güzel vedalaşıyoruz, ama nasıl bir ruh hali ve beyni varsa, naeler kuruyorsa hayal dünyasında bilmiyorum.. tv büyük faktör tabi..
umarım senin sonuçlarda iyi çıkar.. biyopsi mi smear mi alacaklar?

Özlemim allah kolaylık versin, neler oldu hayatında bilemiyorum ama umarım herşey yoluna girer..

Çok geçmiş olsun tekrar cnm son operasyon olur umarım atlatırsın bir daha başına gelmez ... Aldatılma v.s gibi birşey değil (tam olarak bilmiyorum ama hissetmedim tabii) benim kıskançlık krizleri onun dışa dönük yapısı beni eve bağlaması ilgi alaka göstermemesi işe en başından beri takıntılı olduğu ünv. kız alması sende evde oturup güveneceksin bana demesi v.s. daha bir sürü şey(bana en ufak sigara molasını sorun yapan adam kızı tüm gün oturtarak para veriyor zoruma gitti ondan) üstüne artık çekemeyeceğim seni git dava aç demesi üzerine açtım anlaşmalı açtım ikimizde istedikten sonra sorun olmaz diye hemen ertesi güne duruşma vardı gittim gelmedi böyle gider gelirsin sen ben davaya falan gitmem ayrılmam seviyorum dedi sonrada dediği ile yaptıklarıyla söyledikleri birbirini tutmuyor yani çok yıprattı dngesiz davranışları :KK50: daha bir sürü içki falan filan dosyası kabarık yani :KK4:
benim sayet geçen operasyon sonuupatoloi soncunda yine hucr saptansaydı 3 ay sonra mi dediydi hatırlamıyrom 6 ay sonramı demisti ne tekrar biyopsi demisti

ama boyle olunca yani benim biyopsi sonucu kotu çikip rahim agzı alınıp ordaki patoloji sonucu iyi çikina 6 ay sonra smear demisti dr umarım ben yanlıs hatırlamıyorumdur yine ayılıp bayılıp biyopsi yaptırmak istemiyorum :KK43: ocakta kontrollerim merak ve heyecan içindeyim sen benden bir iiki ay onde idin sanırım senin rutin kontrollerde yine çikti :KK43:( kurtulus yok ben eninde sonunda rahmin gideceğini hissediyorum kendim için nedense oyle bri his var içimde sana bunu onermiyorlar halen heralde minik minik alıyorlar yasdan oturu olsa gerek

Umarım sonuçlar iyi çıkar ben hiç smear testi yaptırmadım yaptırsam fena olmayacak aslında :44:

Off be Ozlem.. tamam yasın genc ve sevıyorsun ama kendınden goturmeye baslıyorsa bunun adı artık sevmeden ote hastalıga gecıyor.. bence kangren olmus bır durum.. yıne de kendın ıcın en dogru kararı sen verırsın. Umarım daha fazla kendınden goturmeden kendın ıcın en dogrusunu yaprsın.

NURDANUM.. Allah yardımcın olsun kuzum.. Rabbım senı evladına bagıslasın. Herseyın bası saglık.. o olmadıktan sonra hersey boş. Dua edecegım senın ıcın.. evladın ıcın.

ESRAKO, senın Hatun, face den gordugum kadarı ıle kasları asagıya düşük oldugu ıcın tamamen kaslarını aldırıp dövme mı yaptırmıs :) yoksa ıyı bır senaryo mu yazmıs oldum.. hangısı?? :))

Bu arada sende de durumların bu noktada oldugunu bılmıyordum.. okuyunca ogrendım.. kadınların en buyuk kabusu.. Rabbım senın de yardımcın olsun, evlatlarına bagıslasın. Su kuru soganı her aksam yıyorum ya artık.. ortada gorunmeyen, doktor kontrolunde cıkmayan ıltıhap akıyor uzun bır suredır.. ben bu sogan denen ne menem seyın, kuzenımın dondurulması gerekecek kadar buyuyen rahım yarasını söküp attıgını bılırım. Bılmem senın ısınde de ıse yarar mı?? ama belkı de tedavıne yardımcı olur.. denemekten ne cıkar. Sonucta ıltıhap sokuyor, yara ıyılestırıyor.

Son düzenleme:

Ozde yı neden bırakman gerekıyor kı?? onu anlayamadım. Daha cok gencsın.. cocuk ıcın sabır dıyorsun da, cocugun aynı zamanda guclu saglıklı bır anneye de ıhtıyacı var.

Özlem, annesız buyumus bır ınsan evladı olarak; sakın ola kı, hayatta ne yaparsan yap sakın ola kı, sakın ola kı, sakın ola kı arkanda Ozdeyı bırakma, kopru altında yat yıne de bırakma.. ac kal bırakma, sürün bırakma.. O na hayatta yapabılecegın en buyuk kotulugu yaparsın, ve bunun telafısı de yok. Annen var,baban var.. yeter kı ıste. Bıldıgım bır sey var kı bu adamdan sana hayır yok.

Ozde yı neden bırakman gerekıyor kı?? onu anlayamadım. Daha cok gencsın.. cocuk ıcın sabır dıyorsun da, cocugun aynı zamanda guclu saglıklı bır anneye de ıhtıyacı var.

Özlem, annesız buyumus bır ınsan evladı olarak; sakın ola kı, hayatta ne yaparsan yap sakın ola kı, sakın ola kı, sakın ola kı arkanda Ozdeyı bırakma, kopru altında yat yıne de bırakma.. ac kal bırakma, sürün bırakma.. O na hayatta yapabılecegın en buyuk kotulugu yaparsın, ve bunun telafısı de yok. Annen var,baban var.. yeter kı ıste. Bıldıgım bır sey var kı bu adamdan sana hayır yok.

Canım yanlış anladın tabii ki Özdeyide götüreceğim götürdğüm yerde çalışırsam ki mutlaka çalışmam lazım kime emanet edeceğim düşündüğüm şey annem gelemez ben burada duramam hem iş imkanı yok hemde küçücük yerde herkes konuşup duracak sinirlerim alt üst olur annem yanıma gelse babamı bırakıp gelemez ben gitsem iyi bir işim yok ki hem ev kirası özde için bakıcı saatler uyar mı? falan filan gibi bir sürü olay karışık yani :KK25: Bu yüzden ki en azından derdini anlatana kadar özde ki işe giderken bıraktığım yerde güvende olduğunu bilmem açısından bu süre zarfında da biraz birikim yapmam lazım ki daha kolay çekip gidebileyim.... Duruşmaya gitmezsem herşeyin düzeleceğini söylüyor ama gitmezsem dava düşüyor aynı gerekçeyle yne dava açılamıyormuş galiba ne yapsam aklım çok karışık :44:
Psikolog aslında denizle gitmemi istedi 1 ay sonra ki geçti bu süre hayatında kesin kararlar vermeden ne kadar ilaç içsen faydasız olur dedi ben gitsem anlatsam diyor ilk 2 dk da bana acır onların işi para almak yoksa çare bulacağından değil diyor :KK4:

Evrimcim sana bir soru daha sorucam sen bitkisel çayları araştırıyosun ya bunuda bilyosundur Biberiye çayı içmeye başladım ben zayıflamada etkilymiş birde tansiyonu yükseltiyormuş benim tansiyon hep düşükte acaba bir zararı falan varmıdır. şimdilik günde 1 fincan içiyorum sadece

esracım benim 6 audabir biyopsi var taki tamamen temiz çıkana kadar. ameliyattan 6 ay sonraki biyopside ine hücre çıkınca maeliyat takrar. bu ameliyat sonrası yine 6 ay sonra biyopsi. son biyaopside ben de fenalaştım baya...
rahimi 2. çocuk için ben aldırmak istemiorum ama 6 ay sonraki biyopside sorun çıkarsa yine, bu sefer alıcak...

Çok geçmiş olsun tekrar cnm son operasyon olur umarım atlatırsın bir daha başına gelmez ... Aldatılma v.s gibi birşey değil (tam olarak bilmiyorum ama hissetmedim tabii) benim kıskançlık krizleri onun dışa dönük yapısı beni eve bağlaması ilgi alaka göstermemesi işe en başından beri takıntılı olduğu ünv. kız alması sende evde oturup güveneceksin bana demesi v.s. daha bir sürü şey(bana en ufak sigara molasını sorun yapan adam kızı tüm gün oturtarak para veriyor zoruma gitti ondan) üstüne artık çekemeyeceğim seni git dava aç demesi üzerine açtım anlaşmalı açtım ikimizde istedikten sonra sorun olmaz diye hemen ertesi güne duruşma vardı gittim gelmedi böyle gider gelirsin sen ben davaya falan gitmem ayrılmam seviyorum dedi sonrada dediği ile yaptıklarıyla söyledikleri birbirini tutmuyor yani çok yıprattı dngesiz davranışları :KK50: daha bir sürü içki falan filan dosyası kabarık yani :KK4:

Umarım sonuçlar iyi çıkar ben hiç smear testi yaptırmadım yaptırsam fena olmayacak aslında :44:
allah yardımcın olsun özlemcim...

Off be Ozlem.. tamam yasın genc ve sevıyorsun ama kendınden goturmeye baslıyorsa bunun adı artık sevmeden ote hastalıga gecıyor.. bence kangren olmus bır durum.. yıne de kendın ıcın en dogru kararı sen verırsın. Umarım daha fazla kendınden goturmeden kendın ıcın en dogrusunu yaprsın.

NURDANUM.. Allah yardımcın olsun kuzum.. Rabbım senı evladına bagıslasın. Herseyın bası saglık.. o olmadıktan sonra hersey boş. Dua edecegım senın ıcın.. evladın ıcın.

ESRAKO, senın Hatun, face den gordugum kadarı ıle kasları asagıya düşük oldugu ıcın tamamen kaslarını aldırıp dövme mı yaptırmıs :) yoksa ıyı bır senaryo mu yazmıs oldum.. hangısı?? :))

Bu arada sende de durumların bu noktada oldugunu bılmıyordum.. okuyunca ogrendım.. kadınların en buyuk kabusu.. Rabbım senın de yardımcın olsun, evlatlarına bagıslasın. Su kuru soganı her aksam yıyorum ya artık.. ortada gorunmeyen, doktor kontrolunde cıkmayan ıltıhap akıyor uzun bır suredır.. ben bu sogan denen ne menem seyın, kuzenımın dondurulması gerekecek kadar buyuyen rahım yarasını söküp attıgını bılırım. Bılmem senın ısınde de ıse yarar mı?? ama belkı de tedavıne yardımcı olur.. denemekten ne cıkar. Sonucta ıltıhap sokuyor, yara ıyılestırıyor.

Evrimcim sana bir soru daha sorucam sen bitkisel çayları araştırıyosun ya bunuda bilyosundur Biberiye çayı içmeye başladım ben zayıflamada etkilymiş birde tansiyonu yükseltiyormuş benim tansiyon hep düşükte acaba bir zararı falan varmıdır. şimdilik günde 1 fincan içiyorum sadece

sağol evrimim..

yaa evrim inanılmaz bir kadınsın sen yaa neye dikkat etmis senaryolar yazmıs :) birk ere kaslarının asagı inik oldugunu nerden çikardın ha bu kas yapılı kas boyama inikti ondan boyattı diye kurguladın heralde:)) yok ayol kizin herseyi naturel yok dovme boya vs:) kızı ezgi nin kaslar epey inik ama annesine çekmemis demekki hatunun kaslar orjinal .

evet canım rahim durumları sakat ir kere ucundan bulastınmı iste nurdandaki gii tekrar horntlaya biliyor yada bir islemed kurtulan olauyor ben hangisinden olacagım bilmiyorum goreceugiz ocak ayında
vcanım bende yara iltihap yok. kansere donusebilecek hucre degisimleri olusuyo nurdandada aynı sekilde. o halk arasında hep yaygın olan yara enfeksiyon vs baska . ha niye oldu dersen bu hucre degisimi vvs de enfeksiyon neticesinde oluyor sanırım ama artık olay enfeksiyonu temizlemek degil bozuk olan hucreleri temizlemek çunku onlar ilerde kansere donusuyor. bende zaten ameliyat sonrası bitmisti sonraki patolaji temiz çikmisti bakalım sagolasın yinede .

Günaydınlar
Hangi fotoğraf esra bende baktım göremedim merak ettim bak şimdi ne yazıyo fotoğrafta

yara bi ara bendede vardı ordan biliyorum baya farklı bir olay rahim ağzında hamile kalmadan önce dondurmuştum.Soğan ben yesem iyi olacakta bizim tanıdıkların ankarada soğan tarlası var o getirdi bize acayip acı bi şey doğal soğan böyle oluyomuş bi kere yanlışlıkla yedim acısı resmen mideme oturdu.
bu arada Evrim bi avakodo aldım semsert 2 hafta oldu olgunlaşmadı.Bende sordum soruşturdum çabuk olgunlaşması için bi yöntem varmış öğrendim.gazete kağıdına sarıp patateslerin arasına koyuyormuşsun bakalım deniyorum şimdilik

Ayyy Çenem düştü kimsecikler yok kaçırdım milleti vallaaaa
Esrako kimse olmasa sen olurdun senlede rastlaşmıyoruz ne zamadır.

Esra seni profilen koyduğun resim ne güzel ya yeni farkettim (kendi resmin)

proflimde hangi resmim var acaba fonlu sac lı sarı olan resimmi bakayımbir merak ettim sagol canım

Ayyy Çenem düştü kimsecikler yok kaçırdım milleti vallaaaa
Esrako kimse olmasa sen olurdun senlede rastlaşmıyoruz ne zamadır.

gun içinde çokyazan olmuyorhos gunler sonrada olmuyor girip bakıp çıkıyorum denklesmiyoruz demekki

Özlem yazdıklarını okudum hayırlısı olsun inşallah. Gerçekten çok zor bir durum...
Nurdan inşallah yulunda gider tüm testler için rahat eder dilerim, çok geçmiş olsun tekrar..

Bizim de evde çocuk bakım işi iyice karıştı. İnşallah doğru bir karar vermişimdir.
Elif yarım gün kreşe başladı artık, konuşması ve sosyalleşmesine de faydası olurr diye düşündük.
Oyun anlamında da bakıcı pek yetemiyor gibi de geldi...

Saat 9:00-12:00 arasında haftada beş gün gidecek geçen hafta başladı çok şükür sevdi okulu.
Bakıcımız da devam ediyor yarım gün. Okuldan o eve getiriyor, birşeyler yediriyor ve uyutuyor öğle uykusuna. Uykudan uyandıktan kısa bir süre
sonra da ben eve geliyorum zaten.
Bakalım biraz da böyle devam edeceğiz.

Buket çok iyi yapmışsın. Ben de yarım gün kreşe başlatmıştım ama servisle gideceği için sıkıntı olmuştu ve başka sebeplerden vazgeçmiştim. Çok iyi olacak bence Elif için.

Özlemcim, çok üzülüyorum bu durumuna. Ne desem bilemiyorum ki. Senin için iyi olan neyse o olsun diliyorum. Nasıl bir yol çizersin bilemiyorum ama hep mutlu ol ki Özde de mutlu olsun. İster Deniz’le ister Denizsiz…

Evrim hep sormak istedim sonra anlatırken üzülürsün belki diye vazgeçtim. Birkaç kez annesizlikten bahsettin. Nedenini yazdıysan bile ben kaçırmış olabilirim. Anlatsan bize biraz ha??

Nurdancım inşallah testlerin iyi geçer. Daha oğlanlara kardeş yapcaz di mi?? (Allahım bunu ben mi söylüyorum!!!)

Neredeyse 1 ay olacak bizim bakıcımız başlayalı.
Gönlüne göre biri mi diye sorarsanız cevabım maalesef değil. Ama biliyorum ki dört dörtlük zaten olamaz hepsinin kusurları oluyor. Şimdilik genel olarak iyi.

Keşke biraz daha evi benimsese. Akşam eve gidince çok yoruluyorum. Ne bileyim Rüzgar uyurken (2-3 saat) bişeyler yapabilir. Laptopun kamerasını açıyorum kayıt yapıyorum. Rüzgar’ı uyutunca TV izliyor boyuna. Rüzgar’ın ütüsünü yapıyor, mutfağı ve salonu derli toplu bırakıyor, ona yemek yapıyor o kadar. Hoş başta bize de yemek yaptı ama biz yiyemedik. Sonra onu kırmadan, bize yapma biz evde pek yemiyoruz diye yalan attım. Ne bileyim pilav yapmıştı bildiğin lapa. Belki o an öyle denk gelmişti bilemiyorum.

Ama ne söylesem hayır yapmam demiyor. Geçen balkonu yıkar mısın dedim, yıkamış. Ama söylemezsen asla bişey yapmıyor. Sürekli iş isteyen biri olarak görünmek istemiyorum ama basit şeyleri de yapsın istiyorum oturup o kadar saat TV izlemesin yani. Az buz para vermiyorum ki… Biz nasıl çalışıyoruz eşşek gibi.

Rüzgarla araları iyi, ilgileniyor, oynuyorlar falan.

Sadece içimden geçeni yazdım, hoş iş beklediğim de yok zaten...

Hayatımla ilgili minik bir umut belirdi. Küçük bir umut sadece. İş ve şehirle ilgili. Olursa eğer inanılmaz mutlu olucam.

X