yarın doğum günüm. uzun zaman oldu tüm sevdiklerimle doğum günümü geçirmeyeli
rabbimden bir doğum günü istiyorum bu defa. oğluşumun konuşmasını duymak istiyorum artık
on gündür annneee diyor ama kafası estiği zaman. ben olmasam da diyor. bana mı diyor,bilerek mi diyorum anlayamadım. o bile sevindirdi.
Şimdiden kutlarım doğum gününü sevgili Fatma, sağlıklı mutlu huzurlu nice yıllar dilerim.
Olacak olacak inşallah, konuşacaklar ben inanıyorum canı gönülden. Hem de çok yakında....
Benim çocuğuma için de bu konuyu eşeleyen değişik akıllar veren insanlara anlayış gösteriyordum şimdiye kadar ama.
Artık canım sıkıldı.
Ne oldu konuşmuyor mu Hımmm, herşeyi anlatın, bol bol konuşun, kesin bakıcısı ilgilenmiyordur, birşeye kızmıştır çocuk...
parka götürün, televizyon izletmeyin, sizinle çok zaman geçirsin, heceleme egzersizleri yapın, kitap okuyun, doktora götürdünüz mü..............Falan diye akıl verenler.......Bu liste uzayıp gidiyor, ama bende sabır kalmadı.
Tamam anladık biz de salak değiliz, yapıyoruz iste kendimizce aktiviteler....
Ve herşeyi anlıyorlar artık, ufak detayları bile..Bu endişemi oldukça azaltıyor.
Allah dilindeki bağı çözsün, kalbinni genişletsin, inşallah... yavrularımızın. Talha suresini hala okuyor annem.
BEnde türkçe mealini okumaya çalışıyorum aklıma geldikçe..
Özlem ciğim hakkında hayırlısı bu imiş demek ki. Dilerim bundan sonra Allah yardımcın olsun. Dünya tatlısı yavrunla sağlıklı ve mutlu günler yaşayın..
Koaly değil ama sorunlu bir ailede büyümek çook çok zor.
Senin gibi bir anne ile Özde çok mutlu büyür bence.
Allah tan çocuğumun hep sağlıklı ve mutlu olmasını diliyorum Tüm yavrular için de aynı dileklerim.
Varlıkları bizler için en büyük mutluluk, sevildiğini bilen çocuk zaten üstesinden gelir her zorluğun.