- 17 Nisan 2009
- 1.033
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaff adaş ben yahoya drama yapsam başıma iş alırım mesela çay içiyo gibi yapsam illa canlısını ister bu sefer çay bulma derdine düşeriz adamda hayal dünyası yok tamamen realist bir kişilik :))ece ile soyle yapıyorum ece bak ben kek yapıyorum hayali elimde hiç bir alet edavat yok karıstırıyorum bakkk hop kaba koyduk pistikestim simdi al sende ye tabaga koyayıym dur diyorum o da alıyor ye bakalım diyorum yiyor numarası yapıyo ama bayılıyor kakır kakır guluyor bu esnada. simdi diyorum cay vereyim yanına boyle içioyruz ama çayı bardak tutma harekiti yaptırıyorum onu yapıyor simdi napalım dyorum islak mendil diyor tamam diyorum islak mendil vevreyim size ece hanım agzınız kirlenmis onu veriyorum yalandan siliyor seklinde vs vs bu hayal gucunuze gore genisletilebilecek bir oyun geçen arabada çok mızıldadı uykusu vardı berkeye dedik yap diye berke ohooo benden on kat guzel haya l gucu neler neler yaptılar yol boyunca.
:)))
ahh ne şanslısın demek yatakta hoplamayı yeni keşfetti o zaman şöyle söylim yakında uzun atlama çalışmalarına başlayacak yiğit kuşun :))şu sıralar yiğit hoplama zıplama derdinde. yeni yeni öğreniyor ya çok hevesli. dün kendi yatağında zıplamayı keşfetti. ama bir saat belki hopladı. nasıl yoruldu kan ter içinde kaldı. yeni şeyler öğrendikçe ne çok seviniyor kuzular :)
burdayım burdayımm artık bende yazacağım her fırsatta inşallahDERYAM diyet iyi gidiyor gibi 1.800 gr vermişim 13 günde belden 3 cm basenden 2 cm incelmiş... ama bu hafta hasta olacağım acayip iştahım açık tatlı istiyorum kendimi zor tutuyorum.... 15 gün sonra yeniden kontrolüm var inşallah kilo alıp gitmem...
ha bu arada BURCU, ELİF, PERVİN, NURDAN, ESRA aklıma gelenler bunlar ....nerelerde neler yapıyorlar giriyorlarmı topiğe....
valla yazdıklarını okuyunca içim rahatladı bizim çocukmu arıza diyordum bu ağustos veletleri genel olarak böyle pimpirik kanımca analarına çekmemiş bende öyle değilimdir..seline gelince gün güne büyüdüğünü daha çok farkediyoruz, hergün yeni birşeyler öğreniyor, kendince bi kelime dağarcığı oluşturmaya çalışıyor, hiç olmadık bi cümle kurup bizleri şaşırtıyor, adam olacak çocuk daha bu yaşta çok hamarat dışarı çıkıyorsak yerde terlik, ayakkabı ne varsa alıp yerine ayakkabılığa koyuyor, bir şeyi nerden alıyorsa aynı yerine koyuyor vb, çok tertipli düzenli olacak sanırım hiç bana çekmemiş:)))) bi o kadarda inat ağlayarak sızlayarak bi şekilde istediğini yaptırıyor, ne yapalım sağlıklı olsunlar yeter,
,
öncelikle hoşgeldin arkadaşımKızlar aranızda istediği olmayınca çığlık atarak yaptırmaya çalışan bebişi olan varmı? Benim oğlum 3-4 aydır böyle maalesef çığlık atmaya başladı birde parkta yada eve bir çocuk geldiğinde herşeye benim diyor. Ellerinde ne görse benim diye istiyor. Düzeltmek için ne yapabilirim fikri olan varmı?
ben bazen viaporta geliyorum aslında eşim imeste çalışıyor yakın oralara geldiğim bi zaman haber vereyim sana bir türlü görüşmek kısmet olmadı ebrucumAksamada anneannesini karsilamaya havaalanina gittik.ayyy cok mutluydu.yalniz havaalaninda guvemlikte sutyenimin metalleri olsa gerek ötüp durdum en sonda bir bayan gorevli aradi.kehkehhhh
Ayyy ne cenem acilmis.
facede bi esra bacimla arkadasiz herkesin orjinal adini bilmiyorum eklesenize ayol beni ))guli sen yoksun galiba
fragmanı yerim senin özledim seni ça ça çam ruzyin kolumu çıktı geçmiş olsun sende bırak şu işi yaaa bikaç sene idare edin günlere gel görüşelim öpüşelim koklaşalım sonra çalışırsın kaçıyomu iş yahuuuuuuu yok ananeye yok babaanneye müdana et nereye kaydar ayçam yaaa (Yine fragman metnimi giriyorum.
Okudum hızla çıktım. Güliye yazayım önce, gelcem pek yakında!!!
Güliii Rüzgar'ın Fısıltısı adres aynı sadece google aramasına kapatmıştım bir ara.
senin tek çözümün bol dua kuzum felak nas ayetel kürsü rabbim ferahlık versin yüreğine..şu günlerde bir gerginlik bir sinir bende anlamadım gitti. sebepsiz... bir haftadır her gün kabus görüyorum. rahat gecem yok. sabah yorgun uyanıyorum. zamansız ağlamak geliyor içimden. sebepsiz.. dün yine rahimden sancı girdi. dış gebelik dönemimdeki gibi. doğum kontrol hapını bırakmıştım ondan mıdır bilmem. tekrarlarsa doktora gideceğim bakalım inş tekrarlamaz. mahvediyor çünkü beni.
günaydın hatunlar..bir haftadır bilgisayarın başına geçemiyorum..ablamız okula başladı yusuf çok değişti..öğle uykusuna yatmıyor zar zor uyuyor..rahatlarım derken tam koa ortamı oluştu ...(
...
dilek ben bu lazımlık olayına biraz soğuk bakıyorum heleki odanın ortasına gelen lazımlıklara kıl oluyorum tabii büyük konuşmamak gerek ama abimin oğlundan bilirim yemek yediğimiz odaya gelirdi lazımlık biz orda yemek yiyoruz adam mıçıyor iğrenç yaa ben lazımlık almayacağım tuvalet aparatı ile başlayacağım bence lazımlık kullananlarda odanın rotasına falan getirmesin zamanı gelince zaten öğrenecekler ama o lazımlığınyerinin tuvalet olması gerektiğinide bilmeli değilmi?sen gerçi evrime sormuşsun ama ben atladım.bu konuyla ilgili bir tavsiyede bulunmak istiyorum.yada tavsiye demiyeyimde bugünlerde uyguladığım bişey.
buketciğim ben daha önce anlatmıştım kıvanç kesinlikle oturmuyor diye hatırlarsan.
şimdi bir yöntem buldum. lazımlığı evin ortasında onun görebileceği bir yere koydum.
3-4 gündür gözlemliyorum alıyor lazımlığı anne çiş yapcam diyor.tmm diyorum çıkarıyoruz bezini yapmıyor ama en azından biraz oturuyor.bu bile benim için büyük bir ilerleme..çünkü asla oturmuyordu.sadece popoyu değdirip kaldırıyordu.şimdi ise yaklaşık 4-5 dk oturuyor bitti diyor kalkıyor.yapmasa bile oturması büyük ilerleme bence.bu şekilde deneyebilirsin.lazımlığı onun görebileceği bir yerlerde tutabilirsin.dikkatini çeker belki..
he hee bizimki oyun hamuru ile öyle mıncırarak oynamaz oyun hamuru verince eline gider dolaptan merdaneyi alır sonra kurabiye kalıplarımdan en sevdiği hayvanları alır merdane ile açıp kalıpla keser sonra fırına koyar aç diye kendini paralar bu yüzden biz oyun hamuru ile oynamıyoruz evde kendim hamur yapıp gıda boyası ile renklendiriyorum hem daha sağlıklı hemde pişirebiliyorum..Güliiiiiiiiiiiiiii ne güzel oyunlar kuruyorsunuz akifle..
bizimle paylaşmaya devam et..
kıvanç bu tür şeylerden çabuk sıkılıyor.
bizde oyun hamuru aldık.
hamurla oynamak hoşuna gidiyor.
mıncıklıyor mıncıklıyor kendince birşeyler yapıyor...
hem enerjisini atmış oluyor.hemde birkaç saat sakin bir şekilde oturup oyalanıyor.
benimde hoşuma gidiyor hamurla oyalanmak.
ona birşeyler öğreteyim derken farkettim ki benimde stresimi inanılmaz derecede alıyor bu hamurlar.
tavsiye ederim.
bilmezmiyizzzz birde sözüm ona çalışıyorsun hem maaş al hem işi savsakla anca gez tozsosyalliğe gelince valla acaip sosyalim.
istediğim gun saat zaman farketmeden istediğim heryere alışverişe gezmeye parka toplantıya seminere şuna buna gidiyorum . çocuguma eşime evime arkadaşlarıma bolbol vakit ayırıyorum.
uzun lafın kısası keşke barış daha yuksek maaşlı bi yerde çalışsada sende evde rüzgarla olsan:)en azından 4 yaşa kadar:)
ah minişim çook geçmiş olsunherkeze iyi aksamlarrr....
cok sevındım topik canlanmıs kanlanmıs... gireemedım epeydır, memeden kesme, hastalık derken fırsatım olmadı.
sonunda kesın bır kararlılıkla gecen persembe memeden kesmeye karar verdım.
demekki sen bu yüzden bizlere gidip gelmiyorsunnnn şimdi misafir gelecek kim temizleyecek bu evi misaliiiiEvrimBen çok üşengecim herşeyi bu aralar yalap şap yapıyorum günü kurtarayım mantığı ile...
yaff vallaq ruyamda esrakoyu gördümdü,
hemide aynen şu cümleyle giriş yapıyordu topiğe,
hheee erdimmi yoksa aptala malum olur mu bilemedim
ama esrako gelirgelmez diyorduki naz falan yapmıyorum içimden gelmedi diyordu. yaff bu kadar olur.
hoş geldin esrako topiğimizin nadide kişisi. valla senin yazılarında başka şimdi.
bu arada naz yapma gel artık diyen bendim..:))
gypsyy hoş geldin böbeemm nerden esti yaff.. iyiy ettinde geldin
çok güldüm yaff yazılarına..
neyhsem bugun işim tavan yapmış durumda. afik sürekli annecim gelirmisin diyor ben kaçar.
bu arada afik beni gülmekden öldürüyor ya.
mesela simitçi geçiyor adam bagırıyorya simitçii diye
afik hemen bis almıcas kahvaltımızı yaptık diyor
domatesci geçiyor adama bagırıyor domaytessssssss diye
afik yne hemen bis almıcas marketten domates aldık diyor.
esrako drama konusunda yazcam çok yazcamda valla şimdi çok işim var ögleden sonra yazcam.
gypsyyy esraaa evdeyim bugun tlf yogun çalışıyorum bugunnnnnnn