2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gülimmm seni seviyorummm....
sadece sevmek yetmiii
sevgi emekdir..
selvi boylum alyazmalım.
deniz kız napiyor yaff kocaman abla olmuştur görmeyeli.
neler yapıyor hiç yazmıyosun en son araba demeyi ögrenmişti
şimdi kimbilir neler diyor?

sen nasılsın hala balıkmı yiyorsunuz full 3 ögün.?:26: istanbula gelme konusundada kandırdın bizi duygularımızlan oynadın..

ben de gormedim afik in videoyu guli ya gerimi aldın sildinmi yani tekrar yolla

bu sorulara cevap vermeye bayılıyorum biliyun nü?
sütyende 3'e takıyorum ama bu şişko olmadığım anlamına gelmiyor beden 85 b sanırsam
tüm eski donlarımı giyebiliyorum hatta tanga bile:) alttan zayıfım da ondan
canım nurişim dualarım seninle
dido uyku akan gözlerinden hasretle öper.Ayrıetten Salihçiği kızıl kafasından öperim.Amak-ı hayali okudun mu mucize? sanki onu okuyorum senin yazılarını okurken.Herkes kitap okuyor gibi oluyor seni okurken.

canım arkadaşım Allah yardımcın olsun.Allah bu yaşadıklarının mükafatını versin.Selinciğimin üffü iz bırakmadan geçsin inşallah.

afiki göremedim ben de
esra-pervin ve gülistanı gördüm.ne güzel olmuş buluşman

hosbulduk canim. gercekten cok ozlemisim evimi ve evime dair herseyi...buarada platesler lazerler masallah yeniliosun kendini yakisir kuzuma

bılırım seversin boyle kadınları sen.. :) nıhayet kadın moduna gırmeye bas koyduk.. sonumuz ıyı olsun ınsallah.

ole bacım.. artık telefon calsa da bakmam.. halıyle tüyüm kalmamıs oluoo :))) sıyrıkım benım

evrim hayırlı olsun lazere başlamışsın

Saol Sedam.. aklıma gelmedın degıl.. dedım ona da haber versem mı dıye..

cok sevindim canim :)) beyazinida burda bi azeri arkadasima hediye edicem ins/gerci onlarin ici gecmis 14 yasinda oglu var belki renk katar :)

hastayim sana , aydinin sana olan askina senin ona olan ask sevgi ve saygina , evine hakimiyetine; kvaldene davranisina vs vs kisaca kadinligina bebeim//Allah bozmasin eksiltmesin hep arttirsin ins

ben o bebi bebi dien afiki varya koklaya koklaya bitiremem kuzum beim//yanimda olsada makarna tepsem agzina yine :))

pervin ya bende seni çok seviom valla. oglumun agzına makarna tepişinide sevmişdim zaten. resmen tıkdın ya hele ecoşun agzına heheee aklıma geldi yüzüm güldü..

senin olaylara güzel bakış açından kaynaklanıyor yoksa ben bi halt değilim yaff.
ayrıcana afik 14 yaşına geldiinde bizede renk katack bişeymi lazım olacak ki?

Son düzenleme:
evriim ne iyi ettin şu kıvırcık artisi buraya koymaya. kiimmiş bu zeytin gözlü yakışıklı artis mi olcakmış. anası onu ajanslaramı kaydettirmiş.
vayy herkeşler mi görcekmiş bizim kıvırcık kuzuyu:)

evrim demek ondan telefon çalıoda bakmıyodun? bide bana sıyrık der pehh acep bu elüfün yanıtlaıdıgı soruları soran kimdiki?

cok tatli , siritik, cool bi okadarda haydut.. afikle yumruklasmalari cok komikti .. ikisinide bol bol tartaklayip sIktim optum keciler

:))) bos buldugum heran teperim hic affettem :)) onlarinda yiyesi tuttu masallah yoksa nekadar ugrasirsan ugras yemezse yemez benim sipam

buarada tam zamaninda kacmisiz tr den ; kar kis baslamis.. cok sukur atlattik :))

Imc Ajans - Yahya Celil Sarkaya

bı bakın bakalım burada kım var??? :))))

Oyy bu kuzu büyüdü de acanslı mı oldu. Yakışır Yahoya :)

Öğlen okuldan çıkmadan ilk sayfadaki mesajları okuyup bir kaç cevap yazdım ama o arada sana geçmiş olsun diyen mesajları da gördüm. Akşam boyunca aklımdan çıkmadın nurdancım. acaba ne oldu diye meraklandım. Çok geçmiş olsun, dualarım seninle. Zaten arada bir gönlüme takılıp kalıyorsun, "ne yapıyor, iyi mi, teocuk nasıl,vs..." diye (her ne kadar tanışmamış olsak da...)

Ne kadar hoş. Flört dönemi ne güzel günlerdi.

Son düzenleme:
geçmiş dünya kadınlar gününüz kutlu olsun arkadaşlar kusura bakmayın biraz geç oldu..

EVRİm lazere gidiyormuşsun süper seni çok farklı göreceğiz tanıyabilirsek ne ala zayıflayacaksın tüyler gidecek du bakalım sen yakında estetiğede başlarsın:))

PERVİNİM evine dönmüşsün sağsalim çok sevindim...

MUZİCE gelip gitmiş keşke hep gelse:))

ESRAKOM diş taşlarını temizletmiş güle güle kullan..

PİNKİM aşk böceğim harikasın:))

ESRAM Yahoyu ajansa yazdırmış çok tatlı çıkmış yaho inşallah yakında tüm türkiye tanır:))

aklımda kalanlar bunlar.... atladıklarım varsa kusura bakmayın... işlerim çok yoğun yeni binamızın açılışı var onlarla uğraşıyoruz davetiyelerle haşır neşiriz eskisi gibi aktif olamıyorum...

Cipsim,
Champix diye bir ilaç var. Şu an piyasadaki sigarayı bıraktırma ilaçlarından çok farklı ve çok etkili bir şey. 8 ay önce 1 paketten fazla sigara içen kızkardeşim kullandı ve kolayca bıraktı. 2 ay önce de Barış aynı ilaçla sigarayı bıraktı. İçmiyor ve inanılmaz memnun durumundan. İşyerinde de birkaç kişi (biri 30 yıldır kullanıyordu ve istemesine rağmen bir türlü bırakamıyordu) bıraktı.

Ne zamandır sana yazıcam unutuyordum. 180 milyon gibi bir fiyatı var. Doğum kontrol ilacı gibi gün gün kaç doz içeceğin yazıyor. 1 ay kullanıyorsun. İlk hafta ilacı içiyorsun sigara da içiyorsun. İkinci hafta birgün belirleyip sigarayı bırakıyorsun. 3 hafta daha ilaç kullanıyorsun. Zaten ilaca başladığında sigaradan tad almamaya başlıyormuşsun. Bazı insanlarda gece kabus görme gibi yan etkiler yapabiliyormuş. Bizimkilerde yapmadı. Devlet karşılamıyordu ama birini duydum göğüs hastalıkları uzmanına yazdırıp, reçeteyle eczaneden almış. Galiba Tayyip’in ücretsiz dağıtacağım dediği ilaç bu.

Neyse uzun uzun yazdım ama etrafımda sigarayı kolayca bıraktıklarını görünce seninle de paylaşayım dedim. Bir araştır derim. Öpüyorum. Kıvırcık merinosun ajans fotolarını gördüm. Artist, çok şebelek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…