2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

efrimim oğluşumu eklemişşş biz ajansa gittik sözleşme yaptık ama sonuç çıkarmı bilemem
evde ne pozlar veren adam orda bir ketumlaştıı ay yok surat 5 karış erkeksi pozlar verdi adam yaaa

ayçam dns ayarları nasıl değiştirilebiler ki?

Güliz ben sana anlatırım ama karışık olur. İstersen "blogspot DNS ayar" yaz google amcam resimli anlatsın sana. Bu arada DNS bağlantı numaraların 8 8 8 8 olacak ona dikkat!!!

gülicannnımm o nasıl tavuk yemektir yaaa erol taş halt etmiş afik taş olmuşşş hasta oldum hee
hele muntazam bi şekilde çorba içişi dökmeden özellikle dikkat ettim maşallah kocaman
oğlumda kıskandı afik gelsin iki yumruk daha atcam dedüüüü

ayçaaaa yahoda nanne tarzı bişeyler söylüyorr bende acayip mesudummmm
milletin çocuğu bülbül gibi şakıyor biz nannelere mutlu oluyoruz

yaho günlerdir doğru dürüst yemek yemiyor sapıttı resmen tamam dönem dönem yaşardım ama bu sefer uzun sürdü bu durum kalıcı olmasından korkuyorum en son gülistanlarda huysuzluk yapmıştı yememişti o günden beri doğru dürüst yemiyor
off off evrim aklıma hep sen geliyosun kafayı yememk elde değil

hatunlar gün topiğini bulamıyorummm
buraya yazıvereyim gariiii
mayıs ayı için 8 adet kahvaltı satın aldım facete olanlar biliyor okumayanlar vardır bilginize olsun
haftaya cumartesi görüşürükkk
he birde bana gün topiği linkini yazıverin mucuk ben kaçarrr

hiç sorma yaa... eriyorum bitiyorum resmen ama cımbızla alıyorum ağzından o lafı

oğlum karı dondurma sanmış, sürekli yemek istemiş, sabah ilk karşılaştığında tepki vermemişti babam sokağa çıkarmış az önce oynamaktan cok yemek istemiş sıpa

AYY NERDEN BAŞLASAM Kİ, DU BAKİİM HAYDE BİSMİLLAH;

sibelcim selinn yanıgı fena görünüyor valla iz kalmasından çok canının acıması takıldı aklıma ahh yavrucak allah acil şifaversin diyorum.
arabanızda hayırlı olsun nihayet buldunuz gönlünüze keseneize göre çok sevindim kazasız belasız keyfini sürün inşallah.bu arada kaç gundur aklıma takılıyordu demek patronun kredisini işden kovuldugu halde ödemek zorunda olan senin eşinmiydi.
heyy Allahım ya neler yaşadın be sibel valla esram sana çilekeş dediydide hakkaten he selinle şansınız döndü şükürler olsun

çaça ayça canm ne akıllı kadınsın bende senin için üzülüyordum eyvah bütün emekler gitti diye(blog)hatta inşallah biyerlere kayetmiştir diye dua bile ettimdi.gözun aydın nanneee duyulmuş.devamıda patır patır gelsin:)devir teslim yapılmış.öp rüzgarı benim için. benim sarı fırtına varya senin ruzgarı korkutmuştu hatırlarsan afikde yahoo dan fena tırstı yaff bi görseydin ayça.
bu yaho cin fikir maşallah çok akıllı afikin ondan korktugunu anladı masanın altından sandalyenin arkasından falan böyle bi el kol hareketi var guya benimkini korkutuyor eşşek.

pukkeeeeettt elife bayıldım ne kadar narn bi kız çocugu olacak tipi öyle .saçlarada bayıldım ayy çok cici ya maşallah.:)

gülizzzz o mini döt alpellayıda ben dondurma niyetine yerim sıpaa ..burda kar henuz tutmadı çok guzelyagıyor sürekli penceredeyiz. off benm küçüklüğüm geldi aklıma nasıl guzel kar yerdik beea.
ama ilk yagan kar yenmez derdi annemler havayı temizliyor onlar mikroplu derlerdi hep. bizdeertesi gunki yagan karı yerdik pekmezle. ayyy.bide donumuz ıslanana kadar kayardık kızak yoksa poşetle:)yaff barnaklarımız donardı ama hasta olmazdık.eve gelirdik heryerimiz sırılsıklam ama annem kızmazdı hiç egleniridk oynardık sonrada sıcacık ev mis gibi çorba. oyyyy

ayşiin aşı bilgileri için teşekkürler:)devaya maşallah dimek kedi diyor.

gyspymesramm ciğerim bana gulistan yazmışsın bi değişik oldum ya alışık değilim ben senden bu kelimeye.
afik şimdi evde yahya naptı diye sorana yumruk gösteriyor sonra yenge sana ne ögretti diyorum pat patt diyor guya dövüşmeyi ögrenmiş.pısırık:)

Yaho ya maşallah büyümüş de ajanslara gitmiş. Pek güzel çıkmış resimler maşallah.
Esra çok sinir sıkıntı veren bir durum.. İnşallah iştahı yerine gelir
Ben artık bu hafta yemek işini anneme bıraktım çünkü gerçekten çok sinir oluyorum yemedikçe. Çocuğa yansıyor biraz arada sonra ben yedirmeye devam edersem daha iyi oluyor gibi geldi.

Teşekkürler saçlarımız uzadı benim de çok hoşuma gidiyor ama sanki çocukları sıkıyor uzun saç. Olsun gene de kestirmem önleri dışında

Ben de gördüm Afiği bayıldım.Maşallah.. Bizimki herşeyi isteksiz yediği için benim hayalimdeki manzara....

Son düzenleme:
çok çok çook şeker.numaracı fıstık.saçlara ben de bayıldım.iki yandan falan toplasan sıkılıyorsa.
ben göremdeim videoları ama eminim çok güzel beceriyordur iki iş de.ayrıca kırıksınız siz ana oğul:)
kızım bayılıyorum ben yahoya.o saçlar o bakışlar kimde var.o ajanstakilerin yerinde olsam havada kaparım vallahi
zaten tv 5 kilo fazla gösteriyor insanı.bunu bilşiyordur çocuğum.artiz olacak formuna dikkat etmeli

ben artık bir sürü taktik geliştirdim.uzmanlaştım bu konuda.yemek seçer zaten.sebze yesin diye kendinin yemesine izin veriyorum olmadı sarımsaklı yoğurt yardıma yetişiyor.idare ediyoruz.vitaminini falan alsında ne yapalım.meyvayla arsı nasıl adaşımın?

bakamadım selinin üffüne çok üzüldüm.neler hissettiğini tahmin edebiliyorum.iyileşsin bir an önce inşallah

ÇAÇAM blogun çok güzel.rüzgarın resmini gördüklerinin gerçeğini bulup getirmesi bana onda mühendis zekası olduğunu düşündürüyor.mühendisler genelde gerçekçi tip dediğimiz tipe girerler,mekanik zekaları yüksektir.konuşmaması normal yani:)

Dido gerçekten mi diyon hiç öyle düşünmemiştim, bakalım ilerde olursa, didom vardı dediydi derim seni anarım. Ben de Barış'a sürekli Neva şöyle yapmış böyle yapmış akıllı kız diye anlatıyorum evde video falan izletiyorum.

Evet Güli hatırlıyorum, hala da öyle. Bazen dışarda yaşıtlarıyla karşılaşınca çok ürkek davranıyor.
Evde bırak kızmayı azcık kaşımı kaldırsam dudaklarını büzüp koşuyor kucağıma al sev beni diye. Ürkek bir tarafı var yani...

Rüzgar çok farklıydı o gün, çok sakindi, çok usluydu, yedi, çok mutlu mutlu oynadı, uyudu. Senin pozitif enerjinden olsa gerek:)

Cipsi, köpek dişleri çıktı mı Yahoo'nun. Ben Ruzy'nin iştahsızlığının tavan yaptığı tek bir dönem biliyorum o da köpekler malum. Ondan olabilir yani. Hoş hiçbir zaman çok iştahlı yemek yiyen bir çocuk değil ama öyle böyle yiyor yani, hiç yemiyor diyemem..

Annemin bir lafı var, 20 tane iştahlı çocuk bakarım da 1 tane iştahsız bakamam çok ama çok zordur diye. Ben iştahsızmışım çok çekmiş benden.

sağolasın.nevanın ince kas ve dil becerisi iyi ama yürüme,koşma,çeviklik çok iyi değil.ilerde beni hatırlarsanız çok sevinirim.
ben de çok iştahsızmışım.şimdi de iştahım kesilsin diye uğraşıyorum

canim benim zor gunlerin hepsi geride kaldi insallahh bidaha gelmiyecekler.. selinimizinde kolu iilesicek kuzum benim kiyamam

o bi gucuk hanfendi :)

beybimmmm canımsın sen benim yaaa Allah razı olsun senden senide arayacağum ama telim kapalı yurt dışına mamiden arıcam geç olur diye istemiyorum akşam kaçta uyuyosunuz

2 saat ilerdeyiz bebeim ben engec 1 de yatarim size gore 11 ama o saatte koca bebikle kucuk bebeik uyumus olur ben kafa dinlerim ...

emrahtan bi ozlu soz eceye :: kizim ne olurdu anandaki istahin yarisi sende olaydi :)) bilmem anlatabildimmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…