Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SİBELİM, gecmıs olsun.. umarım ız falan kalmaz.. agzınızın tadı bır ESRAKO, diş taşlarını temızlemenın bır sure sonra alıskanlıga donustugunu duymustum,muhakkak sen de bılıyorsundur bunu zaten. Dıslerın ıcın baya baya bı mesaı harcaman gerekecek, yazdıklarına bakılırsa.. gecmıs olsun arkadasım. Her hafta sonu yenen pastalara da dıkkat et bu arada :))
Lazer e basladım.. ıpl makıne ıle.. burada yenı acılan bır yere gıdıyoruz, buradakı arkadasımla.. yenı acılan bır yer olmasından dolayı kampanya yapmıslar.. yazdan sonra dusunuyordum ama fıyat cok uygun olunca hemen basladık.. hayatımda ılk kez vucuduma jılet yaptım.. oldukca sevımsız bır deneyım ıdı.
Bu arada gün videolarını izledim ve konuşan bıcır bıcır çocuklarınıza koskoca maşallah arkadaşlar.
Benimkinden halen konuşma ile ilgili kayda değer bir gelişme yok.
anne, bazen mama, cici, bazen banyoya gelince çiş, canı isteyince gel dışında anlabildiğim kelimesi yok gibi.
Kendi kendine anlamsız konuşmaları oluyor. Ona bile mutlu oluyorum.
Doktoruyla konuştum. Bazı sorular sordu bay bay yapıyor. "Evcilik oyunuyoruz yemek pişirip yiyoruz, bebeklere, oyuncaklara yemek yediriyoruz. Topu getir, pantalonunu, ayakkabını getir, ışığı kapat, çorabını çıkar gibi eylemleri yerine getiriyor.Göz teması da var" Dedim. Tamam o zaman izleyeceğiz 2 yaşına kadar ilerlemesini dedi. Eğer istenilen düzeyde birgelişme olmazsa çocuk psikolağuna yönlendireceğim dedi. Biraz panik oldum açıkçası ama evdeki herkes elinden geleni yapıyor.
Herşeyi basit cümleler anlatıp, çok oyun oynuyoruz onunla. TV yi de günde 15-20 dakika izleyebilir dedi doktor. Bu hakkımı da yemek yedirirken kullanıyorum. Çünkü hastalık sırasında kilo verdi ve yemek yemek istemiyor halen. Bir kepçe çorba içse bayram ediyoruz.
Lazer e basladım.. ıpl makıne ıle.. burada yenı acılan bır yere gıdıyoruz, buradakı arkadasımla.. yenı acılan bır yer olmasından dolayı kampanya yapmıslar.. yazdan sonra dusunuyordum ama fıyat cok uygun olunca hemen basladık.. hayatımda ılk kez vucuduma jılet yaptım.. oldukca sevımsız bır deneyım ıdı.
teşekkür ederim arkadaşlar sağolun desteğiniz için...
evet malesef banada ihmal var gibi geliyor herkes bir değil işte rahatlık ok. herkes hata yapabilir kasıt yapmadığı aşikar ama önemli olan insanın o hatayı kabul etmesi o ise hala kendini haklı görecek nerdeyse diyecek birşey yok... inşallah iz kalmaz izide geçtimde şu büzüşme olayı daha kötü allah göstermesin ya yüzüne gözüne gelseydi ozaman ne yapardım...bu kadar nasıl sakin olabiliyorum biliyorum çok sinirliyim hala sinirim yatışmadı ama elimden birşey gelmiyor onlardan başka bakacak kimsem yok bakıcı tutayım desem buralarda büyük şehirlerdeki gibi bakıcı olayları pek yaygın değil küçük yer olduğu için genelde herkes ya kendisi çalışmayıp bakıyor yada anneanne babaanne ikisinden biri bakıyor.... lanet okuyorum neden çalıştığıma çalışmak zorunda kaldığıma((çok doluyum anlatacak o kadar çok şey varki dahada fazla yazıp sizinde canınızı sıkmayım.....
evde olanlar cok şanslısınız, çok isterdim lapa lapa kar yağarken sıcacık evimde kuzumla olmayı..
Güli önerin için çok teşekkürler,
Kitap okumaya başladığımda gelip kitabı kapatıyor benimle ilgilen dercesine. Sadece resimlere bakmayı seviyor benimki.
Ben de doğaçlama karşıma alıp masal anlatmaya başladım. Dikkatle dinliyor beni çok hoşuma gitti.
seerni sedacım evet ya sildimdi ben. neyhse kısmet başka videolaraymış.
çeçill hatunu merakdayım ne zamandır az önce ismini gördüm aşagıda bi ses ver kuzuuuuu.
cambaz64 arkadaş ismini unuttumda yaff sen bizim ebruşkaylan e bebek çamlıcada süt pompası araken karşılaşıp tanışan dın değilmi.
DURU kızıda al gel bu defa esradayız.bak oda çağırmış.