öncelikle Nurdanım canım tüm iyiy dileklerimle dualarımdasın.iyi düşünüp saglıklı bi ömür diliyorum sana Rabbimden. herşey O'nun elindeyken O'ndan istiyorum ve canı gönulden inanıyorum.
gülizcim sizede çok geçmiş olsun herşey üstüste gelmiş.evlatlarımız artık kuduruk olduklarıiçin bi yerde sabit durmadıkları için birde çok şirin ve tatlılar dillendikçe dahada tatlandılar haliyle nazarda deger en başta da anne ve babanın.tekrar yaşanmamsını diliyorum canım.Allah emanetler valla yoksa biz hiiçç koruyamıyoruz.afik dun akşam masada yemek yerken gözümün önunde düştü saniyelik yani tutamadım ve düştü içim sızladı o agladı ben agladım ama napalım Allah beterinden korusunn
sibelcim ayyyy okurken ben fena oldum kıyayamm yavr seline ya.ahh çok geçmiş olsun umarım izz kalmaz yada dediğin gibi büzüşme olmaz.iyiki yuzune gözune gelmemiş kuzunun.
pervinimm canım ciğerim bidenem hoş gittin evine.ecoşum napıyo asil prensesim.afike yahşi cazibeyi söylüyorum oynasın diye hemen bebi bebi nerde diyor?
bu arada bana verdiğin şey varya süppermiş yaff acaip işe yarıyor
anladın sen .tekrar teşekkürler.forever siyah :9yada beyazda olabiler.
esrakocum diş operasyonun başlamış haydi gözun aydın.zorllu ve uzun bi süreç bekliyor seni ama sonunda çok guzel olacak.dediğin dogru gelecege en iyi yatırım:)hehe yaşlanıncada pasta börek yiyek hamburger koparak:)şaka bi yanada hakkaten tüm haftasonların doldu yaff. amma yogun oldun farkındamısın. ecenin doktor sizin diş berkenin toplantı biizm gun nazanla gizeemle görüşme derken vayy vaay.
bu arada çok iyi yapmışsınız sık görüşme kararıyla çocuklarımızın ayş gurubu arkadaşlara ihtiyaçalrı var.
çaçaaaaaa çaçaaaaa ayça noldu blogger işi kapandımı şimdi ?son durum nedir
takipedemedimdi..
evriim evriim bu ne hız yaff lazer plates diyetisyenn. ohh değişim başladı diyosun sen şimdi bizide tanımazsınzayıf tüysüz incecik bir bağyan olunca:)
vakit ayırıp afikimin videosunu izldeiğin için teşekkür ederim teyzesi.buyuduler artık .biz sıksık erol taş izletiyoruz tavugu yada eti öyle yesin diye
buketcim bencede endişelenecek bi durum yok herbiri farklı bireyler hepimiz aynı değilizki bebeklerde aynı düzeyde olsun.birde zaten herşeyi konusamasalarda işaret diliyle anlatıyorlar.ıhh ııhh diyerek..tv konusunda ben hala çok katıyım gun içinde çok mecbur kalırsam 7 dk lık kayuu açıyorum yada kendi videosunu yada gun videolarını orda berke oldugu için abi abi diye çıldırıyor.
sana tavsiyem dil gelişimi için mutlaka masal oku. bence sadece annenin yada etrafındakilerin oynaması yeterli değil hergun mutlaka masal okuyun.
gelelim
damla hocamıza yaff noldu be hocam inşaat yalan oldu sende gittin bu süreçde topik dahada canlanmaz bu böyle sürer gider.
özleeemm sen bizimi kekliyon hee hem yemediği pasta börek çörek ekler sakallılar kalmıyor gun içinde hemde 67 ye düşmüşsün süpper valla ne diyim darsıı esrakoylan gyspme:)
demek denizle kavgagürültü kıyamet oluyor arada.. hmm kim dediydi olur diye hesramıydı..o kavgaları patron işçi rolunde yapıyosunuz ama unutma eş olarak değil. hem eş hem çalışan olarak görmez o seni.
yani bizdede gun içinde yuksek sesli konuşmalar oluyor aydınla ama dediğim gibi sadece iş konusunda.