ii meme arasısiesta bu galiba..maşallah pambike
Bu da bizim emişme sonrası kucak keyfimizopuyorumnanaktanŞimdi buna nasıl kıyıp da kaldırırsınız:sinifsinif:
Kızlar vakit bulursanız şuraya bir akın. Yarıldım gülmekten:roflol:
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-sonrasi-annelerin-sorunlari/271003-cildirtan-sozler-5.html
ii meme arasısiesta bu galiba..maşallah pambike
Helal sana:lepioğru tespitalkisalkisalkis
pervin büyük rahatlık kilotlu çorap ben de senin gibi giydirmeye başladım havalar soğuyunca..kilotlu çorap hareket kolaylığı da sağlıyor.yalnız yıkanınca çekiyorlar.büyük almak lazım accık
ikiniz de ne güzel bakmışsınız öyle ayça battaniye de yakıyor
sana benziyor bu şirin tontik
neden acabalaelaelaelaelaeeveeet herkes öyle diyo..bi tek kayınvalidemle kayınbabam benzetemedi(((
Trabzonda bi arkadaşım tutturdu yalancı emziksiz bu çocuk seni çok yorar diye, almış bi emzik, verdik sıpa hemen aldı..Ama buraya dönünce almadı, vermiyorum artık, zaten çok da alışsın istemiyordum. Öyle emzikli bi anı kaldı..Bu arada beni uyutmuş sıpa kendi cin gibi..yaa bide hep saçları döküldü..battaniyesinden hergün saç topluyorum..
pohahaaaha gayret yahyam kurtaracaksın dötü mumdan az kalmış
gelince öp o gamzelerden tiyzesiiiiyahyanın gamzeleri bitirio beni yaw
saçlar yakıyorrrr fönlü daha bi farklısınnn
ay tipe bakkk tipeee cin gibi bakıyorrr
Trabzonda bi arkadaşım tutturdu yalancı emziksiz bu çocuk seni çok yorar diye, almış bi emzik, verdik sıpa hemen aldı..Ama buraya dönünce almadı, vermiyorum artık, zaten çok da alışsın istemiyordum. Öyle emzikli bi anı kaldı..Bu arada beni uyutmuş sıpa kendi cin gibi..yaa bide hep saçları döküldü..battaniyesinden hergün saç topluyorum..
hemen taze bi foto ekliyeyimmm didomu yalnız bırakmayayım ev hallerimiz ne bulduysam giydirmişim bebişime kaydirigubbakcemile2
[/URL][/IMG]