2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Böyle rezil uyunur mu :) ılk ikisini az önce çektim, 3.sü ptesi hastanede kangurusunda uyuyakaldığında...

taze uykuları gelince nerde olsa sızıyorlar ama geceleri saat 3 oluyor gözler fıldır fıldır beni uyutur vallahi

ama çok şeker uyumuş insan kıyamaz uyandırmaya

internetten hemoroid araştırmsı yapıyorum sanırım bende oldum.

gerçi henuz emin değilim ama kabız oldugum gunden beri o ıkınma sonrası popom çok acıyor tualetimi yaparken..başka ne belirtisi varmış nasıl anlarım diye bakıyorum

off ya millet noral dogum yapınca basur olur ben sezeryan sonrası kabız ol dum diye oldum sanşabak.. hey ya Rabbim...

kızlar taşınma sebebiyle baya uzak kalmışım gördüğüm ve okuduğum kadarıyla bir buluşma gerçekleştirmişsiniz ama ben resimlere bakamadım önce bravo sizlere ne güzel hamileyken konuştuğunuzu yaptınız bende orda olmak isterdim bebeklerin toplu resmi çok hoş maşallah hepsine ama eminim daha çok resim vardır nirelerdeler banada söyleseniz

Son düzenleme:
gülistan ben annenin yediklerinin gaz olarak geçtiğine pek inanmıyorum abartmadığın sürece ne olucakki bi tabak çorbadan ben içiyorum mercimek çorbası

doruk bayılıyor sefil pozisyonlaraa :))
bizimkide kucakta uyumayı fazla sevmiyor kolunu bacağını geniş geniş yayacak illaa

meltemm face tede yazdım gelin gibi olmuş bebişinnn çok tatlı maşallah
buluşmanın günü belli dğeil pervine bağlıyız bana geliceksiniz öperim

arkadaşlar kızım okula başladı benim talimim ikiye katlandı onun için buraya girmek hayal oldu iyice bu günde hasta evdede burya oturabildim bu gece yusuf iyi uyudu ama kızımın ateşini düşürmek için sabhladım bunlar anlaşmalı kızlar yusufun uyuduğu gün kızım hasta oluyor o nöbet tutturuyor yani uykuyu haram ettiler sıpalar uykusuzluktan bende unutkanlık başladı tek sevindiğim bu tempoyla kilolara veda edeceğim

kızlar geriye dönüp bakamıyorum ama okuyabildiklerimden ve aklımda kalanlardan yazyım esra saçını boyatmışssın güle güle kullan canım
nurdan ve fasulyeko mevlütünüzü allah kabul etsin yavrularınızı uzun ömürler versin
doruk beyimizede geçmiş olsun
yusuf beyde atlattı bi badire ama şimdi iyiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…