- 19 Ağustos 2008
- 5.112
- 67
TAZEFASULYE
eşim doruk'un hayranı.doğan tüm bebeklere onada gösterdim.hepsini beğendi ama "doruk benim adamım" diyor.saçlarına o hınzır gülümser tarzı ifadesine bayıldı.servanda saçlı doğdu.doruk servanı saç konusunda geçti ama.
Dün gece ve bugün öğlen resmen kabus yaşadık. Hiç durmamacasına ağladı kuzum. Aç olduğunu biliyorum ama gaz sancısından memeyi de almıyor. Gece 10 gibi acile gidelim dedi Semih. Ben gerek yok dedim ama o ısrar etti kaynanamla beraber. Aldık gittik. Orada da bol bol ağladı. En son baktım elini komple ağzına sokmuş, bastım memeyi. Öyle bir emdi ki sanırsın aylardır aç. O yorgunlukla sızdı yavrum. Hastaneye gitmemiz ne işe mi yaradı? Gaz sancımız olduğu el kadar çocuğa çekilen rontgenle tescillendilmaz:Semihe dedim bir daha benim hislerime güven. Gerek yok diyorsam yoktur. Hak verdi
sırma saçlı dorukkkk
capon gözlü dorukkk
topiğimizin maskotuu
kocaman maşallahhh uğur böcüğümüze
eveeet herkes öyle diyo..bi tek kayınvalidemle kayınbabam benzetemedi(((
canan maşallah oğlunaa utanmasa yürüyecek yani annesi :))
parmaığınımı kanattı niye başkalarına veriyorsun kendin kessene kıyamam ben o bebişe
GÜnaydın. Sanırım Doruk üşüttü. Genzi tıkalı. Arada nefes alamıyor, çok korkuyor ağlama krizlerine giriyor. Sakinleştirmeye çalışıyorum sürekli. Tonimer baby sıktım, aspiratörle çektim azcık. Tabii hiç hoşlanmadı, çok ağladı ama napayım ...
Gece de sütüm bitti mi! Yatmadan önce emmek istiyor çocuk, bende süt yok! Var da az... Rezene yaptım, kanmadı. Buzluktan süt çözdüm, onu da istemedi, illa beni emecek! Zor bir geceydi, şimdi sağlık ocağına gidiyorum.
mevlüdünüz hayırlı olsun fasulyeko
BURUN AÇMA meselesinde ben tonimer baby sprey ve aspiratörü ile hallediyorum.serum fizyolojik hiç bi işe yaramadı bizde
esram tv konusunda bi kere yüzü farketmeden o yöne gelmiş baktım hiç sesi çıkmıyo hemen yönünü değiştirdim
el yeme konusu aynı ama ben hala eldivenlerini çıkarmadım elleri buz gibi oluyo sizinde öylemi bizimki elini değil eldivenlerini yiyo
geçmiş olsun canım..burnunu spprey ve aspiratörle açabilirsin.neva'nın burnu da tıkalıydı bu sabah aspiratörle çekince neler geldi neler..ağladı mağladı ama rahatladı sonra.
hadi geçmiş olsun
üşüdü mü ne oldu paşama?
bakmaz mı hem nasıl bakıyor.televizyonla ters yöndeyse gözlerini tepeye diiyor görmek için.salih gelince açılıyor bir tek Allahtan.ama kapatnca ağlamıyor bir de sümsük diyosun çocuğa delikafadulden
dun mevlutumuz vardi cok guzel gecti ama aksamina kuzumun gazi tuttu, agladi(o agladi ben agladim (
neyse mevlutte aradan cikti ama yorgun gecti baya..
sağol canımmevlüt yapan tüm annelerr Allah kabul etsin hayırlı olsun mevlütleriniz..
dün saçımı boyattım olmuşmuuu??
kaç aydır tarzan modunda gezdiğim için aynaya bakınca bi garip oluyorum
[/URL][/IMG]
şaka bi yanada eger eşim bırakmazsa imkanı yok ben çocukla otobusle sarıyere hemde 2-3 vesait değiştirerek ..yavrucum arabamızı sattık artık sadece eşimin arabası var ebn kaldım arabasız.bakalım kısmetnasip diyelim valla.şimdiden hayaller kururp husrana ugramak istemiyorum..
ya bu kızlar pek bi uzeller bizim topiğin huyundanmı suyundanmı...
valla aynen öyle oldu hep aklımda mevlüd bi geçsin diyordum çok şükür yuk kalktı.gerçi gelemeyen 10-15 kişi var ama onlarada kısmet ne zaman gelirlerse..
sabahsporu bizdede var birde gece yatmadan önce pijamalarımızı giydikden sonra...bayılıyorum o hallerine...
canım allah kabul etsin.
aaaaa aynısı bizdede mevcut hemde şapur şupur sanki bal yiyor ya..
[/URL][/IMG]
işte kızlar bir mevlüt fotosu
mercimek çorbası gaz yaparmı?????*
melteem harika görünüyorsunuz.:) ayy kızın tam prenses ya :)
tam arnavut gelini olur bu kızdan sen gel ver kzını bizim oglumuza.
sende çok şık ve formundasın maşallah yalnız sen o elbiseyle nasıl emzirdin kızını????ben artık alacagım ve giyecegm her kıyafeti emzirmek açısından degerlendiriyorum