2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dorukla ececin sefil uyku askına hayranım..ecede aynı sekil acık agız ya eli cenenin altında ya dizde ya döşte bayılıo yeterki yeri olmasında nere olursa olsun

cok tatlı cıkmıs yakısıklım

keopss oglun cok tatlı masallahh
bu ozde poz tum bebişler secdeye varmıs gibi cıkıolaar

Kanguruda yarım saat dolaştıktan sonra... Bu foto face'te var, iki yorum yapılmış çok hoşuma gitti. Biri uğur böceğine benzetmiş, diğeri de (annem) paraşütle inmiş gibi diyor. Uğur böceği benzetmesine bayıldım.

keopss oglun cok tatlı masallahh
bu ozde poz tum bebişler secdeye varmıs gibi cıkıolaar

teşekkür ederim pervin,ece de öyle,tüm ağustos bebekleri de... bir de bu fotoğrafta kendime benzetiyorum yatışını.ben de yüzüstü yatar,sol kolumu yastığın altına sokarım.o da mendilinin altına sokmuş : )

annecim cok korktumm

:)) Beybi bu arada son eklediğin fotoyu gördüm, daş gibi olmuşsun, maşallah :) tebrik ederim seni. Ben de bugün itibarıyla dikkat etmeye başladım, annem iyileşsin spora da başlıycam, zayıflama topiğinin aktif müdavimi olucam :)

saol canım benim zorum karnımla..biraz sıkılassa catlaklara alıstım kabullendim yani..renk lazım o topiğe gelde senlensin

saol canım benim zorum karnımla..biraz sıkılassa catlaklara alıstım kabullendim yani..renk lazım o topiğe gelde senlensin

E işte mekiğe başlasana sen de! acele etme 6 ay, hatta 1 sene deniyor biliyorsun. Sen 2 ayda ne çok yol katettin. Eskisi gibi olursun. Çatlaklarımız bize sıpalardan armağan, yapacak bir şey yok. Elveda açık göbekler, elveda bikinler

Bir duş alayım, Doruk'la gezicem azcık. Sallaya sallaya uyuttum, hala da sallıyorum arada ayağımla. Pusetinde devam etsin artık...

tazefasulye, babymom+, esrako+, evriş+, flawlessd, gypsyesra+, hiroshima, keops35+, pinky_42+

bu kadar kişiyiz, monolog yapıyorum! Kaçmayın! buraya gel kızım sen, evet sen!!! (okula gitmiyorum ya, öğretmencilik oynayayım dedim :)))

kremlerle korseyle oyle boyle toplandı ama lomburluk var yinede.. en zoruma giden bikini meselesi..bu sene yeni bikini alcaktım burda bulamadıydım istediğim gibi emrahta bosver seneye tr den alırsın istediğin gibi dediydi caydırdı beni bildiği varmıd demekkaydirigubbakcemile3

selam kızlar

EVRıŞ
kuzeye maşallah.çok tatlı bi bebek

TAZEFASULYE
eşim doruk'un hayranı.doğan tüm bebeklere onada gösterdim.hepsini beğendi ama "doruk benim adamım" diyor.saçlarına o hınzır gülümser tarzı ifadesine bayıldı.servanda saçlı doğdu.doruk servanı saç konusunda geçti ama.

bende 3-4 çatlak var o da belirgin değil.24 kilonun 15 kilosunu hiç bi şey yapmadan verdim.82 kilo ile girdim doğuma şimdi 67 kiloyum.ama takıldım kaldım 67 kiloda.arkadaşlarım beni görenler çok iyi göründüğümü söylüyorlar.hatta doğumdan sonra güzelleştiğimide.6 ay geçsin o kiloları vermeyi biliyorum.sütüm çok az.zar zor yetiyor.

canım benim.sen benim doğum yaptığım gün yaşadığım korkuyu bi görseydin hala aklıma geldikçe gözlerim dolar.
doğum yaptığım akşam kızkardeşim kaldı yanımda.ikimizde uykusuzduk.servanı emzirdim gazını çıkarmadı ne yaptıysakda.götürüp yatırdı kardeşim.ben sezeryanlıyım canım yanıyor.kızkardeşimde yanımdaki koltukta sızıp kalmış.bebeğin kusma sesini duydum yan yatan bebek birden kafasını düz çevirip kustuğunu yutmaya başladı.resmen boğulma sesleri ve çıkıyordu ve çırpınıyordu.bi taraftan kardeşime seslenirken bi taraftan kalkmaya çalışıyorum.kardeşim birden çocuğu kaptı ters çevirdi rengi mosmor ve ses çıkmıyordu.hemşire koştu geldi ve bebeği yenidoğan servisine götürdü.o ayağa kalkerken zorlanan acı çeken tek başına kalkamayan ben hemşirenin arkasından nasıl koştum nasıl yenidoğan servisinin önüne geldim hatırlamıyorum.bebeğimi yarım saat sonra getirdiler.bense o gelene kadar yenidoğanın önünde salaya sümük ağlayarak bekledim.kardeşim teselli vermeye çalışıyordu.eşim geldiğinde ise daha çok ağlamaya başladım ona sarılıp.kendimi suçluyordum sürekli.bebeğimi hemşire getirdi.kustuğunu yutmuş ve ciğerlerine çekmiş.ciğerlerini temizlemişler.bebeğimin iyi olduğunu söylediiler.
o gün yenidoğan servisinin bulunduğu büyük bi hastanede doğum yaptığıma çok sevindim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…