2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende vakit bulursam servanın fotolarını ekleyeceğim

bebişlerinizin kilo ve boyları nasıl kızlar.takip ediyor musunuz?

salonda uyumusuz bende yanında ..yeni kalktık kimsecikler gelmemiş..biz ana kız gazlanmısız cok fena..2 gundur sut içmeye basladım kahvaltıda ama sıcak içiorum o yapıo olabilirmi...
sütün gaz yaptığını duydum ve annelerin içmemesi öneriliyor.ben o yüzden içmiyorum

esracım aynen tahmin ettiğin gibi olcak ben ve bebek odada yatakda durcas ben süsülü lohusa takımlarımı giyip oturcam.bebişimde yanımdayatacak gelen misafirler öncelikle bizim yanımıza gelip hediyelerini bırakıp bebişe sadece bakıp salon ve odlara dagılacaklar. altınyastıgımda yanımzda olcak canım...
vala işin şu kısmı guzel onca misafirben elimi sürmeden yorulmadan biranda bitecek ama işin komik kısmı oturan boğa misali ben yatakda ölece oturcam ayyhh çok gulerdim ama başıma geldi. valla ne diyelim ..
ayrıca bizimkiler arnavut adaetler çok önemlidir. hattaanneanne babaanne neler yapmış bebişe hepsi bohçalandı görülmeye hazır.:)

ayy cok alemm yaa ohh mıss valla yatarak mısafır agırlayacaksın:)))
bızde cumartesı gunu yapacagız mevlut gorumceler organıze edıyor sagolsunlar ben ece ıle mesgul olurum ama yataklara falan yatmam ben:)

ya kizim 2gündür tuhaf.yani cok huzursuz.hep aglamakli bi hali var.az uyuyo,devamli emmek istiyo peşine kusuyo.birazda halsiz gibi.buhafta disari fazla ciktik hastami ettimki ne yaptim.öksürük ateş yok bi burnu tikali oluyo arada okadar.kakasini yapti gazinida bol bol cikardi.ama cok keyifsiz,insallah bian önce düzelir yavrum buda bi dönemdir gecer bian önce insallah
gecmıs olsun mınıkcım

Teyzelerim ben Deva. Banyo yaptım mis gibi oldum, hadi koklayın beni kaydirigubbakcemile2 alkisalkisalkis

Grnt024.jpg

oyyy massallahhh

Pirinci elinde ufalayıp bebişin ağzına tıkan ablayla kıyaslanamasa da,
bizim de sevgili eşimin, pek muhterem abisinin kıymetli zevceleri, dışardan geldikleri kıyafetle, ellerini de yıkamadan bebişi eline aldı, o da yetmezmiş gibi arap bacı dudaklarıyla bebişin yanağından bir löpçük öptü ki... ayyy deliriyordum o esnada, öpülür mü bebek öyle beee... hem de elini yüzünü bile yıkamadan... hemen akabinde elinden kaptım kadının, o tekrar almak istedi, ben de dışardan geldiniz diye vermek istemiyorum dedim... bozulduysa bozuldu... bozulmasın kardeşim... ya da insanlar kendilerine laf söylettirmesin... 2 tane çocuğun var senin de, bilmen lazım...

mesela bir komşumuz var, yaşlı bir teyze, bebek görmeye geldi, inanın bebeğe tam tamına 3 saniye baktı, hem de uzaktan, 5 dakika da oturup bizimle konuştu ve gitti sonra... işte dedim budur... çok takdir ettim teyzeyi..

aaa yuh dıyorum ben olsam daha sert tepkı verırdım vallaa
bir de ne diyeceğim kızlar, bu diğer topi,ğimizde hamileyken hani hep yazıyorduk ya en ince ayrıntısına kadar ihtiyaçlarımızı, tecrübelerimizi :) güzel paylaşımlardı ama ben o ayrıntıların pek çoğunda tökezledim, bir kısmını da kullanmak nasip olmadı... plansız oldu benim her şeyim :) insan tefekkür eder ya ara ara, düşündüm de çok ayrıntılı planlar yapmamaya :) her şeyi çok ince ayrıntısına kadar düşünmemeye karar verdim :) arz-ı hürmet ederim :p

ay nerden estı boyle cumleler sımdı anlamadım kız ben :))
kuzular maşallah ne kadarda büyümüşler kızlar bizlerde aylık kontrol ve gelişim bilgilerini yazsak yada yaptıysanız haberim yok iyi olmazmı

deryam hayırlı olsun evınızz
cuma ıkıncı ay kontrolmuz var yazarım boy kıloo
sutun ınsallah tekrar gelır yaa :KK43: emzırme az da olsa suruyorsa tabı halen

Kızlar ya ben mi takık vaziyetteyim acaba bu kusma olayına sadece... ???
Kuzu kustukça ağzına mideden süt peynir geldikçe bu süt ve peynirler burun ve ağzıdan fışkırdıkça, kuzu nefes alamadıkça ben çok endişe ediyorum.... yerimden öyle bir kalkışım oluyor ki jet misali fırlıyorum... kusma olayından benim kadar endişe eden var mı...??? hep yan yatırıyorum... mümkün olduğunca gözüm üstünde... Allah korusun bütün bebişleri...

bızım kız cok nadır ve tukurur gıbı az mıktarda kusuyor burnundan falan hıc gelmedı allah korusun ya yan yatırmaya devam et bence kesınlıkle
peki yumuşak memelerimiz ya hala süt var mı içinde peki bebeği doyurcak kadar. önemli olan o .yumoi olsun yani bir buçuk saat geçti nerde o taş memeler hala dolmaya çalışıo pufidik pufidik

ece uyumayıp devamlı emınce benım memelerde yumusuyor doymuyormu dıye opanıkle sıkıyorum bakıyoırum cıkıyor sıkınca endıse etme emdıkce gelır uyumaya calıs ımkanın varsa bol su ıc vede
4v0g35.jpg
geçen böyle yatırdım çok sevdi ne zamn yüzüstü yatırmaya başlayacağız ani beşik ölümlerine neden olduğunu duyduğum için yatıramıyorum en fazla yarım saat gözetimim altında yatıyor..

ay bayılıyoerum bu poza massallahhh

uykum var, gözümüzde çapak var, doğduğunda da vardı, hala da geçmedi, demin de kusuyordu gene...
neyse ben terk-i forum eyliyorum arkideşler...,
görüşürüz inşallah...

bızımda capak gecmedı bıraz daha gecmezse goz dr una goturmeyı planlıyorumm

[

istanbullu kızlar ben muhtemelen ekim sonhafta-kasım 1:) arası geliyorum. Soyleki istanbula haftasonuna dogru gelip yani cars-pers gibi ctesi akraba arası mevlut yapıp pazar adapazarına gecip emrah bayram icin gelene kadar orda kalmayı planlıyorum. Buarada bir bulusma yapmamız sart yok hava soguk yok mazeretim var istemem 1 ay oncesinden haber veriorum cunku ist cok az kalıcam kvaldemlerde emrah yokken fazla kalamam o yuzden sizinle muhakkak gorusmem lazım vay ben duymadım ben isitmedim istemem :)))
aaa çok sevindimmm ekstra buyukbir olay hastalık vs olmazsa mutlaka gelirim nazan aradı soyledi sinan la seni alırızdedi yoksa tek basıma henuz çıkamadım bizimi kiz emmeden susmuyor arkada oturup bir fiil emzirerek yolculukyapıyoruz çunku

taze fasülye ben saf saf onu kullanıp iyileşicem die bekliyorum.nie bu doktorlar böle ya ne kadar şanssızım nie başka hemen iyileştircek bişey vermiyolar kaç gün oldu hala çekiyorum
sana bişey verdiler mi peki bu temizleyici dışında bu arada ismini yazabilirmisin

devacım ben seni yeni koklayabildim hayatım misss gb sin tatlişkom ufacıkta öptüm seniopuyorumnanaktan

izmirliler kıskandım szi malum yalnızlıktan sıkılmış vaziyetteyim.bebişleriniz çok şirin çıkmış nazar değmesin

canım istanbulda nerdesin sensimdi gordum istanbullu oldugunu hangi semttesinn?

nurse harvey kullandık bugün iki kez..
Akşam gaz nöbetimiz tutmadı, usulca uyuduk saatimizde.
Hayretler içindeyiz, hadi hayırlısı...

valla biz sab ve nurse harveeys i gunde uçkere yani toplam altı doz gaz ilacı kullanıyoruz boylelikle ece gayet iyi gazçsız gibiresmen ama ilaclardanmı buyudu duzeliyormu bilmiyorum denemeye hiçniyetim yok ilaclarıkesip sab ikinci sisedeyiz nurse yeni aldıkbittimi bu siseler uç aybitmisolur sanırım kesip birdeneme yaparım arntık

dün öğle saatlerinde eşimle biraz alışverişe çıktık. Deva'yı anneme bıraktık. Uyutup çıktık evden, öğle saatlerinde 3 saatten önce uyanmaz genelde,o rahatlıkla biraz dolaşalım dedik.
1 saat kadar sonra annem aradı, deva çok ağlıyor diye, telefondan da nasıl cırlama sesi geliyor kızımın :sinifsinif: Uçarak eve geldik, apartmanın girişinden kızımın sesi geliyordu, o nasıl bir ağlama, sanırsınız ki bir yerini kesmişler !
Annem ne yapacağını şaşırmış, o da ağlamaklı.. Karnı tok, gazı yok, altı temiz, ateşi yok, masaj yaptım, mama yaptım, kucağımda gezdirdim, salladım.. Ama hiç susmadı yarım saattir dedi.

Kızımı aldım kucağıma, o an öyle bir şey oldu ki.. Kızım susuverdi..başını göğsüme yaslayıp, iç çekmeye başladı. Yatırıp emzirdim hemen, emerken sürekli göğsümü tuttu, iç çekti.. 5 dakika sonra da uyuyakaldı, ama göğsümü öyle sıkı tutuyordu ki, o şekilde uyuttum mecburen.. Dün bütün gün, kucağımdan hiç bırakmadım.. Gecede yanımızda uyudu, ama çok enteresan, bir eli ile hep ya parmağımı, ya göğsümü tutarak uyudu..
Bir taraftan çok mutlu oldum, bir taraftan çok üzüldüm onu bırakıp gittiğim için.. şimdi düşünüyorum da, annelik ve kızımla aramızdaki bağ ne kadar muhteşem opuyorumnanaktan
ve yine düşünüyorum ki, ben kızımı bırakıp nasıl işe gidicem :sinifsinif:?

oıyy yerim ben onları yaa anlamısda annesini aramıs gibi harika bir duygu annelikyaa tuylerim diken diken olud bulusma anınızı okurken bebeginle

csen bu arada ist da hangi semttesin?

kızlar bebeğimin boyunla saçın birleştiği yerde ve kulağının arkasında oynak bir kitle var.normal mi ki

allah allah nerden buldun yahu oyle biryere hiç ellemedim bile ben lenf bezesi olabilir ama dr unamutlaka soyle

buarada deminyazmayı unuttum alıntıyapmıstım ama gitti sanırım neyse sımarmıs bebek emzirme surekli fikrine aslaa katılmıyorum sut dolsundiye yapıyosan bilemem ama sımarma neymisyahu ikiaylık olmadı bebegin dahaa sakın uyguluma derim ben yazıkya emiyorken emsinsutu olup bebgi emmeyen arkadasım aradı az evel aglıyor kıztelefonda bebekred ediyormus emmeyi emzirmek buyuknimet bak sutu kesilen azalan nası uzuluyor sen varkenmi emzirmiyceksinhey allahımyaa dr a bak

istanbul hatunlarıııııııııııııııııı
pervin gelince bana bekliyorum uzakmış şuymuş buymuş bahane kabul etmem bilesiniz
şimdiden planı yapalım pervin gelince günü belirlerizzz

ayy geliriz esram insallahh da o tarihten once aslında biz genebirbulussak yahu sana sms atıp bize davet ettim yanıt bile yazmadınnnn

arkadaşalr uykusu başına vurmak diye bişey vardı değil mi. Bizim sıpa her akşam ağlama krizleriyle uykuya dalıyo. öyle uykusu var ki ama gözlerinden yaşlar akarcasına ağlıyo. Sonra bi şekilde bi müziğe bi masaja artık neye denk gelirse sakinleşiyo ve derin uykuya dalıyo. Her akşam aynıyız.. Onun ağlamasına sonunda bende ağlıyorum. çünkü bebenin ağlamkatan sesi ksılıyo. Hani biyerinde bi rahatsızlıkmı var anmaldım ki sabah bişey yok gece yok akşam 20:00 23:00 arasında herhengi bir saatte krizdeyiz..

ayynıı sahneyi gunde birkere yasıyoruz aksam ayada oglen farketmiyor demin nazanladoa aynını konustuk onların kızdada oluyormusdeli gibi aglıyor ve kut diyebir anda uyuyor

kedici nazan gulistan tuana ozellikle bekliorum sizi esralara... Ben evimde kalmıycam yoksa bize cagırırdım evde moblelerin ustu ortulu halılar kalkmıs vaziyette..kvaldede 2 gun kalıp hemen adapazarına annemlere gecicem. Buarada sizinle bulusmazsam cok kotu olurum

kedici ben cocukla yanlız ulke degişcem vs sen gezmeyemi gelemiycan yapma.

kustummmmmm
beni ozellikle beklemiyorsan benim o evde isim yokkkk hıhhh ;((((((( :KK66:)))))))))

Selamlar herkese...
görüşmeyeli nasılsınız? herkese iyidir umarım
ben Çağan'dan fırsat bulamıyorum nete girmeye o uyurken ev işlerini yapıyorum anca
bugün 40landık oğlumla yıkandı şimdi derin uykularda :)

Neva ma da masallahh sübhannallahhh

ben diyorum sana bunları baş göz edelim birbirini tamamlıyolar yahoo ve nevooo :asigim:

dimi tiyzesiii dana gibi benim oğlan zaten 6 aylık kıyafetleri giydirmeye başladım kendilerine
daha sık gel özlüyorum seni..
maşallah maşallah
doruk teyzesinin omzunda :)

dsc04051bn.jpg
tipe bak yaa elime geçmesin bu sıpa
tatlış seni maşalah efeciğe
60 derecede yıkayınca cıkıo..30-40ta cıkmıo
ha işte beni bi sen anladın pervin..bu deli esra dalga geçti benlen
Kanguruda yarım saat dolaştıktan sonra... Bu foto face'te var, iki yorum yapılmış çok hoşuma gitti. Biri uğur böceğine benzetmiş, diğeri de (annem) paraşütle inmiş gibi diyor. Uğur böceği benzetmesine bayıldım.

dsc04026x.jpg
bunu ben de salifoya göstermiştim face de o da çok beğendi..ayrıca verdiğin link için teşekkürler..çocukluğuma döndüm bir anda
bugun cektım sıcak sıcak.. dido dan zılgıt yıyınce ekleyeyım didimm

spa0692f.jpg

spa0693.jpg

spa0694d.jpg

spa0695.jpg

spa0696.jpg
[/QUOTE

fotoroman tadında olmuş kuzey sıpası..surat tam yiyilesi alt dudak gel öp beni diyor

Son düzenleme:
bu arada dün grip oldmuştum.burnuım sanki su deposuna bağlı bi hortum varmış gibi akıyodu..ve benim kızım sabaha kadar uyumadı burnu tıkalı açamdım daha doğrusu aspiratörle çekiyom ama bitmiyoki...hala devam bugün dr gitcez. gözünün içine bakıyom uyu diye ama ıh ıh banamsın demedi...zor nefes alıyom zati kemiklerim bile üşüyo çok fenayım ..düne nazaran biraz daha iim ama...ama gözlerim fena yanıyo hiç halim yok..gazını çıkartmak işkence geliyo..kollarımda derman yok o hal..çok fena vurdu hbeni ya

geçmiş olsun Melek, maske kullan grip bebeğine geçmesin

arkadaşlar bir soru daha gerçi öncekini yanıtlayan olmadı:) bebek kakası lekesi nasıl çıkar? bilen var mı?

ben hep 30 derecede yıkıyorum şimdiye kadar hiç leke kalmadı
gaz çıkarırken çıkan ufak miktardaki kakaları saymazsam günde 2 kez yapıyor ÇAğan çok zorlanıyor kakasını yaparken

çok tatlı olmuş Neva maşallah ısırabilirmiyim :))

birde poz veriyor bu veletler büyük adam gibi
makinayı elime alıyorum hemen poz moduna geçiyor çok ilginç yaaa

oy oy koca adam olmuş bu Esra Maşallah
neyle besledin :)) çok tatlı

bugun cektım sıcak sıcak.. dido dan zılgıt yıyınce ekleyeyım didimm ]

mimiklerini yerim maşallah Evriş çok sevimli

ızmir buluşma fotolarınız çok güzel bayıldım
hepiniz çok güzelsiniz meleklerinizde sıralı fotosu çok güzel

bizler ne zaman buluşuyoruz kızlar ben özledim sizi..buluşalımda yiğenlerimi seveyim : )

demek ki NESRıN benim kızın moku yani pardon dışkası çok kuvvatlı:)) neva senindir benim yerime de ısır ben kıyamıyorum sıpaya

arkadaşlar bebişleriniz günde kaç kere kaka yapıyor..düne kadar hiç kakasız bezimiz olmamıştı.dün bir kere yaptı sabah.

dido furkan benim tuvalete rahat çıkmak için yediklerimden olsa gerek
sık sık kirletiyo altını oyüzden örnek gösteremiyorum.günde 8kere yaptığı oluyo

kızlar ya sizin bebekler tvye bakıyormu??
önceleri ben tvye baktığını çakmadım dikiyor gözlerine boş boş dedim geçen gün baktım resmen kafayı kaldırmış bakıyor kapattım tvyi ağlamaya başladı
nası yanii ya dedim bi parça velet ne anlar tvden sizinkilerde bakıyormu?

ece de bakıyor renklı oldugu ıcın tabı ama kapatmak aklıma gelmedı bır kez elımı sıper yaptım gormesın dıye uy7sal kızım gozunu ındırdı bakmayı kestı senınkı hırcın desene basmıs yaygarayı:))

dün saçımı boyattım olmuşmuuu??
Kaç aydır tarzan modunda gezdiğim için aynaya bakınca bi garip oluyorum

[ımg][ımg]http://img97.imageshack.us/img97/981/sn207048.jpg[/ımg][/ımg]

gule gule kullann degısıklık her zaman ıyı gelır ınsana ben rofle severım benım sacımda roflelı ama nazana katılıyırum sımsıyah parlak sacı olanlarr nıye elletır saclarına anlamam beyazlarım olmasa ben naturel kalmayı tercıh ederdım
bu arada sıyah saca kırmızuı bakyaj harıka oluyor da aktıgını senın mamı nerden bılıyooo kac kara rofle attırmıs kız:)))))
ugrasamazdın cocukla kırmızı 15 gune akıyor ben yapturmıstım

şimdi bu velet koltukta uyuyor yanımda
hiçbir temasımız vs yok
ama ben diğer odaya geçince yaygarayı basıyor
sizce nasıl oluyor bu iş acaba gözler kapalı ama görüyormu
üstün yetenekleri vardır belkim oğlumun kimbilirrr süperyahya bi pelerin takarım uçar felan

ne saçmalıyorum ben yaaa evde yemek yok evi mok götürüyo nası temizlk yapcem bilmem pöfff
ayrıca karnım açç
birde iştahsızlık yaşıyodum ya maalesef geçti eski moduma dönmek üzereyim mafoldumben
dürümler kokoreçler hayal etmeye başladım yine mafoldumben

ıste depresyondan cıktık ıstahlar ondan acıldı aman ruh halın ıyı olsunda sen kendı ıradenle nefsıne hakım ol daha ıyı

ay evet pervin yaaa topik tam modundaa
adaşşş nerelerdesinnnn birde annen yanında yaaaa

anam bende cocuk ıkı tane yemek utu vs ece uyudumu gıremem ısım cok emerken gıruyorum ben

ıkı guyndur 30 kıtap kapladım bılımum kırtasıye dolasıp bılımm malzeme aradım okul ıcın vs yaaa tek bebekk cok kolay bırde yanında abı olunca okullu epey zorrr

çok ilginç oldu kadın yan dairede oturuyor.eşi polis konyalılar alt kat komşumun çocuğuna bakacaktı sonra memlekete gitti bakamadı o sırada okullar açıldığı için alt komşum başka birini buldu..sonra üst komşunun kğluna bakacaktı ki üst komşu benim öğretmen arkadaşım..üst komşu bu kadını aramış telefonla ama bu memleketteyken telefon çekmemiş ulaşamayınca başka birini bulmuş..dün de ben bu kadının boş tabağı vardı pasta börek götürdüm hem hastaydı geçmiş olsun dedim.işe başlayacak mısın dedi ben de bakıcı bulmam lazım dedim..buna da söyleyemedim bakar mısın diye hep gönlümden geçen kişi olmasına rağmen.demin geldi ve bakıcı bulmadıysan ben bakabilirim dedi..iki kişi baktırmak istedi onlara nasip olmadı bana nasipmiş demek ki diye düşündüm ve çok sevindim.fiyat söylemedi bana bıraktı zaten kasım aralık gibi başlayacağım..böyle işte.zaten burada kimseyi tanımıyorum bir de buralı olmasın istemiştim..tek sorun sigara içiyor.onu da mutfakda içiyor senin için balkonda içerim dedi..püff sigara içmesydi keşke..ama ben bu kadını beğeniyordum dışardan hep çocukları da çk terbiyeli kendisi de bakımlı falan bir de hemen yan daire başlayacağım bu kadınla artık..dua edin bana

aaaa super bır sans dıdecım her ıste hayır var derler ya sana kısmetmıs ınsaşlah ılk ve son bakıcısı olur neva nın

arkadaşlar bebeklerinize su veriyomusunuz...?? Ben bazen veriyorum bi kaç çay kaşığı.. Bi zararı olurmu die endişelendim.. Sizler veriyomusunuz anne sütü ile beslenen bebeklere ??

dr gerek yok ama bebek almak ısterse zorlamadan verılebılır dedı bıze

ece sabah 6da kalktı ve 8bucukta memede uyudu sırtına vurdum ovaladım naptıysam gazı cıkmadı goturdum yatırdım yerine cokta yan deildi ama sızmıstı...hepte bakıodum aradan 20 dk gecmedi kızın sesine kostum boguluo gibi oksuruo oyle bi hızla aldımki kucagıma yavrumbenim. Kusmamıs ama o agzından salyamı gelmiş neyse nefesi gec duzeldi. şimdi kucagımda uyuyo cok korktum ve uzuldum acıkcası...

ay allah korumus ya gecmıs olsunn ,

arkadaşlar bebişleriniz günde kaç kere kaka yapıyor..düne kadar hiç kakasız bezimiz olmamıştı.dün bir kere yaptı sabah.
3-4 kez bazen daha cok ama daha az asla degıll

dedesinin omzunda :)

[ımg]http://img10.imageshack.us/img10/5239/dsc04035y.jpg[/ımg]

ay bu sana cok benzıyor taze yaaa aynı senın ıfaden yuzundee

e işte mekiğe başlasana sen de! Acele etme 6 ay, hatta 1 sene deniyor biliyorsun. Sen 2 ayda ne çok yol katettin. Eskisi gibi olursun. çatlaklarımız bize sıpalardan armağan, yapacak bir şey yok. Elveda açık göbekler, elveda bikinler :KK43:

benım dr da hersrey serbest dedı aklım almadı mekık ıcın altı ay dan evel korkuyorum ben yapmamn

tazefasulye, babymom+, esrako+, evriş+, flawlessd, gypsyesra+, hiroshima, keops35+, pinky_42+

bu kadar kişiyiz, monolog yapıyorum! Kaçmayın! Buraya gel kızım sen, evet sen!!! (okula gitmiyorum ya, öğretmencilik oynayayım dedim :)))

ılahıı yaaa
ortmenımm guynlerdır gıremedım sayfalarca yazmıssınızz ancakk okudum da yazıyorumm

canım benim.sen benim doğum yaptığım gün yaşadığım korkuyu bi görseydin hala aklıma geldikçe gözlerim dolar.
Doğum yaptığım akşam kızkardeşim kaldı yanımda.ikimizde uykusuzduk.servanı emzirdim gazını çıkarmadı ne yaptıysakda.götürüp yatırdı kardeşim.ben sezeryanlıyım canım yanıyor.kızkardeşimde yanımdaki koltukta sızıp kalmış.bebeğin kusma sesini duydum yan yatan bebek birden kafasını düz çevirip kustuğunu yutmaya başladı.resmen boğulma sesleri ve çıkıyordu ve çırpınıyordu.bi taraftan kardeşime seslenirken bi taraftan kalkmaya çalışıyorum.kardeşim birden çocuğu kaptı ters çevirdi rengi mosmor ve ses çıkmıyordu.hemşire koştu geldi ve bebeği yenidoğan servisine götürdü.o ayağa kalkerken zorlanan acı çeken tek başına kalkamayan ben hemşirenin arkasından nasıl koştum nasıl yenidoğan servisinin önüne geldim hatırlamıyorum.bebeğimi yarım saat sonra getirdiler.bense o gelene kadar yenidoğanın önünde salaya sümük ağlayarak bekledim.kardeşim teselli vermeye çalışıyordu.eşim geldiğinde ise daha çok ağlamaya başladım ona sarılıp.kendimi suçluyordum sürekli.bebeğimi hemşire getirdi.kustuğunu yutmuş ve ciğerlerine çekmiş.ciğerlerini temizlemişler.bebeğimin iyi olduğunu söylediiler.
O gün yenidoğan servisinin bulunduğu büyük bi hastanede doğum yaptığıma çok sevindim.
allah korumuss yaaa tuylerım dıken dıken oldu

izmir buluşma fotolarınız çok güzel bayıldım
hepiniz çok güzelsiniz meleklerinizde sıralı fotosu çok güzel

bizler ne zaman buluşuyoruz kızlar ben özledim sizi..buluşalımda yiğenlerimi seveyim : )

canımmm esra ya gıdıyoruzzz kasım basında hazırlan :)

Adasımmm tatlı yada tuzlu sec bırını bende bırsey yapıup getırırımm nazanla gelecegız ınsallahhh

dsc04981.jpg

Bu da bizim emişme sonrası kucak keyfimizopuyorumnanaktanŞimdi buna nasıl kıyıp da kaldırırsınız:sinifsinif:

Dün gece ve bugün öğlen resmen kabus yaşadık. Hiç durmamacasına ağladı kuzum. Aç olduğunu biliyorum ama gaz sancısından memeyi de almıyor. Gece 10 gibi acile gidelim dedi Semih. Ben gerek yok dedim ama o ısrar etti kaynanamla beraber. Aldık gittik. Orada da bol bol ağladı. En son baktım elini komple ağzına sokmuş, bastım memeyi. Öyle bir emdi ki sanırsın aylardır aç. O yorgunlukla sızdı yavrum. Hastaneye gitmemiz ne işe mi yaradı? Gaz sancımız olduğu el kadar çocuğa çekilen rontgenle tescillendi:eek:lmaz:Semihe dedim bir daha benim hislerime güven. Gerek yok diyorsam yoktur. Hak verdi

X