- 19 Ağustos 2008
- 5.112
- 67
TAZEFASULYE
eşim doruk'un hayranı.doğan tüm bebeklere onada gösterdim.hepsini beğendi ama "doruk benim adamım" diyor.saçlarına o hınzır gülümser tarzı ifadesine bayıldı.servanda saçlı doğdu.doruk servanı saç konusunda geçti ama.
kaydirigubbakcemile3 eşine söylersin, adamı bizi öldürüyor. Her geçen gün yeni yeni cilveler... Bİr de konuşsa öldürecek beni sanırım akannehir Servan da çok şker maşallah
Dün gece ve bugün öğlen resmen kabus yaşadık. Hiç durmamacasına ağladı kuzum. Aç olduğunu biliyorum ama gaz sancısından memeyi de almıyor. Gece 10 gibi acile gidelim dedi Semih. Ben gerek yok dedim ama o ısrar etti kaynanamla beraber. Aldık gittik. Orada da bol bol ağladı. En son baktım elini komple ağzına sokmuş, bastım memeyi. Öyle bir emdi ki sanırsın aylardır aç. O yorgunlukla sızdı yavrum. Hastaneye gitmemiz ne işe mi yaradı? Gaz sancımız olduğu el kadar çocuğa çekilen rontgenle tescillendilmaz:Semihe dedim bir daha benim hislerime güven. Gerek yok diyorsam yoktur. Hak verdi
Anneler bilir ! :)
sırma saçlı dorukkkk
capon gözlü dorukkk
topiğimizin maskotuu
kocaman maşallahhh uğur böcüğümüze
Di mi yaa, ben de "maskotum" diye seviyorum. Eşşek sıpası !
Oyyy, maşallah ikinize de, bu arada battaniye şahaneymiş ) sen mi ördün ayçam? lülülülülülü