2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende vakit bulursam servanın fotolarını ekleyeceğim

bebişlerinizin kilo ve boyları nasıl kızlar.takip ediyor musunuz?

salonda uyumusuz bende yanında ..yeni kalktık kimsecikler gelmemiş..biz ana kız gazlanmısız cok fena..2 gundur sut içmeye basladım kahvaltıda ama sıcak içiorum o yapıo olabilirmi...
sütün gaz yaptığını duydum ve annelerin içmemesi öneriliyor.ben o yüzden içmiyorum

ayy cok alemm yaa ohh mıss valla yatarak mısafır agırlayacaksın:)))
bızde cumartesı gunu yapacagız mevlut gorumceler organıze edıyor sagolsunlar ben ece ıle mesgul olurum ama yataklara falan yatmam ben:)

gecmıs olsun mınıkcım

Teyzelerim ben Deva. Banyo yaptım mis gibi oldum, hadi koklayın beni kaydirigubbakcemile2 alkisalkisalkis

oyyy massallahhh

aaa yuh dıyorum ben olsam daha sert tepkı verırdım vallaa

ay nerden estı boyle cumleler sımdı anlamadım kız ben :))
kuzular maşallah ne kadarda büyümüşler kızlar bizlerde aylık kontrol ve gelişim bilgilerini yazsak yada yaptıysanız haberim yok iyi olmazmı

deryam hayırlı olsun evınızz
cuma ıkıncı ay kontrolmuz var yazarım boy kıloo
sutun ınsallah tekrar gelır yaa emzırme az da olsa suruyorsa tabı halen

bızım kız cok nadır ve tukurur gıbı az mıktarda kusuyor burnundan falan hıc gelmedı allah korusun ya yan yatırmaya devam et bence kesınlıkle
peki yumuşak memelerimiz ya hala süt var mı içinde peki bebeği doyurcak kadar. önemli olan o .yumoi olsun yani bir buçuk saat geçti nerde o taş memeler hala dolmaya çalışıo pufidik pufidik

ece uyumayıp devamlı emınce benım memelerde yumusuyor doymuyormu dıye opanıkle sıkıyorum bakıyoırum cıkıyor sıkınca endıse etme emdıkce gelır uyumaya calıs ımkanın varsa bol su ıc vede

ay bayılıyoerum bu poza massallahhh

uykum var, gözümüzde çapak var, doğduğunda da vardı, hala da geçmedi, demin de kusuyordu gene...
neyse ben terk-i forum eyliyorum arkideşler...,
görüşürüz inşallah...

bızımda capak gecmedı bıraz daha gecmezse goz dr una goturmeyı planlıyorumm

[

aaa çok sevindimmm ekstra buyukbir olay hastalık vs olmazsa mutlaka gelirim nazan aradı soyledi sinan la seni alırızdedi yoksa tek basıma henuz çıkamadım bizimi kiz emmeden susmuyor arkada oturup bir fiil emzirerek yolculukyapıyoruz çunku

canım istanbulda nerdesin sensimdi gordum istanbullu oldugunu hangi semttesinn?

nurse harvey kullandık bugün iki kez..
Akşam gaz nöbetimiz tutmadı, usulca uyuduk saatimizde.
Hayretler içindeyiz, hadi hayırlısı...

valla biz sab ve nurse harveeys i gunde uçkere yani toplam altı doz gaz ilacı kullanıyoruz boylelikle ece gayet iyi gazçsız gibiresmen ama ilaclardanmı buyudu duzeliyormu bilmiyorum denemeye hiçniyetim yok ilaclarıkesip sab ikinci sisedeyiz nurse yeni aldıkbittimi bu siseler uç aybitmisolur sanırım kesip birdeneme yaparım arntık

oıyy yerim ben onları yaa anlamısda annesini aramıs gibi harika bir duygu annelikyaa tuylerim diken diken olud bulusma anınızı okurken bebeginle

csen bu arada ist da hangi semttesin?

kızlar bebeğimin boyunla saçın birleştiği yerde ve kulağının arkasında oynak bir kitle var.normal mi ki

allah allah nerden buldun yahu oyle biryere hiç ellemedim bile ben lenf bezesi olabilir ama dr unamutlaka soyle

buarada deminyazmayı unuttum alıntıyapmıstım ama gitti sanırım neyse sımarmıs bebek emzirme surekli fikrine aslaa katılmıyorum sut dolsundiye yapıyosan bilemem ama sımarma neymisyahu ikiaylık olmadı bebegin dahaa sakın uyguluma derim ben yazıkya emiyorken emsinsutu olup bebgi emmeyen arkadasım aradı az evel aglıyor kıztelefonda bebekred ediyormus emmeyi emzirmek buyuknimet bak sutu kesilen azalan nası uzuluyor sen varkenmi emzirmiyceksinhey allahımyaa dr a bak

ayy geliriz esram insallahh da o tarihten once aslında biz genebirbulussak yahu sana sms atıp bize davet ettim yanıt bile yazmadınnnn

ayynıı sahneyi gunde birkere yasıyoruz aksam ayada oglen farketmiyor demin nazanladoa aynını konustuk onların kızdada oluyormusdeli gibi aglıyor ve kut diyebir anda uyuyor

kustummmmmm
beni ozellikle beklemiyorsan benim o evde isim yokkkk hıhhh ;((((((( )))))))))

Selamlar herkese...
görüşmeyeli nasılsınız? herkese iyidir umarım
ben Çağan'dan fırsat bulamıyorum nete girmeye o uyurken ev işlerini yapıyorum anca
bugün 40landık oğlumla yıkandı şimdi derin uykularda :)

Neva ma da masallahh sübhannallahhh

maşallah maşallah
doruk teyzesinin omzunda :)

tipe bak yaa elime geçmesin bu sıpa
tatlış seni maşalah efeciğe
60 derecede yıkayınca cıkıo..30-40ta cıkmıo
ha işte beni bi sen anladın pervin..bu deli esra dalga geçti benlen
bunu ben de salifoya göstermiştim face de o da çok beğendi..ayrıca verdiğin link için teşekkürler..çocukluğuma döndüm bir anda
bugun cektım sıcak sıcak.. dido dan zılgıt yıyınce ekleyeyım didimm

[/QUOTE

fotoroman tadında olmuş kuzey sıpası..surat tam yiyilesi alt dudak gel öp beni diyor

Son düzenleme:

geçmiş olsun Melek, maske kullan grip bebeğine geçmesin

arkadaşlar bir soru daha gerçi öncekini yanıtlayan olmadı:) bebek kakası lekesi nasıl çıkar? bilen var mı?

ben hep 30 derecede yıkıyorum şimdiye kadar hiç leke kalmadı
gaz çıkarırken çıkan ufak miktardaki kakaları saymazsam günde 2 kez yapıyor ÇAğan çok zorlanıyor kakasını yaparken

çok tatlı olmuş Neva maşallah ısırabilirmiyim :))

birde poz veriyor bu veletler büyük adam gibi
makinayı elime alıyorum hemen poz moduna geçiyor çok ilginç yaaa

oy oy koca adam olmuş bu Esra Maşallah
neyle besledin :)) çok tatlı

bugun cektım sıcak sıcak.. dido dan zılgıt yıyınce ekleyeyım didimm ]

mimiklerini yerim maşallah Evriş çok sevimli

ızmir buluşma fotolarınız çok güzel bayıldım
hepiniz çok güzelsiniz meleklerinizde sıralı fotosu çok güzel

bizler ne zaman buluşuyoruz kızlar ben özledim sizi..buluşalımda yiğenlerimi seveyim : )

demek ki NESRıN benim kızın moku yani pardon dışkası çok kuvvatlı:)) neva senindir benim yerime de ısır ben kıyamıyorum sıpaya

arkadaşlar bebişleriniz günde kaç kere kaka yapıyor..düne kadar hiç kakasız bezimiz olmamıştı.dün bir kere yaptı sabah.

dido furkan benim tuvalete rahat çıkmak için yediklerimden olsa gerek
sık sık kirletiyo altını oyüzden örnek gösteremiyorum.günde 8kere yaptığı oluyo

ece de bakıyor renklı oldugu ıcın tabı ama kapatmak aklıma gelmedı bır kez elımı sıper yaptım gormesın dıye uy7sal kızım gozunu ındırdı bakmayı kestı senınkı hırcın desene basmıs yaygarayı:))

dün saçımı boyattım olmuşmuuu??
Kaç aydır tarzan modunda gezdiğim için aynaya bakınca bi garip oluyorum

[ımg][ımg]http://img97.imageshack.us/img97/981/sn207048.jpg[/ımg][/ımg]

gule gule kullann degısıklık her zaman ıyı gelır ınsana ben rofle severım benım sacımda roflelı ama nazana katılıyırum sımsıyah parlak sacı olanlarr nıye elletır saclarına anlamam beyazlarım olmasa ben naturel kalmayı tercıh ederdım
bu arada sıyah saca kırmızuı bakyaj harıka oluyor da aktıgını senın mamı nerden bılıyooo kac kara rofle attırmıs kız:)))))
ugrasamazdın cocukla kırmızı 15 gune akıyor ben yapturmıstım

ıste depresyondan cıktık ıstahlar ondan acıldı aman ruh halın ıyı olsunda sen kendı ıradenle nefsıne hakım ol daha ıyı

ay evet pervin yaaa topik tam modundaa
adaşşş nerelerdesinnnn birde annen yanında yaaaa

anam bende cocuk ıkı tane yemek utu vs ece uyudumu gıremem ısım cok emerken gıruyorum ben

ıkı guyndur 30 kıtap kapladım bılımum kırtasıye dolasıp bılımm malzeme aradım okul ıcın vs yaaa tek bebekk cok kolay bırde yanında abı olunca okullu epey zorrr

aaaa super bır sans dıdecım her ıste hayır var derler ya sana kısmetmıs ınsaşlah ılk ve son bakıcısı olur neva nın

arkadaşlar bebeklerinize su veriyomusunuz...?? Ben bazen veriyorum bi kaç çay kaşığı.. Bi zararı olurmu die endişelendim.. Sizler veriyomusunuz anne sütü ile beslenen bebeklere ??

dr gerek yok ama bebek almak ısterse zorlamadan verılebılır dedı bıze

ay allah korumus ya gecmıs olsunn ,

arkadaşlar bebişleriniz günde kaç kere kaka yapıyor..düne kadar hiç kakasız bezimiz olmamıştı.dün bir kere yaptı sabah.
3-4 kez bazen daha cok ama daha az asla degıll

dedesinin omzunda :)

[ımg]http://img10.imageshack.us/img10/5239/dsc04035y.jpg[/ımg]

ay bu sana cok benzıyor taze yaaa aynı senın ıfaden yuzundee

benım dr da hersrey serbest dedı aklım almadı mekık ıcın altı ay dan evel korkuyorum ben yapmamn

ılahıı yaaa
ortmenımm guynlerdır gıremedım sayfalarca yazmıssınızz ancakk okudum da yazıyorumm

allah korumuss yaaa tuylerım dıken dıken oldu

canımmm esra ya gıdıyoruzzz kasım basında hazırlan :)

Adasımmm tatlı yada tuzlu sec bırını bende bırsey yapıup getırırımm nazanla gelecegız ınsallahhh

Bu da bizim emişme sonrası kucak keyfimizopuyorumnanaktanŞimdi buna nasıl kıyıp da kaldırırsınız:sinifsinif:

Dün gece ve bugün öğlen resmen kabus yaşadık. Hiç durmamacasına ağladı kuzum. Aç olduğunu biliyorum ama gaz sancısından memeyi de almıyor. Gece 10 gibi acile gidelim dedi Semih. Ben gerek yok dedim ama o ısrar etti kaynanamla beraber. Aldık gittik. Orada da bol bol ağladı. En son baktım elini komple ağzına sokmuş, bastım memeyi. Öyle bir emdi ki sanırsın aylardır aç. O yorgunlukla sızdı yavrum. Hastaneye gitmemiz ne işe mi yaradı? Gaz sancımız olduğu el kadar çocuğa çekilen rontgenle tescillendilmaz:Semihe dedim bir daha benim hislerime güven. Gerek yok diyorsam yoktur. Hak verdi

mert efemizin poposunu ısırırımmm nevin sana çok benzetiyorummm ben bu bebişiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…