yok yav belinden badilere çıkanları diyorum makinada düşük ayarda çıkmıyor..demin önce sğuk suda çitiledim işe yaradı.baktım cevap yokdido noldu kız üstünemi mıçtı yoksa :roflol:
makinada çıkıyor tatlım
gel bir yaz eskişehire ben sana kralını yedireyim çiğ böreğin herkes iyi yapamaz.tatar yemeğidir Eskişehir de tatar memleketi..ben de çok özledim çiğ böreği eskişehirde yemekten sayıp yemezdim habire kebapçı kumpirci gezerdim..çok canım istedi pisliksin esraaaaoktay usta çiğ börek yapıyorrr akannehir
nevamızaa kocaman maşallahhh
bende külotlu çorap giydirmedim daha
benimki günde 6 defa sıçıyo ortalama
nevin ben yardım ederim istersen.
-tatlicadiarzu-
bu tip aynı evdeki halim ya
kendimi çok kötü hissediyorum ama hiçbişey yapasım yok
biz bugün işe başladık biz çünkü annem olmadığı için kızımla gittik ilk iş gününde kızım akşama kadar uyudu okulda ama akşamda üç saatlük gaz nöbetiyle acısını çıkardı. gündüz ne zaman çok uyusa gaz sancısı o kadar şiddetleniyor akşamları, yatıyor hareket yok gaz birikiyo yarında gitcez uyuduğunda dürtüklüycem hatta depüklüycem .. nurdana sevgiler...
arkadaşlar bebeklerinize su veriyomusunuz...?? ben bazen veriyorum bi kaç çay kaşığı.. bi zararı olurmu die endişelendim.. sizler veriyomusunuz anne sütü ile beslenen bebeklere ??
ece sabah 6da kalktı ve 8bucukta memede uyudu sırtına vurdum ovaladım naptıysam gazı cıkmadı goturdum yatırdım yerine cokta yan deildi ama sızmıstı...hepte bakıodum aradan 20 dk gecmedi kızın sesine kostum boguluo gibi oksuruo oyle bi hızla aldımki kucagıma yavrumbenim. kusmamıs ama o agzından salyamı gelmiş neyse nefesi gec duzeldi. şimdi kucagımda uyuyo cok korktum ve uzuldum acıkcası...
salonda uyumusuz bende yanında ..yeni kalktık kimsecikler gelmemiş..biz ana kız gazlanmısız cok fena..2 gundur sut içmeye basladım kahvaltıda ama sıcak içiorum o yapıo olabilirmi...
aaaaaaaaaaa aklıma dun bişey geldi yazmadan edemicem
evrim izmir buluşmasını çok guzel özetlemişsin valla. ama hani yazmışşın ya teo saniyelik tahammulu yok diye. bi an düşündüm nurdan mama yaparken siz biriniz verseydiniz çocuga meme puhhaaaaaaaaa. süt kardeş olurlardı. ama nazan yada burkom burcu olmasdı. düşünsene yıllar sonra bunlar üniversitede buse ve teo yada ceren ve teo aşık olurlarmış ama bi bakarlarmış süt kardeşler.. hahahaaaaaaaaa aklıma neler geliyor ya neyhse lohusalıgıma verin..:)
birde poz veriyor bu veletler büyük adam gibi
makinayı elime alıyorum hemen poz moduna geçiyor çok ilginç yaaa
benimki de öyleydi ama dün 1 kere yaptı bu bi de bu sabah yaptı..şuna sıçmak değil de dışkılamak,kaka yapmak falan desen ölür müsün???
benimki de öyleydi ama dün 1 kere yaptı bu bi de bu sabah yaptı..şuna sıçmak değil de dışkılamak,kaka yapmak falan desen ölür müsün???
ben diyorum sana bunları baş göz edelim birbirini tamamlıyolar yahoo ve nevooo :asigim:esraaaaa kızım bu valla koca herif billa koca herif maşllah ağzını burnu nu dağıtırım ben bu köpüşün ..tipe bak pozlara bak..bu yahya ve neva çok iyi anlaşırlar bizimki de hemen kamera ftğraf makinası görsün gözünü dikip sırıtıyor..eee doğar doğmaz ilk gördükleri şey makina kamera oldu sıpaların zamane veletleri...ne güzel demek yahya bu gün böyle ben de görmüş oldum çok iyi oluyor
dimi tiyzesiii dana gibi benim oğlan zaten 6 aylık kıyafetleri giydirmeye başladım kendilerinebence Yahya burada 3 yasında gıbı duruyor annem.. maşallahh sübhannallahhh...
kımse demez bu cocuga bu foto ıle aylık dıye..
Neva ma da masallahh sübhannallahhh
arkadaşlar bir soru daha gerçi öncekini yanıtlayan olmadı:) bebek kakası lekesi nasıl çıkar? bilen var mı?