2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dsc04981.jpg

Bu da bizim emişme sonrası kucak keyfimizopuyorumnanaktanŞimdi buna nasıl kıyıp da kaldırırsınız:sinifsinif:
ii meme arasısiesta bu galiba..maşallah pambike

ben bakmıştım daha önce çok hoş cidden

esrako güzel dileğin için sağol eğer hep bu bakıcıyla devam edersek i inşallah memnun kalırız da ederiz 2 sene bakacak.2 sene sonra gidiyorlarmış biz de neva için 1 sene fazladan kalırız artık.bakalm hayırlısı

pervin büyük rahatlık kilotlu çorap ben de senin gibi giydirmeye başladım havalar soğuyunca..kilotlu çorap hareket kolaylığı da sağlıyor.yalnız yıkanınca çekiyorlar.büyük almak lazım accık

evet büyük kolaylık ben oğluma bile giydiriyorum

sırma saçlı dorukkkk
capon gözlü dorukkk
topiğimizin maskotuu
kocaman maşallahhh uğur böcüğümüze

ay yerim ben o buseyiii masallah cok seker

bizde aynı durumdayız gaz sancısı var aç ve memeyi almıo..kucsgımda sızdı suan

Trabzondayız

ben de külotlu çorap giydiriyorum, büyük rahatlık ve sıcak tutuyor..

Son düzenleme:
ikiniz de ne güzel bakmışsınız öyle ayça battaniye de yakıyor

ikiniz de ne güzel bakmışsınız öyle ayça battaniye de yakıyor

ben ördüm ben ördüm diye milletin başını ağırttım durdum..saol canımcım..kıskandım siz dünyalar güzellerinizin fotolarını koyuyorsunuz..

Trabzonda bi arkadaşım tutturdu yalancı emziksiz bu çocuk seni çok yorar diye, almış bi emzik, verdik sıpa hemen aldı..Ama buraya dönünce almadı, vermiyorum artık, zaten çok da alışsın istemiyordum. Öyle emzikli bi anı kaldı..Bu arada beni uyutmuş sıpa kendi cin gibi..yaa bide hep saçları döküldü..battaniyesinden hergün saç topluyorum..

eveeet herkes öyle diyo..bi tek kayınvalidemle kayınbabam benzetemedi:KK43:(((
neden acabalaelaelaelaelae

Trabzonda bi arkadaşım tutturdu yalancı emziksiz bu çocuk seni çok yorar diye, almış bi emzik, verdik sıpa hemen aldı..Ama buraya dönünce almadı, vermiyorum artık, zaten çok da alışsın istemiyordum. Öyle emzikli bi anı kaldı..Bu arada beni uyutmuş sıpa kendi cin gibi..yaa bide hep saçları döküldü..battaniyesinden hergün saç topluyorum..

pek cingöz bu ayça çk şeker maşallah

ha gayret yahyam kurtaracaksın dötü mumdan az kalmış
pohahaaa
:roflol:
yahyanın gamzeleri bitirio beni yaw
gelince öp o gamzelerden tiyzesiiii

Trabzon dönüşü
saçlar yakıyorrrr fönlü daha bi farklısınnn

ay tipe bakkk tipeee cin gibi bakıyorrr

X