Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dedesinin omzunda :)
keopss oglun cok tatlı masallahh
bu ozde poz tum bebişler secdeye varmıs gibi cıkıolaar
annecim cok korktumm
:)) Beybi bu arada son eklediğin fotoyu gördüm, daş gibi olmuşsun, maşallah :) tebrik ederim seni. Ben de bugün itibarıyla dikkat etmeye başladım, annem iyileşsin spora da başlıycam, zayıflama topiğinin aktif müdavimi olucam :)
saol canım benim zorum karnımla..biraz sıkılassa catlaklara alıstım kabullendim yani..renk lazım o topiğe gelde senlensin
E işte mekiğe başlasana sen de! acele etme 6 ay, hatta 1 sene deniyor biliyorsun. Sen 2 ayda ne çok yol katettin. Eskisi gibi olursun. Çatlaklarımız bize sıpalardan armağan, yapacak bir şey yok. Elveda açık göbekler, elveda bikinler
canım benim.sen benim doğum yaptığım gün yaşadığım korkuyu bi görseydin hala aklıma geldikçe gözlerim dolar.ece sabah 6da kalktı ve 8bucukta memede uyudu sırtına vurdum ovaladım naptıysam gazı cıkmadı goturdum yatırdım yerine cokta yan deildi ama sızmıstı...hepte bakıodum aradan 20 dk gecmedi kızın sesine kostum boguluo gibi oksuruo oyle bi hızla aldımki kucagıma yavrumbenim. kusmamıs ama o agzından salyamı gelmiş neyse nefesi gec duzeldi. şimdi kucagımda uyuyo cok korktum ve uzuldum acıkcası...