canım ya üzme kendini bazı bebekler hiç sebep yokkende ağlayabiliyomuş.sabretmeliyiz zamanla azalıcak
ayşin canım naptın ya.benim yengemin kardeşi çalıştığı bi kot firmasında kansere yakalandı 3yıl sonra vefat etti.yengemin ailesi memlekette olduğu için bugün burada yaptı mevlütünü.bizde yardımcı olduk.ağlamaktan çok bitkin düştü.bizide yaraladı yazında çok etkiledi buyüzden beni.yaşananları yazıya çok mükemmel aktarmışsın.allah kalanlara sağlık.huzr mutluluk versn:Saruboceq:
bizimde kırkımız çıktı dün. çok mutluyum ya .alkisalkisalkis.ayrıca çok eğlenceliydi
yalnız kocam dört gözle beni bekliyo nasıl kaçıcam ya üf :1no2:
buarada adet oldum tekrar keşke böle bi ay daha dewam etse:lepi:
bende mewlit yapcam ama eşimin tarafı çok kalabalık benim tarafı ayırsamda olmaz
napcam bilmiyorum.işin kötüsü arkadaşlarımı çağırmicam çünkü eşimin tarafıyla ayak uyduramazlar biliyorum daha sonra sizide kapsayan arkadaş çevremi çağımayı düşünüyorum.inşallah pişman olmam
aspirinn ya ben su vermeyi düşünmüyorum çoğu doktor gerek yok anne sütüyle ihtiyacını karşılıyolar diyor ama bugün mevlütte bi arkadaş ben bebişime su içirdim bebekken ondan böle tombiş ve sağlıklı büyüdü dedi.kafamıda karıştırdı yani
defnedamla işin hayırlı olsun inşallah yorulmadan geçer günlerin amiiiiiin.
ayça hoşgeldin sana hihoyyyt ve geçmiş olsun ama benim eşimin tarafıda öle üstelik yakındalar ama tutturuyolar burda kalın die çok kızıyorum
aaah ah
didocum senin için sevindim. hakkında hayırlısı olsun ve allah yardımcın olsun