2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada dün grip oldmuştum.burnuım sanki su deposuna bağlı bi hortum varmış gibi akıyodu..ve benim kızım sabaha kadar uyumadı burnu tıkalı açamdım daha doğrusu aspiratörle çekiyom ama bitmiyoki...hala devam bugün dr gitcez. gözünün içine bakıyom uyu diye ama ıh ıh banamsın demedi...zor nefes alıyom zati kemiklerim bile üşüyo çok fenayım ..düne nazaran biraz daha iim ama...ama gözlerim fena yanıyo hiç halim yok..gazını çıkartmak işkence geliyo..kollarımda derman yok o hal..çok fena vurdu hbeni ya

mecburen 6 aylık oluncaya kadar tek maaşla idare edecez
benim okul kasaba 1saate yakın yol sürüyor
sabah 7:45te çıkıp ancak 4te eve girebilkiyorum
bakacak kimsede yok el mahkum idare etcez
Allah yardım eder inşallah ben de rapor falanla 5.5 6 aylık yapıcam inşallah.benim okulda uzak süt iznine falan gelemem.olmazsa yine Ram'da devam edeceğim
heyet raporu alamıyor musunuz
ben heyet raporu almaya çalışacağım.22 ekimde doğum iznim bitiyor.sonra 40 gün olarak ki defada heyet raporu almaya çalışacağım.olur inşallah
ben de 20 20 iki dfada rapor alıcam iki ayrı doktordan verirlerse
sağol canım.kolaylıklar dilerim sana
bAby geçmiş olsun, ben de Doruk'un seslerini dinliyorum hep. Allah korusun bebişlerimizi... Ayrıca süt gaz yapar !

DİDEE, tickerını değiştirmişsin, I love u beybe :)
pissss
ben de sorayım doktoruma ben de gitmek istiyorum salona salih bakarım nevaya diyor ama ben ayrı kalabilir miyim bilmiyorum

tuana vait kaybetmeden gitseydin keşke.senin çk iyi olman gerkiyor ki bebişin de iyi olsun.tekrar geçmiş olsun ikinize de

haftasonu eşimle internetten çok araştırdık. ilk 3 ay bebeklerde alışma duygusu olmazmış yani bebişlerini rahat rahat kucaklayın ayakda sallayın diye yazıyordu... dogrulugutartışılır malum teoride çocuk bakımı pratikle hiç uymuyor...

arkadaşlar bebişleriniz günde kaç kere kaka yapıyor..düne kadar hiç kakasız bezimiz olmamıştı.dün bir kere yaptı sabah.

finky bence yine de var bazı alışkanlıkları.mesala benimki kucağa alınmak için gözlerimin içine baka baka yalandan ağlıyor..çok eminim. altı değişilirken konuşulmak istiyor konuşmasam acayip sesler çkarıyor benle konuş der gibi:)

yıkadım kuzumu kucagımda sızdırıom..

taze bende masallah diyim hiç uyanmıodu daha dogrusu biz sızdıgına kanaat getirince kacamak yapıoduk ama gecen gun bi uyandı tam icraata gecmeden evvel enguzel yerinde sinir olduk tabi..neyse ben gittim uyutmaya calısıom kız bana şirinlik yapıo guluo komediydi..neyse uyuttumda hasretlik bitti..ayrıca agrımda gecti benim

tuana gecmiş olsun bebişe gecer zaten..ben usuttugum zaman sutumden gcio ece kusup duruo bişekilde acilen iileşmelisin

neva ne tatlı cıkmıs..ben daha kilotlu coraba gecmedim..alttan corap ustten patik giydiriorum..ustunede cıtcıtlı badi ustune bi atlet tshirt giibi onun ustune normal ustu. bide yelek

pervin büyük rahatlık kilotlu çorap ben de senin gibi giydirmeye başladım havalar soğuyunca..kilotlu çorap hareket kolaylığı da sağlıyor.yalnız yıkanınca çekiyorlar.büyük almak lazım accık

delikafaduldenkafamçokkarıştı
neva'nın bu sabahki alt değiştirme sonrası keyfi

oh oh hep keyifli olsun sıpalar

geçmiş olsun canım,dikkat et kendine.

neva'nın bu sabahki alt değiştirme sonrası keyfi

maşallah,hep böyle keyifli gülücükler saçsın inşallah.

didoo ya ne tatlı gülmüş N:eva maşallah ayrıca bacaklar tombik:)annesi iyi bakmış fıstık kıza.:)

Katılıyorum. Doruk da yapıyor benzer numaraları...

Ayy ne fena :) Gerçi daha mı güzel olur bilmem... Heyecanlı olmuştur :) Sıpa bir de şirinlik yapıyor ha :)

Maşallah NEVA'ya ne şirin olmuş :)

delikafaduldenkafamçokkarıştı

oh oh hep keyifli olsun sıpalar

geçmiş olsun canım,dikkat et kendine.

maşallah,hep böyle keyifli gülücükler saçsın inşallah.

didoo ya ne tatlı gülmüş N:eva maşallah ayrıca bacaklar tombik:)annesi iyi bakmış fıstık kıza.:)

Katılıyorum. Doruk da yapıyor benzer numaraları...

Ayy ne fena :) Gerçi daha mı güzel olur bilmem... Heyecanlı olmuştur :) Sıpa bir de şirinlik yapıyor ha :)

Maşallah NEVA'ya ne şirin olmuş :)

teşekkür ederiz..siz de koysanıza değişik hallerini bebişlerinizin bu topik açılrken demiştik koyalım sık sık bebeiklerimizi diye.korkmayın nazar değdirmeyiz maşallh deriz

teşekkür ederiz..siz de koysanıza değişik hallerini bebişlerinizin bu topik açılrken demiştik koyalım sık sık bebeiklerimizi diye.korkmayın nazar değdirmeyiz maşallh deriz

valla ben de istiyorum da ne yaptıysam beceremedim fotoğraf eklemeyi.teknolojik özürlü diyordum kendime,başka türlü özürlü olduğumdan şüphelenmeye başladım laelaelaelaelae

arkadaşlar bir soru daha gerçi öncekini yanıtlayan olmadı:) bebek kakası lekesi nasıl çıkar? bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…