2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayşin keşke uslu olsa emzik vermezdim o zaman
benim sıpa kabul etmedi emziği.

işe başlamışsın.allah kolaylık versin.

canım ya üzme kendini bazı bebekler hiç sebep yokkende ağlayabiliyomuş.sabretmeliyiz zamanla azalıcak

ayşin canım naptın ya.benim yengemin kardeşi çalıştığı bi kot firmasında kansere yakalandı 3yıl sonra vefat etti.yengemin ailesi memlekette olduğu için bugün burada yaptı mevlütünü.bizde yardımcı olduk.ağlamaktan çok bitkin düştü.bizide yaraladı yazında çok etkiledi buyüzden beni.yaşananları yazıya çok mükemmel aktarmışsın.allah kalanlara sağlık.huzr mutluluk versn:Saruboceq:

bizimde kırkımız çıktı dün. çok mutluyum ya .alkisalkisalkis.ayrıca çok eğlenceliydi
yalnız kocam dört gözle beni bekliyo nasıl kaçıcam ya üf :1no2:
buarada adet oldum tekrar keşke böle bi ay daha dewam etse:lepi:
bende mewlit yapcam ama eşimin tarafı çok kalabalık benim tarafı ayırsamda olmaz
napcam bilmiyorum.işin kötüsü arkadaşlarımı çağırmicam çünkü eşimin tarafıyla ayak uyduramazlar biliyorum daha sonra sizide kapsayan arkadaş çevremi çağımayı düşünüyorum.inşallah pişman olmam

aspirinn ya ben su vermeyi düşünmüyorum çoğu doktor gerek yok anne sütüyle ihtiyacını karşılıyolar diyor ama bugün mevlütte bi arkadaş ben bebişime su içirdim bebekken ondan böle tombiş ve sağlıklı büyüdü dedi.kafamıda karıştırdı yani

defnedamla işin hayırlı olsun inşallah yorulmadan geçer günlerin amiiiiiin.

ayça hoşgeldin sana hihoyyyt ve geçmiş olsun ama benim eşimin tarafıda öle üstelik yakındalar ama tutturuyolar burda kalın die çok kızıyorum aaah ah

didocum senin için sevindim. hakkında hayırlısı olsun ve allah yardımcın olsun

kızlar napmışsınız ya 2güngiremedim şimdi yetişemiyorum size .
ben yeni katılmıştım size.ya yadırgamayın ama sormam lazım herkesten alıntıyı nasıl yapıyosunuz .ben sadece bitane yapabiliyorum.foto da eklemek istiyom ama bilmyorm
bu arada mevlit yapan lar allah kabul etsin.
bebiş foto ları koyanlar çok tatlı çıkmışlar şirinler hiç te öle suratsız vs değiller onlar her halleriyle tatlılar
hastalıkla uğraşanlar allah şifa ve sabır vesiiin.....

buarada benim haylaz felaket televizyon meraklısı çok fena izliyo
ya bide millet ben oğlumun ismini ahmet furkan koydum ama çok mu ağır oldu dersiniz öle diolarda
çocuk kaldıramayabilirmiş doğrumu

ece sabah 6da kalktı ve 8bucukta memede uyudu sırtına vurdum ovaladım naptıysam gazı cıkmadı goturdum yatırdım yerine cokta yan deildi ama sızmıstı...hepte bakıodum aradan 20 dk gecmedi kızın sesine kostum boguluo gibi oksuruo oyle bi hızla aldımki kucagıma yavrumbenim. kusmamıs ama o agzından salyamı gelmiş neyse nefesi gec duzeldi. şimdi kucagımda uyuyo cok korktum ve uzuldum acıkcası...

salonda uyumusuz bende yanında ..yeni kalktık kimsecikler gelmemiş..biz ana kız gazlanmısız cok fena..2 gundur sut içmeye basladım kahvaltıda ama sıcak içiorum o yapıo olabilirmi...

bAby geçmiş olsun, ben de Doruk'un seslerini dinliyorum hep. Allah korusun bebişlerimizi... Ayrıca süt gaz yapar !

DıDEE, tickerını değiştirmişsin, I love u beybe :)

Doktor kontrolündeydim dün. KARIN HAREKETLERıne başlayabilirsin, dedi. Nasıl yani, mekik çekebilir miyim? dedim. Tabii ama gene de çok yük bindirme, dedi. kaydirigubbakcemile2 Çok mutlu oldum... Ne zamandııııır spor yapmıyordum, çok özledim, hemen salon araştırdım. Anam sağ olsun :) Haftada 3 gün DOruk'u anneme bırakıp salona gitmeyi planlıyorum. Du bakalım...

DÜn doğum yaptığım hastanedeydim. Tabii Doruk da kucağımda. Nostalji yaşadım resmen, aynı yerde doğum bekleyen aile yakınları falan... O günü tekrar yaşadım. Çok güzeldi. :asigim:

ohhhhhhh tazaem burcum ne mutlu sana dimek başlıyabilrsin dedi..bende 40 mız çıktıgında gidicem ozaman sorcam bakalım neler yapabilirmişim...

gypsym esraaaaaaaaaaaaaaam

yafrucum ohh olsunsize hayin planlarınız alt üst olmuş siz el kadar çocugu(gerçi yahyanın hangi el kadar oldugu tartışılır) resmen uyutma planları yaparsanız öyle olur..:)

ya şaka bi yanada bizde dun akşam bu muhabbet vardı hangi arada deredefırsat bulup da kavuşcas bizim oglumuz hiç öyle saatlerce uyumuyorki. ama kırkımız çıkana kadar düzene girer dimi. umutluyuz....

diddddddddo gözun aydın bakıcı bulmuşsun hemde kapı komşun maşallah çok iyi olmuş..:) sigara konusunda umarım hassasdavranır.

kızlar sizinde bebklerinizin gaz saati varmı.. yani şöyle açıklıyım..Mehmet Akif akşam ama her akşam istisnasız saat 8,30 9,30 arası gaz sancısıoluyor çok zorlanıyor zinco rezene karnına masaj hiç biri fayda etmiyor sonunda aglamakdan yorulup uykuya dalıyor. memeyide alamıyor sıkıntıdan.

birde sişzin bebekler rezene veirnce uyuyormu bana bi formul söyleyin.

haftaya arakadaşlarımız bebk görmeyeygelecek 8 aile eşlerle birlikdebizde gelenek oldu bebek olunca topluca gidiliyor ev sahibi dışında herkes bi çeşit yapıyor ev sahibi sadece çay demliyor.ama akşam gelecekler ve tam benm oglumun gaz saatine denk geliyoro gun için bi çare bulmalıyım. acaba o gun akşam mı yıkasak oglmu. malum yıkanıncaen az 2 saat uyuyor..:)
gerçi henuz hiç akşam yıkamadık üşür korkusuyla

aaaaaaaaaaa aklıma dun bişey geldi yazmadan edemicem

evrim izmir buluşmasını çok guzel özetlemişsin valla. ama hani yazmışşın ya teo saniyelik tahammulu yok diye. bi an düşündüm nurdan mama yaparken siz biriniz verseydiniz çocuga meme puhhaaaaaaaaa. süt kardeş olurlardı. ama nazan yada burkom burcu olmasdı. düşünsene yıllar sonra bunlar üniversitede buse ve teo yada ceren ve teo aşık olurlarmış ama bi bakarlarmış süt kardeşler.. hahahaaaaaaaaa aklıma neler geliyor ya neyhse lohusalıgıma verin..:)

FLAŞ FLAŞ FLAŞ az önce aldığım bir habere göre magnezyum eksikliği çikolata krizine neden oluyormuş. Bu kriz anlarında elimizde kalan magnezyumları bitirebiliriz sanırım :)

ohhhhhhh tazaem burcum ne mutlu sana dimek başlıyabilrsin dedi..bende 40 mız çıktıgında gidicem ozaman sorcam bakalım neler yapabilirmişim...

Valla insana tuhaf bi güç geliyo, var gücünle sıpayı uyutmaya çalışıyorsun ve oluyo :) Normalde o saatte uyumayan çocuk, zırt diye uyuyuveriyo (maşallah) hatta öyle derin uyuyo ki, yanlışlıkla çıkan seslere bile uyanmıyo :kedi:

burcum yine formundasın..:)

face den buluşma resimlerine bakarken kayınvalideme doruk u gösterdim inanamadı gerçekmi bunun saçları diye. azcık bizim oglmuza versinler diyor..kaydirigubbakcemile3

bence yıka rezene verincede uyuyo ama çok fazla uyumuyo.en iyisi yıkamak

ah kızlar ya şöle gece bi kahve içip sohbet edip sonra mışıl mışıl uyumayı ne kadar özlemişim ya anlatam.şimdi dört yıla kadar rahatlık yok yandım
furkan vızıldıyo bakmicam kucağa alıştı iyice lmaz:
birsürü hayalim vardı nlcak bilmiyorum
işi bırakalı çok oldu.ama ben çalışmak istiyorum.furkanın en az 3yaşına gelmesi gerekiyo
nasıl dayanıcam bilmiyorum.aah ah annelik çok zormuş

çok ii spora başlıyon..bend egeçen gün mekik çekmek için hazırlnadım yakşalşı 10 ay önce en son çekmiştim mekik..ayaklarımı sıkıştırdım kanepenin altına ellerimi koydum ka kafamıj altına hade kalk şimdi..inanamıdı kendimi sanki belimi biri yerden çekiyo mümkün diil kalkamdım yerimden biraz zorladım öle kalktım..ama moral sıfır 10 kilo fazlalıktanmı yoksa uzun zamandır çekmediğimden mi anlamdım..yoksa mekik bana en kolay spor hareketi geliyodu...ama yılmıcam....kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…