çok ilginç oldu kadın yan dairede oturuyor.Eşi polis Konyalılar alt kat komşumun çocuğuna bakacaktı sonra memlekete gitti bakamadı o sırada okullar açıldığı için alt komşum başka birini buldu..sonra üst komşunun kğluna bakacaktı ki üst komşu benim öğretmen arkadaşım..üst komşu bu kadını aramış telefonla ama bu memleketteyken telefon çekmemiş ulaşamayınca başka birini bulmuş..dün de ben bu kadının boş tabağı vardı pasta börek götürdüm hem hastaydı geçmiş olsun dedim.işe başlayacak mısın dedi ben de bakıcı bulmam lazım dedim..buna da söyleyemedim bakar mısın diye hep gönlümden geçen kişi olmasına rağmen.demin geldi ve bakıcı bulmadıysan ben bakabilirim dedi..iki kişi baktırmak istedi onlara nasip olmadı bana nasipmiş demek ki diye düşündüm ve çok sevindim.fiyat söylemedi bana bıraktı zaten kasım aralık gibi başlayacağım..böyle işte.zaten burada kimseyi tanımıyorum bir de buralı olmasın istemiştim..tek sorun sigara içiyor.onu da mutfakda içiyor senin için balkonda içerim dedi..püff sigara içmesydi keşke..Ama ben bu kadını beğeniyordum dışardan hep çocukları da çk terbiyeli kendisi de bakımlı falan bir de hemen yan daire başlayacağım bu kadınla artık..dua edin bana
evriş ösletiyosun kendini
grip oldumsenağlama eylülede geçti galiba burnu tıkalı diil gibi görünüyo ama hırıltılı nefes alıyo ememiyo sabahtan beri toplam 20 dk emmiştir..of ya ne yapsam nasıl atlatsam..oysaki çok ii kollamıştım kendimi..ben öle sanıyomuşum meğer...
BABY sen tr ye mi geliyormuşsun? yarım yamalak okudum da. mutlaka buluşalım. PİNKY ya da GYPSY ye gidelim. onlar çok hamarat. cokacimcoook şaka şaka ben de beklerim ve ağırlamaktan çok memnun olurum. evim de merkezi bir yerde sayılır. günü belirleyelim şimdiden.
kızlar yaa şimdi mamiyle akşam için planlarımız vardı sabah hain planlar yaptık akşamüstü yahyaya dayıyacaktım rezeneyi babasıda eve gelince yıkayacaktık sonra mışıl mışıl uyuyacaktı bizdeeee ...
o kısmı sansürlüyorum anladınız yanee
ama az önce wcye gittim regl olmuşum akannehir
mamiye söyledim hüsrana uğradııı
hani süt veren hastalanmazdı yaaa niye hastalandımkineee mafoldumben
gözün aydın canım darısı benim bakıcı bulmamaçok ilginç oldu kadın yan dairede oturuyor.Eşi polis Konyalılar alt kat komşumun çocuğuna bakacaktı sonra memlekete gitti bakamadı o sırada okullar açıldığı için alt komşum başka birini buldu..sonra üst komşunun kğluna bakacaktı ki üst komşu benim öğretmen arkadaşım..üst komşu bu kadını aramış telefonla ama bu memleketteyken telefon çekmemiş ulaşamayınca başka birini bulmuş..dün de ben bu kadının boş tabağı vardı pasta börek götürdüm hem hastaydı geçmiş olsun dedim.işe başlayacak mısın dedi ben de bakıcı bulmam lazım dedim..buna da söyleyemedim bakar mısın diye hep gönlümden geçen kişi olmasına rağmen.demin geldi ve bakıcı bulmadıysan ben bakabilirim dedi..iki kişi baktırmak istedi onlara nasip olmadı bana nasipmiş demek ki diye düşündüm ve çok sevindim.fiyat söylemedi bana bıraktı zaten kasım aralık gibi başlayacağım..böyle işte.zaten burada kimseyi tanımıyorum bir de buralı olmasın istemiştim..tek sorun sigara içiyor.onu da mutfakda içiyor senin için balkonda içerim dedi..püff sigara içmesydi keşke..Ama ben bu kadını beğeniyordum dışardan hep çocukları da çk terbiyeli kendisi de bakımlı falan bir de hemen yan daire başlayacağım bu kadınla artık..dua edin bana
hüsrana ugradın haakızlar yaa şimdi mamiyle akşam için planlarımız vardı sabah hain planlar yaptık akşamüstü yahyaya dayıyacaktım rezeneyi babasıda eve gelince yıkayacaktık sonra mışıl mışıl uyuyacaktı bizdeeee ...
nazoooo buluşma bizde olcak tatlım
elimden gelen ikramı yaparım seni doyururum merak etme sen şeker
tabee eski günlerdeki kadar verimli olabilermiyim bilmiyorummm
ama performansımdan birşey kaybetmedimmm
:lepi:
regly olmasaydı da yahya rahat vermezdi size zaten yazzık sise annem bekızlar yaa şimdi mamiyle akşam için planlarımız vardı sabah hain planlar yaptık akşamüstü yahyaya dayıyacaktım rezeneyi babasıda eve gelince yıkayacaktık sonra mışıl mışıl uyuyacaktı bizdeeee ...
grip oldumsenağlama eylülede geçti galiba burnu tıkalı diil gibi görünüyo ama hırıltılı nefes alıyo ememiyo sabahtan beri toplam 20 dk emmiştir..of ya ne yapsam nasıl atlatsam..oysaki çok ii kollamıştım kendimi..ben öle sanıyomuşum meğer...
Orası öyle önce Allaha sonra bakıcıya..Allah merhamet versinelifim çok güzel bi haber bu yaa hemde yan komşun yani yol derdi vsde yok bebişini al evine geç hemenn
sigara konusuna takılma birşey olmaz bebişin yanında içmedikten sonra
Allaha emanet bebelerimiz
benim 7 kasımda bitiyor ben de rapor almayı aralıkta başlamayı düşünüyorumbakıcın hayırlı olsun canım,benim daha annem mi bakacak bakıcı mı arayacağım belli değil :1no2: annem ameliyat olacak,umarım çabuk toparlar.izin 12 ekimde bitiyor,dönem sonuna kadar rapor almaya çalışacağım.
sağol canımooooo maşallahınız var ya sayfalar cok cabuk ilerliyo gene çok bakamadım bikaç sayfa sadece
AYCAcım hoşgeldin atlatmışsın ya boşver kimse kendi annen gb olmuyor malesef ne kadar ii olsalarda...
ESRA secını güle güle kullan arada değişiklik iidir canım hoşda olmuş sen kendini iyi hisset insan mutlu oluyo 9 ay bişey yapmayınca..
DİDE bakıcı bulmuşsun hayırlı olsun..
EVRİŞ ne güzel anlatmışsın ya keşke olsaydım dedim tekrardan nasip bidahakine artık...
toka takmak istiyorum desem:))DİDE kuzum neden üzülüyorsun ki? ne de olsa eninde sonunda saçlanacaklar. biraz dazlaklığın keyfini sürelim. hem bakımı da daha kolay olur bebekken. benim kardeşim 9 aylık olana kadar keldi. çok sevimliydi.
biz iyiyiz perşembe mevlütümüz var ama babası kızını çook özlemiş malum izni
olmadığından gelemiyorr...burasıda cok yoğun sürekli bebek görmeye geliyorlar..
bugünde aşı yaptırdık burda 3 aşı birden yavrum yıktı ortalığı gözünden yaş geldi içini
çeke çeke ağladı çok üzüldüm ama onların iyiliği için bu aşılar....burdaki sağlık ocağı
ateşlenir die ilaç yazdı ama bizim sağlık ocağıda bu aşılar artık eskisi gb değil ateş
yapmaz die ilaç vermiyordu ne yapayım yaaa