2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok gecmıs olsun, o asıdan bende cok korkuyorum.. resmen o gun gelsın ıstemıyorum ben goturmeden yarım saat once agrı kesıcı ates dusurucu surup ıcırmeyı dusunuyorum,en azından ona boyle yardımcı olabılırım.

ben senın yerınde olsam aczaneden amelıyat maskesı alırdım.. en azından senı emerken nefesın ona gelmez.. bı nebze korumus olursun kuzunu

evde yalnızım..eşim akşam geliken getircek..nefesimi vermemeye çaşıyoırum bakalım ne kadar başrılı olcam..

dide hakkatene kolik galiba yaa. şimdi okudum belirtileri aynen.. çok üzücü bişey yaa.. akşam olmasını istemez oldum oğlumun canı yanacak diye. bu arada bende ankaraya yolculuk yapcam galiba. baktım kk da bi sürü gezen var bebişlerle cesaret aldım sizden.:)

-tatlicadiarzu-
bu tip aynı evdeki halim ya
kendimi çok kötü hissediyorum ama hiçbişey yapasım yok

serapcım gecmiş olsun lenaya
SAOL CANIM ÇOK ZOR OLDU AMA BİZ< ATLATTIK..
GECMİŞ OLSUN ....gez tabi ya şimdiden alışsınlar yoksa çıtkırıldım olurlar hem sanada ii gelir

sorma evrim yaa cidden çok zor bi aşı yavrum ağlamaktan helak oldu çok yoruldu geldiğinden beri gözünü açamıyo serildi resmen 2 gün yıkamayın dediler emziriyorum ama gözler kapalı..cok canı yandı coook biz atlattık artık sıra sizde

gezmek iyi geldi bizimkine sen de git..kolik çok sinir bızucu neler çektik..ama dedim ya geçiyor.sakin olmaya çalış hep sakin sakin konuş bebişinle.sinirlendiğin an eşine devret sakinleş.çok önemli.
benim izinde 5 ekimde bitiyor 10 gün rapor alıp 2. döneme kadar ücretsize ayrılacağım inşallah geçinebiliriz inşallah

inşallah ek ders olmayınca zır bir de tek maaşa düşersk daha fena

mecburen 6 aylık oluncaya kadar tek maaşla idare edecez
benim okul kasaba 1saate yakın yol sürüyor
sabah 7:45te çıkıp ancak 4te eve girebilkiyorum
bakacak kimsede yok el mahkum idare etcez

benimki de bakıyor ama kapatınca ağlamıyor

mecburen 6 aylık oluncaya kadar tek maaşla idare edecez
benim okul kasaba 1saate yakın yol sürüyor
sabah 7:45te çıkıp ancak 4te eve girebilkiyorum
bakacak kimsede yok el mahkum idare etcez
heyet raporu alamıyor musunuz
ben heyet raporu almaya çalışacağım.22 ekimde doğum iznim bitiyor.sonra 40 gün olarak ki defada heyet raporu almaya çalışacağım.olur inşallah

canım bence bu huyunu hemen değiştirmeye çalış çünkü benim bi arkadaşımda oğlunu yüz üstü yatırıyodu onunkide uyumuyodu başka türlü..ve özellikle hep sağ taraf yüzünün üstüne yatıyodu..şimdi 2 yaşında ve sağ yüzü içeride doğru hafifi basık....nasıl bebeklerin başını hep bi tarafa yatırısak o tarafı daha basık oluyoya.. yüz kafadan daha hassas olduğu için şeklinin değişmesi daha kolay..bebişlerimiz heryeri özellikle kafası ve yüzü şekil değiştirmeye çok müsait daha yumuşacık oldukları için...daha fazla ilerletmeden bu alışkanlığını müdahele et istersen...

heyet raporu alamıyor musunuz
ben heyet raporu almaya çalışacağım.22 ekimde doğum iznim bitiyor.sonra 40 gün olarak ki defada heyet raporu almaya çalışacağım.olur inşallah

canım ben rapor almayı düşünmüyorum açıkcası sadece 10 gün alcam sınıf öğretmeniyim ben. ben raporlu olsam yerime öğretmen girmeyecek ,dersleri boş geçecek çocukların, o kadar çocuğun perişan olmasını istemiyorum.napalım çok şükür en azından bir maaşımız daha var idare etcez

arkadaşlar bebeklerinize su veriyomusunuz...?? ben bazen veriyorum bi kaç çay kaşığı.. bi zararı olurmu die endişelendim.. sizler veriyomusunuz anne sütü ile beslenen bebeklere ??

zaten doktorlarda önce içirin diyorlar evrimcim biz rahat atlattık. ama sevimsiz bir gündü... şimdiden herkese geçmiş olsun.

biz bugün işe başladık biz çünkü annem olmadığı için kızımla gittik ilk iş gününde kızım akşama kadar uyudu okulda ama akşamda üç saatlük gaz nöbetiyle acısını çıkardı. gündüz ne zaman çok uyusa gaz sancısı o kadar şiddetleniyor akşamları, yatıyor hareket yok gaz birikiyo yarında gitcez uyuduğunda dürtüklüycem hatta depüklüycem .. nurdana sevgiler...

arkadaşlar bebeklerinize su veriyomusunuz...?? ben bazen veriyorum bi kaç çay kaşığı.. bi zararı olurmu die endişelendim.. sizler veriyomusunuz anne sütü ile beslenen bebeklere ??
ben hiç vermedim 6 aylık olana kadar verilmez diye duymuştum anne sütü verenler için
hayırlı olsun canım ilk iş günün faceteki fotolarına bayıldım denizinnn

]

hayırlı olsun canım ilk iş günün gaz sancıların az olur inşallah

kızlar adet oldunuz mu
47.günümde kanamam başladı.adet olur gibi oldum.6-7 gün sürdü.bittikten on gün sonrada 2-3 gün kahverengi lekeler geldi.şimdi bu neydi.hangisi adet?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…