2009 Ağustos anne adayları doğum çantalarımız hazır mı?

valla kimse kusura bakmasın öyle herkese vermem uzaktan sevsinler insanlar dışardan gelicek nerelere tutmuş dokunmuş olcaklar ben kimseye yapmadığım şeyi kendimede yaptırmam bir bebek şöyle toparlanmadan kendine gelmeden ne kucağıma alırım nede aldırtırım uzaktan severim kokusunu alabildiğim kadar alırım bundan ötesi yok hele öyle şapur şupur öpmeler yokmu sinir oluyorum zaten eve çıktığımda gelenler bebeği yatağında görüp salona geçerler ilk kızımda öyle yapmıştım kimseye elletmmemiştim görmemişin kzı olmuş misali ama napayım sevmiyorum bebek keendine gelsin ondan sonra ısırcaklarmı öpüceklermi napıcaklarsa yapsınlar ahhhh kuzum bir doğsada koklasam

valla kimse kusura bakmasın öyle herkese vermem uzaktan sevsinler insanlar dışardan gelicek nerelere tutmuş dokunmuş olcaklar ben kimseye yapmadığım şeyi kendimede yaptırmam bir bebek şöyle toparlanmadan kendine gelmeden ne kucağıma alırım nede aldırtırım uzaktan severim kokusunu alabildiğim kadar alırım bundan ötesi yok hele öyle şapur şupur öpmeler yokmu sinir oluyorum zaten eve çıktığımda gelenler bebeği yatağında görüp salona geçerler ilk kızımda öyle yapmıştım kimseye elletmmemiştim görmemişin kzı olmuş misali ama napayım sevmiyorum bebek keendine gelsin ondan sonra ısırcaklarmı öpüceklermi napıcaklarsa yapsınlar ahhhh kuzum bir doğsada koklasam

alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkis
aynı düşünceler içindeyiz canım ama apartmanda dayılarımız dört gözle bekliyorlar kızımı birde kız olacak diye evimi baştan aşşagı tadilat yaptılar burçin rahat etsin diye onlarada sevmeyin diyemem ama dışarıdan gelenlere dedigin gibi öptürmemek gerek

alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkis
aynı düşünceler içindeyiz canım ama apartmanda dayılarımız dört gözle bekliyorlar kızımı birde kız olacak diye evimi baştan aşşagı tadilat yaptılar burçin rahat etsin diye onlarada sevmeyin diyemem ama dışarıdan gelenlere dedigin gibi öptürmemek gerek

canım o kadar acımasız olamam zaten yoksa beni tefe koyarlar bide bizde tek torun yeğen benimkiler amcalara halalara teyzeye ve dayıya yasak koyamam ama çokta mıncıklatmam zaten onlar beni biliyor o yüzden rahatım ama dışardan gelenler kusura bakmasın öptürtmemde elletmemde :)))) sadece gösteririm ( annem göster ama elletme dedi) misali:))):teytey:

benimde oğlan değil aile içi olmak sülalede ilk bebek olacak herkes deli gibi bekliyor gelmesini 40 gözle ama aile olsun dışardan olsun elletmem kendim bile doya sıya sevmem ilk zamanlar hele bi 3 4 yaşına gelsin koklamak isteyen ozamankoklasın :)) acımasızım varmı naniknanik

Ufak br ayrıntıya daha gircem..

Hastane çantanıza koyacağınız emziği ve biberonu kaynatılmış suyun içerisinde bekletmeyi unutmayalım
:KK66:

X