2009 Ağustos anne adayları doğum çantalarımız hazır mı?

teşekkürler canım sen bizden dahada tedbirli çıkmışsın maşşallah hiç eksigin yok güzelim tek eksik bebişin galiba hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin allah bak ben bebek beşigi için çarşaf almayı akıl etmemiştim güzel fikir en kısa zamanda koyayım çantama

teşekkür ederim hayatım dedim ya hastane çantası değil seyahat çantası oldu benimki:)))) ilk kızımda bende çarşaf takımı koymamıştım sonradan evden getirttim hastanedekini çok basit bulmuştum daha bir özel oluyor birazda böyle süslü püslü olursa dahada güzel oluyor tavsiye ederim güzel bir anı oluyor

ben ilk dogumumda hastanede fazla kalmadım sabah dogurdum çatır çatır öglenden sonra eve postaladılar beni çogu eşyamı çantamdan çıkarmamıştım bile ama bu sefer koyucam çarşafını kızımın

görünce çok heyecanlandım :)) çok az kaldı dimi
benim valizde sadece benim gecelikler var daha bebeğimin çamaşırlarını yıkamadım mobilyası gelsin yıkar hazırlarım eklerim eksikleri ama valizim kapının yanında bekliyor :)

Herkese Merhaba

Ben dün çantamı hazırladım. Çantama koyduklarım

Gecelik (2 tane)
Pijama (1 tane)
Terlik
Islak mendil
Havlu
İç çamaşırı (5 tane)
Çorap şoset yazlık olanlardan (3 tane)
Hijyenik ped + daha önce numune verilen çocuk bezlerini kendim için kullanıcam kaydirigubbakcemile3
Emzirme sütyeni (2 tane)
Kirli çamaşır torbası
Kolonya
Kırmızı saç bantı yerimseniben

Bebek için;
Çocuk bezi
Zıbın (3 tane)
Pijama (2 tane)
body, ayaksız ve kolsuz olanlardan (3 tane)
2 tane hastane çıkışı (her ihtimale karşı)
2 tane başlık
Çorap
penye battaniye (1 tane)
Küçük ağız havlularından (3 tane)

Sonradan koyacaklarım
fotoğraf makinesi+pil
diş fırçası
tarak

Son düzenleme:
maşallah kızlar..
daha ne benim ne kızımın hiç birşeyi yok..
oğlandan fırsat bulamıyorum ki... kıpır kıpır hiç durmuyo...
ben de hazırlamaya başlasam iyi olacak aslında...

benim için,
1 tane pijama takımı (sabahlıklı)
1 tane gecelik
terlik
3 tane hasta bezi
3 tane ped
nevresim takımı
havlu
peçete
makyaj malzemelerinin bi kaçı:)
tarak çorap
inca ipten ben ördüm hırka
mustafam için,
zıbın
1 penye 1 normal battaniye
çorap
eldiven
2 tane takım götürüorum takımın içindekiler şunlar
2 şapka
2 eldiven
2 çorap
bir alt ayaklı pijama ve üstü
1 tulum
bir normal ayaksız pijama ve üstü
3 tane bebek bezi
bebeği giydirmeden silmeleri için narin güsel 2 çeşit bez mendil
2 adet ağız mendili
2 önlük
(bende eşortman ve spor ayakkabısı hazırladım doğuma giderken giymek için)
not...(daha koyacaklarım varr)

Ben 18 tane bebek bezi koydum.
2 gün kalacak olursak hastanede ancak yeter diye.Hoş yetmeyecek gibi olursa evden getirirler ama olsun.

Ben 18 tane bebek bezi koydum.
2 gün kalacak olursak hastanede ancak yeter diye.Hoş yetmeyecek gibi olursa evden getirirler ama olsun.

oğlumda ben paketi götürecektim eşim abartma yetmezse getiririm ben dedi... :roflol:20 tane koydum... 2 gün kaldık yetti... ilk gün fazla değiştirmiyolar zaten.. ikinci gün 2 saatte 1 değiştirdim...
zaten hastane çantamızı görseydiniz sanki tatile gidiyomuş gibiydik...:roflol:

evet ya hep öyle oluyor dogum çanrası degil tatil çantası gibi hazırlıyoruz çok keyfimize düşkünüz galiba

herkes hazırlamış çantasını ben daha hazırlamadım. bebişimin çamaşırlarını bile yıkamadım. bi zahmet hazırlayım artık demi

eh canım zahmet olmassa yıkayı ver bebişin eşyalarını gelince hazır olsun annesi

kaydirigubbakcemile3 yıkiicam da kızım için deterjan bulamıyorum ki bursa merkeze ne zaman gidersek o zaman alırım artık. deterjan bekliyorumkafamçokkarıştı

Bende liste hazırladım şimdi sizin listenizi baz alarak ( Allah razı olsun iyiki varsınız ki yazmışsınız) bakıyorum çoğu şeyi almışım 1-2 eksik var - şimdi sadece çantaya yerleştirmek kalıyo - hazırlim bari çantamı da ne olur ne olmaz

artık benim ve bebeğimin hastane çantasıda hazır teyzeleri.herşeyi koyup hazırladım.ebeye vereceklerimide küçük bir bohça yaptı annem.bebişin çantasının üzerine koyduk...allahım zamanında sağlıkla kavuştursun....

artık benim ve bebeğimin hastane çantasıda hazır teyzeleri.herşeyi koyup hazırladım.ebeye vereceklerimide küçük bir bohça yaptı annem.bebişin çantasının üzerine koyduk...allahım zamanında sağlıkla kavuştursun....

Kayra bebek için koyduklarımı ayırmamıştım ben, bebek eşyalarının hepsini bir torbada toplamıştım. İyi yazmışsın, ben de ilk giydirilecekleri ayrı bir paket yapayım canım.

benim için,[/B]......................

Eftelyacım sen de iyi ki hırka aldığını yazmışsın, unutmuştum ben. Doğumdan sonra çok üşünüyormuş. Şal koyacaktım unutmuşum.

Evet kızlar sezeryan sonrası dogum hanede bıraz kalındıgı ıÇın ÜŞÜnÜldÜgÜnÜ bende duymuŞtum eksıkler nasılda ortaya Çıkıyor degılmı bende Çantama bır gÖz atsam ıyı olacak

kızlar bebişi hastane de yıkıyorlar mı? yani yanına şampuan falan alan var mı yoksa ev de temizlemek daha mı mantıklı???

devlet hastanelerinde siliyorlar bebekleri özelde bilmiyorum canım heralde orada vardır şampuanları adı üstünde özel hastane ama bende alsam iyi olur heralde

X