2008 Yılının Gelinleri Buyrun Sohbete :)


Canım geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Havalar öyle gelgit ki hasta olmamak neredeyse imkansız.


Balık etli olmak da güzeldir :)
Fotoğrafı denedim ama beceremedim :26:


Allah kolaylık versin güzelim :) Küçükken daha iyi, büyüdükçe sıkıntıları da büyüyor ne yazık ki.


Günaydın canım.
Ben de şu kasvetli havaların geçmesini bekliyorum temizlik için. Camlar berbat ama yağmur yağıp duruyor, silinse yine batacak. Yazlıkları falan yerleştirmem lazım. Üzerimde inanılmaz bir üşengeçlik var. Cumaya yetiştirmem gereken tercümeler var şimdi de onları yapmaya uğraşıyorum.
 

Kolay gelsin sana.

Ben temizlik adına bahsettiklerini yaptım bitti şükür. Kışlıklarımı yıkıyorum ütüleyip toplayacağım. Bir tek mutfağım kaldı elden geçirilecek.

İş başvurularından bir sonuç var mı?
 
Sumak

Doğumgünün mü bugün?

Kutlu olsun. Eşinle minik kızınla nice mutlu senelere.

İkizler burcusun yani. Eşinle eşimin adaşlığından sonra bir ortak noktamız daha çıktı desene.
 

Şu an için yok, bir kaç yerden olumlu cevap geldi ama mesafe nedeniyle kabul etmedim. Bakalım inşaallah hayırlı bir nasip çıkar.
 
İnci sana İngilizce kursumla ilgili son gelişmeleri söyliyeyim

Biliyorsun 4. kurda başlamıştım. 5'te iş yoğunlundan çok devamsızlık yapmıştım kalırım gözüye bakıyordum. sonuçlar işyerine geliyor rezi oldum dedim. Sonuçları gördüm. Evli olup o kadar yoğun iş temposu o kadar devamsızlıkla ve üst seviye o kurları bir tek ben üstesinden gelmişim. Benden başka üst seviye yok. Olanlarda yarı yolda kalmış gibi. Kendi adıma sevindim doğrusu
 

Çok sevindim :) Şimdi bitti mi kurs?
 
Bu açıdan doğru :) Ama bir kaç ay daha sıksın dişini, sonra bitiyor zaten. Ne kadar sürüyor 1 kur?

3 ay İnci.

Bakalım. Belki eylülde felan bir kur daha alırım biraz kendim çalışayım diyorum.

Bu aralar limoniyiz zaten birşey diyemiyorum.

Bizim bir çalıştay var il dişinde gitmemi istemiyor o çalıştayada beni yazmışlar konuyu sen biliyorsun diye. Öyle işte
 

Hayırlısı olsun. Kaç günlüğüne gideceksin?

Off içimde bir sıkıntı üstümde bir ağırlık bunalıyorum ne oluyor bana ya.

Allah hayırlara çıkarsın.
 
günaydın hanımlarr gece wcye kalktım uykum kaçtı uyumaya çalıştım ama olmadı bu saat oldu hala ayaktayım birazdan çağanda uyanır zaten uyusam iyi olur aslında 5 saatlik uykuyla ayaktayım.Sizlerde ne var ne yok?
ayşegülcüm doğum günün kutlu olsun canım eşinle ve kızınla nice mutlu beraberliklere olsun inşş
bgacım hayırlısı olsun canım ..
hülyacım sen nasılsın?
sibelcim sen nasılsın canım?ilayda nasıl?öp benim yerime ..
 
dün annemler eşime geçmiş olsuna gelmişlerdi eşimde kendini iyi hissedince hem annemleri bırakalım hemde hava almış oluruz diye çıktık annemlerde yemek yedik baktık bizim tosun bahçede oynuyo eşimle beraber arabayı yıkadık sonrada bana araba kullanmayı öğretmek için boş bi alan bulmaya çalıştık bizim burda bi avm var onun otoparkı aklımıza geldi kocaman ve boş bi alan gittik bayağı bi çalıştık çok heveslenmiştim tam sürmeye başladım dur kalkları öğrendikten sonraki güvenlik geldi yanımıza burda yasak diye hevesim kursağımda kaldı ama dahada heveslendim araba kullanmak için iyice öğrenip kursa gideceğim eşim öğren ehliyetini al arabayı sen kullanırsın ben sürmem artık diyo çok zevkliymiş onu anladım araba kullanmak ..ama çokta moralim bozuldu çağanı hava çarptı sanırım toprakla filan oynamıştı grip olmuş gibi burnu filan akıyodu dün gecede burnu hep tıkalıydı birazda sesi gitmişti inş hastalanmaz ya
 
Günaydın kızlar,

Dünkü ruh halimden bugün daha kötüüym. Yoruldum artık herşeyden gitmek sityorum buralardan kimseye karşı bir sorumluluğumolmasın sırtımdaki yüklerden kurtulmak istiyorum. Yapılan haksızlıklardan iyi niyet suistimallerinden herşey,n tek taraflı beklenemsinden yoruldum be bıktım.

Ben böyle bir hayat istemiyorum. Ben mi çok ince düşünceliyim?

Ben mi çok takıp büyütüyorum?

Herkes mi böyle?

Hangisi bilmiyorum ama ben gitmek istiyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…