- 28 Şubat 2009
- 6.545
- 7
- 39
-
- Konu Sahibi madamcocomo
- #10.241
Geçmiş olsun Derya,
Huysuz büyüyecek demekki Çağan inşalalh büyüdükçe durulur. eee hasta da olunca iyice huysuzlanıyor demekki.
Allah sabır versin sana
sağol bgacım..
evet çok huysuz büyüyecek ve ben 2nci çocuğuda istemiyorum çalışmakta istemiyorum bu yüzdenn..sağol canım ALLAH razı olsun
Deryacım geçmiş olsun. Bazı çocuklar zor büyüyor, umarım büyüdükçe düzelir.
ayşegülcüm gözün aydın canım annen yanındaymışş..Bol bol özlem giderin..temizlik yapmışsınız güle güle kirlet canım benimde başlamam lazım ama biraz iyileşelimde artık öyle..masalda ananesi yanında ya keyfi yerindedir kuzununn.eşinde unutmuş belki kafası çok yoğundur canım takma boşver .kolay gelsin sana canım kib masalıda kokla öp benim yerime ..sealm kızlar oyle yogunum kı bı 5 dk bulabıldım geldım hemen
annem burada o varken gıremıyorum bı de hep tmeızlıkle ugrastık oyle pısmış kı evım daha bıtmedı yarın tamamen bıtecek heryer bal dok yala oldu
ıste masal da aynı allahtan anneanne varda rahatladım bıraz
dogum gunumu kutlamıssınız cok cok teskekur ederım
benım esek kocam sız kadar olamadı ve unuttu
cıddı cıddı unuttu hem de
10 ıldır suprızler yapaj hedıyelere bogan adam yok hatırlamadı
ertesı gun annem hatırllattı hatırlatma deme bakalım ne zaman hatırlayacak dedım ama annem doayanamadı
hazıran olunca hatırlardı bu hanımın bı dogumgunu vrdı dıye :)
oyle ıste gırp okuyacagım sızı ama sımdı cıkmam lazım
optum hepnıızı
kızlar merhaba nasılsınız birkaç gündür doğum günü misafir derken giremedim .deryacım çağan nasıl oldu sen nasılsın.bga sen nasılsın canım canın sıkkındı biraz sanki.hülyacım sen neler yapıyon .ayşegülcüm annenle hayat nasıl geçiyor insan çok daha iyi oluyor dimi annesiyle birlikte olunca masal hanım nasıllar :)
sealm kızlar oyle yogunum kı bı 5 dk bulabıldım geldım hemen
annem burada o varken gıremıyorum bı de hep tmeızlıkle ugrastık oyle pısmış kı evım daha bıtmedı yarın tamamen bıtecek heryer bal dok yala oldu
ertesı gun annem hatırllattı hatırlatma deme bakalım ne zaman hatırlayacak dedım ama annem doayanamadı
optum hepnıızı
kızlar merhaba nasılsınız birkaç gündür doğum günü misafir derken giremedim .deryacım çağan nasıl oldu sen nasılsın.bga sen nasılsın canım canın sıkkındı biraz sanki.hülyacım sen neler yapıyon .ayşegülcüm annenle hayat nasıl geçiyor insan çok daha iyi oluyor dimi annesiyle birlikte olunca masal hanım nasıllar :)
sealm kızlar oyle yogunum kı bı 5 dk bulabıldım geldım hemen
optum hepnıızı
Herkese günaydın
Günaydın kızlar
Merhaba herkese.
Nasılsınız?
Ben iyiyim. Cumartesi ben çalıştım. Çok izin kullnadım ya artık burnumdan getiriyrlar.
YArında gidiyorum.
Günaydın :) Tatile mi gidiyorsun?
Yon İnci,
İş seyehati. Eskişehir'de toplantı var ona gidiyorum.
Kolay gelsin. Şu bahsettiğin iş sanırım. Kaç gün kalacaksın?
Sağol
İki gün kalıp dönücem.
Eskişehir'i de gezersin. Çok güzel diyorlar.
Öyleymiş.
Bir akşammımız var eşimle gezicez bakalım beğenicek miyiz?
Eşin de geliyorsa süper :) Güzel bir değişiklik olur :)