- 30 Ağustos 2019
- 3.729
- 8.295
E madem öyle niye "birbirimizi mi kandırıyoruz" diye soruyorsunuz, burda konu açıyorsunuz? Şu mesajınızda kendinizi kandırıyorsunuz o çok açık. Adamı cinsiyetsiz görseniz böyle aklınız karışmazEşimle kıyaslamıyorum zaten. Şu var ki gün içinde kadın arkadaşlarımla yaptığım her muhabbeti bu eşle alakalı olabilir cocuklar konusunda olabilir akraba dedikodusu olabilir nasıl ki eşime ayrıntısıyla anlatmıyorsam onunla konuştuklarımı da zaten bir kız arkadaşımla konuşuyorum mantığında görüp anlatmadıklarım oluyor. Ama ben eşime hep şunu söylerim. Beni eve x bırakacak, yemeğe x le gidiyorum. X le onu yaptık bunu yaptık gün içi olagan herseyden haberi olur. Asla eşime sadakatsiz davrandığımı düşünmüyorum. Az önce arkadaşın dediği gibi cinsiyetsiz görüyorum zaten başka gözle görsem kendimi uzak tutarım. Şimdi iki hemcins kafede otursak saatlerce muhabbet etsek kimse bisi demez ama ben bu arkadaşla bunu yapmak istesem laf olur yapamıyorum sanırım hislerim normal ama toplum baskısı dedikleri şey dısardaki göz hep böyle görüyor ve yanlış anlaşılmak korkusuyla bizi olmamız gereken durumdan sakınmamız gereken duruma sokuyor.
Ayrıca eşimin inanın böyle bir arkadaşı olsa eşimin cinsiyetsiz ve duygusal bagı olmadığından kendim gibi emin olduğum biri olsa inanın sevinirim. Çünkü birilerini anlamaya ve kendimizi anlatmaya ihtiyacımız var ve bunun cinsiyeti hic onemli degil benim gözümde yeter ki seni anlayacak insan seni dinleyerek yargilamayarak sana iyi gelsin.