2008 Yılının Gelinleri Buyrun Sohbete :)


Bence de en doğrusu. İkizlerin ne zaman geleceği belli olmuyor. Dinlen biraz. Sezeryan mı olacak?
 

En doğru kararı veridn lagrima


inşallah kızlar allah her isteyene bakabilecek olana versin hayatta kolay bişey yok zaten oda zor olacak ama güzel olacak :)

Amin inşallah
 
lagrima sen Hizmet Hastanesi'ne gidiyordun değil mi? Muayene ve doğum ücretleri nasıl o hastanenin?
 
lagrima sen Hizmet Hastanesi'ne gidiyordun değil mi? Muayene ve doğum ücretleri nasıl o hastanenin?

evet hizmet hastanesine gidiyorum doktorum meltem eğilmez. benim özel sigortam var muayene ücretinin %20 sini ödüyorum ben normalde 85 tl imiş ben 17 tl veriyorum . 2012 doğum ücretleri sezeryan 4.250 tl eğer nolmalse 3.100 tl dediler. benim ikiz olduğu için 4.705 tl imiş herşey dahil sezeryan olursa özel sigortamın 4000 tl doğum limiti var gerisini ben ödeyeceğim allahtan sigorta var gerçekten önemli bişey böyle zamanlarda.

sen şimdi tüp bebek deneyeceğin için sendede ikiz olma ihtimali yüksek.genelde çoğul gebelik oluyor tüp bebekte.hayırlısı...
 

Teşekkür ederim canım. Ben de Memorial'de oluyorum tedavimi. Hizmet'i de Memorial grubu aldı diye duymuştum. Ondan merak ettim ücretleri. Özel sigorta gerçekten iyi bir şey. Ama yaptırdıktan sonra 6 ay içinde hamile kalmama şartı isteniyormuş :)

Çift embriyo transferinde olabilme şansı var, gerçi tek embriyo da bölünüp ikiz olabilir. Nasip... Transfer aşamasına geleyim hayırlısıyla inşaallah...
 
ben geldim hanımlar çağanı uyuttum iş yapmam lazım ama bende tık yok oturuyorum acıktım ne yesem diye düşünüyorum hadi kızlarr gelinde beraber bişeyler yiyelim tek başıma yemeyi hiç sevmiyorum..
hülyacım çocuk olunca herşeyi istediğin gibi istediğin zaman yapamıyorsun mesela çağan artık bize ne yemek yediriyo ne kahvaltı yaptırıyo ağlıyo bağırıyo babasının elinden tutup yemeyelim gidelim içerde oturalım diyo yemekler buz gibi oluyo ısıt ye yapıyoruz sürekli oda tek tek beraber yemek yiyemiyoruz artık bide çağan yapı itibariyle çok sinirli bi çocuk .sabah babası gitti diye camları yumrukladı çıldırdı resmen çağan büyüdükçe rahatlayacağız diye düşünürken dahada zorlanışor işimiz
 

evet doğru memorial almış hizmeti öyle geçiyor artık adıda zaten doktorlarda ordan gelmeymiş.ama tabi ücretler memorial kadar pahalı değil pazar farklılaştırması yapmışlar işte. ama hizmeti güzel temiz çok arkadaşım var doğum yapan memnunlar.

inşallah allah gönlüne göre versin tedavide amacına ulaşırsın. sen nerde oturuyordun?
 

Allah yardımcınız olsun gerçekten zor ama ne yapacaksın gülü seven dikenine katlanıyor :)
 

Evet Memorial biraz uçuk fiyat konusunda :) Burada okumuştum yine sezeryan 8 bin lira civarındaymış. Amin canım inşaallah. Avcılar'dayım.
 
Allah yardımcınız olsun gerçekten zor ama ne yapacaksın gülü seven dikenine katlanıyor :)

aynen öle canım sevgisi sayesinde katlanıyoruz zaten hele eşim hiç kızmıyo yapsın diyo ben çıldırıyorum..sabahleyin biz uyurkne uyanmış bütün dolabı indirmiş aşağıya ütülediğim kıyafetleri,pamukları boşlatmış eşim çağırdı beni aşkım çağan hertarafı dökmüş haberin olsun dedi bi kalktım beynimden vurulmuşa döndüm ama yapacak bişey yoktu hepsini düzelttim kaldırdım
 

Ayyyy o sahneyi düşündüm de bir an, aman Allah'ım :)
 
Evet Memorial biraz uçuk fiyat konusunda :) Burada okumuştum yine sezeryan 8 bin lira civarındaymış. Amin canım inşaallah. Avcılar'dayım.


bende zeytinburnunda oturuyorum beşiktaşta çalışıyorum. şimdi yemeğe ineceğim birazdan dönerim burda olursanız görüşürüz kızlar.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…