2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

günaydın arkadaşlar,profilime girip gelinlik resmime bakabilirsiniz.sadece 1 tane ekeledim.diğerleri hata veriyor anlamadım.boyutlarınıda küçültüyorum

slmmm
izmirli hayal çoooook tatlısınya
süper olmussun canım
allah mutlulugunu daim etsin
en çok makyajını begendim
ama gelinlik takı ve makyaj çok uyumlu olmuş

dirimcim sende çok güzel görünüyosun
ilk ben baktım resmine
siyah saç bi geline bu kadar yakışır valla
ama diger resimleride bekliyoruz

bizde dün nikhada çekilen fotoları almak için fotocuya gittik
toplam 400 foto çekmişler
içinden 50 tanesini seçmeliyiz
videoyuda verdiler ama daha bakamadım
bi program indirmem gerekiyor

studyo fotoları daha yapım aşamasında çıksın hemen albüm açaçam
bu gün çalışma haftasının sonu
evde vakit geçirmek için sabırsızlanıyorum sizede öle oluyormu
sabah evi toplayım çıkıyorum
ama hiç çıkmak istemiyorum
evimi çok sevdim ben yaaaaa

çakırgözlü tşk ederim cicim sende çok güzel olucaksın eminim zaten çok güzelsinde :1hug:
infantacım valla bende evime gitmek için can atıyorum çünkü çok az zaman geçiriorum evimde cumarteside çalışıyorum ama pazarı iple çekiyorum :dance:

Dirim saçların çok hoş çok şirin olmuşsun Allah bozmasın :)

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar,profilime girip gelinlik resmime bakabilirsiniz.sadece 1 tane ekeledim.diğerleri hata veriyor anlamadım.boyutlarınıda küçültüyorum

Baktim guzelim, çok begendim yaa
saçlar, makyaj ve kiyafet harika gorunuyor, peki digerlerini ne zaman gorecegiz allah izin verirse ? naniknanik
koydugun zaman haber ver cicim tamammi ?
operim seni

kıslar evlenen kıslar
eşiniz ev işlerine yardım ediyormu
bizimki anca hizmet bekliyor
tabi zevkle yapıyorum
ama ondan da fayda gelsin istiyorum
mesela benden 1 saat erken geliyor eve
bari yemekleri ısıtsa
bi salata falan yapsa

ne o yapıyor nede ben dile getiriyorum
sizde durum nasıl

kıslar evlenen kıslar
tabi zevkle yapıyorum
bari yemekleri ısıtsa
bi salata falan yapsa

sizde durum nasıl

infantacım benim eşim çok anlayışlı o konularda saolsun
ben ondan önce geliyorum o çok geç gelio ama genede işden gelir gelmez sofrayı hazırlar bana yardımcı olur sonra sofrayı toplarız beraber tek başına gidip tv karşısına oturmaz muhakkak benide bekler beraber yaparız herşeyi ben uyumadan uyumaz inş. hep böle gider :asigim:

infantacım hiç öyle alıştırma.eşimle aynı saatlerde geliyoruz.birlikte yapıyoruz şimdilik.çalışanlar için zor herşeyi tek başına yapmak.ben yemeği ısıtıyorsam,eşim salata yapıyor.bulaşığa pek girmiyor,ama sabah geç kalacaksak işe yıkar.temizlik yaparken süpürgeyi eşim tutuyor.bende diğerlerini yapıyorum.yinede çok yoruluyorum.dün misafirlikteydik.anlıcan yemek yapmadım yine sırnaşık şey ,inşallah bugün başlıcam yemek yapmaya

..............................................................................

Son düzenleme:
çok hoş bi gelinlik nazar değmesin dirim :KK70:

çok teşekkür ederim kızlar keşke o günü bir daha yaşasam :dance:
Evlenecek olanlar kıymetini bilsin hazırlıklar streslide olsa hihoyyyt

kıslar evlenen kıslar
tabi zevkle yapıyorum
bari yemekleri ısıtsa
bi salata falan yapsa

sizde durum nasıl

Canim,
bende Rainofapril arkadasimiz gibi bu konuda çok sansliyim...ayni sekilde esimde yemek yapamasa bile, sofraya yardim eder, toplamaya yardim eder, ben bulasik yikarken, o çayi hazirlar, bensiz tv karsisina geçmez...
Ayrica, misafirim gelince, zevkle mezeleri hazirlar, baya alisti, çok memnunum bu konuda :1rolleyes:

Son düzenleme:
merhaba kızlarr
kaç gündür yoktum . çarşamba günü kayınvaldemleri yemeğe aldım bütün gün hazırlıklarla geçti perşembe günüde sabahtan istanbula annemlere gittik cuma akşamı döndük ve ben yeni girebildim nete ve en kötüsüde hastayım kızlaryaa boğazım fena ağrıyo ve üşütmüşüm :KK43:

geçmişe bakayım dedim bi ne güzel sohbet etmişsiniz :)
en sonunda ozicelciuscumda gelmiş canım benimyaa çok özlemiştim seni harika olmuşsun:nazar: gelinliğinde çok hoş daha net fotoğraflarıda bekliyorum :)
rainofapril sende çok güzle olmuşsun tatlım ne güzel gözlerinizin içi gülüyo Allah mutluluğunuzu daim etsinn:Saruboceq:
dirimcim daha seninkilere bakamadım onlarada bakacağım inşallah

geçmiş olsun jnaz cım kendine dikkat et aman yeni evlisin daha...günler geçermi diyodum ama geçiyo bi şekilde evlenmeme 2.5 ay kaldı biraz telaş başladı eksikler vs

geçmiş olsun jnaz cım kendine dikkat et aman yeni evlisin daha...günler geçermi diyodum ama geçiyo bi şekilde evlenmeme 2.5 ay kaldı biraz telaş başladı eksikler vs

canımcım çok sağoll. dün akşam biraz daha iyiydim ama bugün felaket durumdayım sağolsun eşim hiç kaldırmadı beni ama birazdan hava almaya çıkacağız yattıkça daha kötü oluyorum .
seninde su gibi geçer bitanem buraya ilk yazmaya başladığımda daha 3 ay vardı düğünüme ama şimdi evlendik ve nerdeyse bir ay olacak...

jnazcım çok geçmiş olsun havalar acaip soğudu dikkat etmek lazım. inş. en kısa sürede iileşirsin tşk ederim sende çok güzel olmuşsun :KK70:

slm kızlar ..görüşmeyeli herkez iyi umarım ..cnm sana acil ş
ifalar diliyorum...

hoşgeldin canım
nerelerdesin sen hiç girmiyordun.

bizde c.tesi kınalık ve gelinlik begendik.
kırmızı bir kınalık begendik
gelinlikte tam aklımdaki gibi
dikiliyor şuan
inş.
istediğim gibi olur.

bu c.teside çeyizim gidecek.
dün eşyaları bayagı topladım.
perdeler gelmiş eve mobilyalarda gitti.
beyaz eşyalarda kuruldu
bir benim çeyiizm kaldı.
benden şimdilik bukadar.
sizler nasılsınız.

hepsini okuyamadım
işyerinde artık rahat giremiyorum.
kusurabakmayın kızlar.

Sevgili çakır çok az kaldı senin işlerinin büyük kısmı bitti.Bizim daha çok işimiz var çok.
Dün alacağım koltuk ve üniteye tekrar bakmaya gittik.Acaba indirim var mı diye yok ne yazık ki:KK43:
Bugünde beyaz eşya için siemesa gideceğiz inşallah.
Gelinliğin istediğin gibi olur umarım güzel arkadaşım.
Sevgiler

herkeze merhaba kızlar
nasılsınız? nasıl gidiyo hazırlıklar
ben çok takip edemiyorum bu aralar iş yerinden çok sık bağlanmamıyorum.
geçmişe dönemedim ama
hüsnacım hoşgeldin.
çakırgözlü umarım heşey istediğin gibi olur tatlım
jnazz gelmiş olsun canım ne oldu nazaramı geldin:teselli:
özicimm muhteşem olmuşsun bitanem çok beğendim daha resim bekliyoruzkaydirigubbakcemile3
mızmızcım şu anların keyfini çıkar bencee hemen almaa herşeyi gez gez öyle karar ver herşey bitip eve çekilince anlıyacaksın o teleaşların ne kadar keyifli olduğunu
stres yapma canım heşey olura.s.
hepinizi öpüyorum

X