Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
jnaz güzelim geçmiş olsun çok dikkat et kendine bu havalar tam hasta olmalık, bu arada misafirleri de atlatmışsın ne güzel.
çakırgözlü gelinliğin tam istediğin gibi olur inşallah, kıan kıyafetini de alıp çıkarmışsın aradan, oh ne güzel. mutlulukla giyersin inşallah
♥gözyaşı♥;4307665 .!.::) Bende evlendim geldim, bu bölüme çok sık yazmasamda iyi takip ediyorum.
teşekür ederim canım
kırmızı tuvalet herzaman giymek istediğim birşeydi.
nişnaında elbise giymiştim.
sen nezaman bakacaksın canım tarih nezamandı.
inş. seninde herşey gönlünce olur.
Arkadaslar, nasilsiniz bakalim ?
yine herkese telasi devam ediyor...
kizlar ya...bu haftasonu kayinvalideler geliyorlar yemege :-(( çok stres yapiyorum
oyle guzel olsun istiyorum ki hersey...kiskançliktan çatlasin istiyorum
ustelik yanliz da degiller, dayisi yengesi gelecek
ilk defa bu kadar kalabalik bir aileye yemek yapicam
ya basaramazsam ?
korkuyorum
toplam 15 kisi olcaz...
offfffffffffffffffffffffffffffffff
canım bizim bazı problemler vardı onları hallettik gibi, birkaç engel vardı çok şükür o da aşıldı gibi. artık düğün için ocak düşünüyoruz.
ben daha önce gelinlik bakmıştım ancak düğün ertelenince sipariş vermedik öyle kaldı inşallah yakın zamanda halledeceğim gelinlik işini. aynısını almak istemiyorum onun büyüsü bozuldu sanki, bilemiyorum ben kararsızım anlıyacağın.
yakın zamanda perde işini halletmem gerekiyor. bir de avize halı filan kaldı ama daha vakit var diye ağırdan alıyorum. son günler çok sıkışabilirim.
♥gözyaşı♥;4313862 .!.:Teşekkürler kızlar. Çakırgözlüm eve net bağlanır bağlanmaz yollayacağım resimleri ama hatlarda sorun var bi türlü bağlatamadık
♥gözyaşı♥;4307665 .!.::) Bende evlendim geldim, bu bölüme çok sık yazmasamda iyi takip ediyorum.