2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

ozi çok güzel bir gelin olmuşun Allahımbir ömür boyu mutlu etsin.

benimd eyemekle aram hiç iyi değil evlenince ben neyaprasamartık.

ah yaralım benimki de iştahlıdır aman korktum şimdi. sen çok titizsin anlaşılan benim annem de aşırı titizdir ama ben rahatım ona göre. sen yine de yormamaya çalış kendini
walla sana da rainofaprile de kolay gelsin çamaşır konusunda ne deseniz haklısınız

canım çok güzel bi gelin olmuşsun.ne güzel yakışmış,inşallah ömür boyu mutlu olursunuz.
bu arada canım ilk dansınızda tango felan mı yaptınız?çok hoş duruyor.Bizde rumba yapmıştık. kaydirigubbakcemile5

evet canım tango yaptık...ama belirttigim gibi elimde fotoların tamamı yok hepsini eklicem...

ya kızlar ben çamaşır makinesini çalıştırmaktan korkuyorum,inanırmısınız.bir sürü birikti,ya renkler birbirine girerse diye,bide benimki 6 kilo,ölçüpte mi yıkıyorsunuz.fazlasını yıkamıyor diye biliyorum

canım çok sevimlisin,gelinlikle çok güzel olmuşsun.Allah mutluluğunu daim etsin. :lepi:

tşk ederim dirim çok saol o senin sevimliliğin bu resimlerim gelin odasından daha stüdyo resimlerim çıkmadı :)

yaralım canım çok teşekkür ederm çıktı dedemde hastaneden iyiler şimdi şükür atlattılar.mantarlı tavuklu bi yemek yemişlerdi ondan zehirlendiler.Allah yaşatmasın kimseye zordu geçen hafta.
ayy kızlar imreniyorum gerçekten ne güzeldir evlilik şu zaman bi geçse de bende canımın içiyle bi kavuşsam Allahın izniyleee:))

Gelinligin çok guzel be tatlim
çok da yakismis, çok guzel olmussun, Rabbim bir omur boyu mutluluk nasip etsin
Allahim ne kadar neselisiniz yaa hep yuzunuz guluyor, çok çok begendim bitanem
:1hug:

ya kızlar ben çamaşır makinesini çalıştırmaktan korkuyorum,inanırmısınız.bir sürü birikti,ya renkler birbirine girerse diye,bide benimki 6 kilo,ölçüpte mi yıkıyorsunuz.fazlasını yıkamıyor diye biliyorum

Canim, fazla doldurma zaten, ne kadar çok çamasir olursa o kadar az lekeler çikiyor
renkler birbirine niye girsin
renklileri ayir
siyahlari ayri yika (kotlarida ben siyahlarla yikiyorum)
beyazlari yikayinca da on yikamaya koy, super yikiyor o zaman
kolay gelsin

Gelinligin çok guzel be tatlim
çok da yakismis, çok guzel olmussun, Rabbim bir omur boyu mutluluk nasip etsin
Allahim ne kadar neselisiniz yaa hep yuzunuz guluyor, çok çok begendim bitanem

tşk ederim çok incesin :eek: normal hayattada öleyiz ama o gün o kadar gülmüşüzki ikimizinde artık yanaklarımız ağrı yapmıştı bide stüdyo resimlerinde filan sürekli poz verince kaydirigubbakcemile3

bende hepinize mutluluklar diliyorum....çok çok şekersiniz.maşallah..........

rain of april gerçekten çok şekerain maşallah allah yüzünden gülücükleri eksik etmesin

çakırgözlü çirkin gelinlik olurmu bütün gelinlikler güzeldir bence zaten bi giy bi daha çıkarmak istemiyceksin hiç ben öle oldum :))

coconut çok tşk ederim canım :)

çakırgözlü çirkin gelinlik olurmu bütün gelinlikler güzeldir bence zaten bi giy bi daha çıkarmak istemiyceksin hiç ben öle oldum :))

coconut çok tşk ederim canım :)

evet canım ya
o gelinliğin bir büyüsü var ya
herkes çok güzel herkes çok talı oluyor.

senin gibiiii:)):

X