- Konu Sahibi EU3
- #1.521
Canlarim, merhabalar,
nasilsiniz bakalim ?
kimisi evlilik hazirligin telasinda, kimimiz evlendik, yuvamizda, yeni hayatimizda telastayiz
offf offf...yeni evlenecek olanlar...esya almamis olanlar...size bir tavsiye...siyah, kahverengi esyalardan kaçininnnnn kaydirigubbakcemile
hiç bir sekilde tozlari bitmiyor bilesiniz
allahim ya, inanamiyorum...tozlari aliyorum, pencere, kapiyi ortuyorum diger odalara geçiyorum, tekrar geliyorum ki tozlar yine konmus. kafayi siyiricam inanin :1no2:
saçlarim çok dokuluyor, yerler hep saç, pamuk oluyor
gunde supuruyorum evimi, her gun, her gun !
evlendigimden beri hiç dinlendigim bir gunu hatirlamiyorum
birde derlerdi ki amannn kendi evin olunca ister temizlik yap, ister yapma, kendin bilirsin
himmm....eger canin rahat ediyorsa oylece birak :dilcikar:
neyse ki boyle iste, daha iki gun once aksam utu yaptim, esim çok yorgundu, uyuya kalmisti, bende yaptim iste
bu arada, kolumu da yaktim :sm_confused: firinda yemek yapmistim
iste boyle...
aksam kardesler yemege geliyorlar bize,
yarin aksam annemlerdeyiz
cumartesi aksami bir çift arkadaslarimizla çikiyoruz, once yemege gidecegiz, sonra sinemaya, ertesi gunde havuza gidecegiz insallah :smiley-cool:
iste boyle...
ayy ne uzun anlattim yaaa
himm haftaya da kayinvalidemler yemege geliorlar, 10 kisi...
simdiden basladim dusunmeye, ben ne yemek yapicam yaaa :uhm:
evlenecek olanlar, bekarligin tadini çikarin, evlenince çok fazla yuk biniyor omuzlariniza, bilesiniz kizlar
gezin, dolasin, gulun, oynayin
ve ailenizle vakit geçirin
ya çok uzun oldu ya, kusura bakmayin, hadi kaçtim ben operim hepinizi teker teker Şeniz
nasilsiniz bakalim ?
kimisi evlilik hazirligin telasinda, kimimiz evlendik, yuvamizda, yeni hayatimizda telastayiz
offf offf...yeni evlenecek olanlar...esya almamis olanlar...size bir tavsiye...siyah, kahverengi esyalardan kaçininnnnn kaydirigubbakcemile
hiç bir sekilde tozlari bitmiyor bilesiniz
allahim ya, inanamiyorum...tozlari aliyorum, pencere, kapiyi ortuyorum diger odalara geçiyorum, tekrar geliyorum ki tozlar yine konmus. kafayi siyiricam inanin :1no2:
saçlarim çok dokuluyor, yerler hep saç, pamuk oluyor
gunde supuruyorum evimi, her gun, her gun !
evlendigimden beri hiç dinlendigim bir gunu hatirlamiyorum
birde derlerdi ki amannn kendi evin olunca ister temizlik yap, ister yapma, kendin bilirsin
himmm....eger canin rahat ediyorsa oylece birak :dilcikar:
neyse ki boyle iste, daha iki gun once aksam utu yaptim, esim çok yorgundu, uyuya kalmisti, bende yaptim iste
bu arada, kolumu da yaktim :sm_confused: firinda yemek yapmistim
iste boyle...
aksam kardesler yemege geliyorlar bize,
yarin aksam annemlerdeyiz
cumartesi aksami bir çift arkadaslarimizla çikiyoruz, once yemege gidecegiz, sonra sinemaya, ertesi gunde havuza gidecegiz insallah :smiley-cool:
iste boyle...
ayy ne uzun anlattim yaaa
himm haftaya da kayinvalidemler yemege geliorlar, 10 kisi...
simdiden basladim dusunmeye, ben ne yemek yapicam yaaa :uhm:
evlenecek olanlar, bekarligin tadini çikarin, evlenince çok fazla yuk biniyor omuzlariniza, bilesiniz kizlar
gezin, dolasin, gulun, oynayin
ve ailenizle vakit geçirin
ya çok uzun oldu ya, kusura bakmayin, hadi kaçtim ben operim hepinizi teker teker Şeniz