Herkese hayırlı ramazanlar Saadetcim böle insanları kandırmak için şirket açmış bide insanlar ne fena kandırabilecekleri insanları buldularmı sonuna kadar ellerinden geleni yapıyorlar bu olaya benzer bişe babaannemin başına gelmişti ödendi ama o senetler umarım siz halledersiniz.
Kızlar acil bilgiye ihtiyacım var. Araştırdım ama sizinde başınıza böyle birşey geldi mi ?EBRU'cum senin hukuksal yönden bilgilerinide alabilirsem çok memnun olurum. Cuma günü biz eşim ile işdeyken kapı çalıyor. bizim bakıcıda gidip açıyo adamın biri bir marketten geldi çekiş için bir zarf bırakıp gidiyo. bakıcıda bizim adımıza geldiğini düşünerek zarfa dokunmuyo. aradan 3-5 dk. geçiyo başka bir adam geliyo kapıya diyo ki zarfı açtınız mı bakıcıda yoo ben açmam diyo. adamda olurmu bunu biz size getirdik diyip zarfı alıp açıyo sonra diyo ki hediye kazandınız v.s. diyerek evin içine yığıyo ev aletlerini . bizim saftirik bakıcıyada imza attırıyo malı eve koydukdan sonra adam tekrar çıkıyo. bizim bakıcı yine kapıyı kapayıyo hala durumun farkında değil. aradan yine biraz zaman geçiyo aynı adam bi daha geliyo bakıcı kapıyı açıyo 850.-ytl borçlusunuz diyo bakıcı itiraz etsede nafile. 50.-ytl para veriyo adamlara kapıyı kapatıyo. Neyse uzun lafın kısası böyle bir olay oluyor. Önce hediye diyolar sonra senet imzalatıyolar daha sonrada para alıyolar (para aldıklarıma dair evrak felan yok) sonra bakıcı beni aradı oda ne olduğunu anlamamış hala ben napayım şimdi diyo bende tabi sinir küpü oldum. bilmediği etmediği kişilere kapıyı açıyo oda yetmezmiş gibi birde diyalog kuruyo başına böyle bir bela alıyo ve benim yavrum evdeyken oluyor bunlar. delirmiş durumdayım. kaç kere tembih etmeme rağmen kapıyı kimseye açma dememe rağmen kapıyı açıyo. neyse eşim aramış bu firmayı istanbul/güngören de yerleri güven ticaret diye bir firma demişler ki kafasına silah dayayıp imzalatmadık imzalamasaydı ayrıca satılan mal geri alınmaz ödeyecek parayı demişler. ama evrakın tek sureti bizde ondada 7 gün içerinde hiçbir neden göstermeksiniz iade edilebilir diyo. ya kızlar başınıza böyle bişi geldi mi ? bakıcı ben bunları ödeyemem diyor geri vermek istiyor. Nasıl olduğunu oda anlamış değil herşey çok ani oldu diyor. Adres benim evim. ayy kızlar düşünmesi bile kötü birileri gelip kapıma para isteyecek ben deli olurum. ne yapmalıyım ????
saadetcim öncelikle büyük geçmiş olsun. inşallah en kısa zamanda düzelir durum. beni sorarsanız kızlar biraz daha rahatlamış durumdayım. yeniden ararsa eşime dava açmak istediğimizi söyleyeceğim. o zaman da sen neden korkuyorsun gibi bi tavır takınır mı bilmiyorum. of. neyse hayırlısı bakalım. ama sinirlerimi yıpratmamak konusuna gelince elimde değil. artık kabuslar görür oldum. bu arada ebrucum özür dilerim kendi derdimden seninkini ara yerde kaynattım ya. sen nasılsın. iyi misin. kıslar bu arada herkese günaydın hayırlı ramazanlar
üzüldüm ya kızcağızın haline iki kuruşluk maaşaı var zavvalının onuda dolandırıcılar kaptırmaz inş hukuksal boyutunu bilmem maddi boyutu falan filan da bilmeme de ya çoçuğuna bişiy olsaydı bakıcınında iyice korkmuş daha kimseye kapıyı açmaz inş allah korusunKızlar acil bilgiye ihtiyacım var. Araştırdım ama sizinde başınıza böyle birşey geldi mi ?EBRU'cum senin hukuksal yönden bilgilerinide alabilirsem çok memnun olurum. Cuma günü biz eşim ile işdeyken kapı çalıyor. bizim bakıcıda gidip açıyo adamın biri bir marketten geldi çekiş için bir zarf bırakıp gidiyo. bakıcıda bizim adımıza geldiğini düşünerek zarfa dokunmuyo. aradan 3-5 dk. geçiyo başka bir adam geliyo kapıya diyo ki zarfı açtınız mı bakıcıda yoo ben açmam diyo. adamda olurmu bunu biz size getirdik diyip zarfı alıp açıyo sonra diyo ki hediye kazandınız v.s. diyerek evin içine yığıyo ev aletlerini . bizim saftirik bakıcıyada imza attırıyo malı eve koydukdan sonra adam tekrar çıkıyo. bizim bakıcı yine kapıyı kapayıyo hala durumun farkında değil. aradan yine biraz zaman geçiyo aynı adam bi daha geliyo bakıcı kapıyı açıyo 850.-ytl borçlusunuz diyo bakıcı itiraz etsede nafile. 50.-ytl para veriyo adamlara kapıyı kapatıyo. Neyse uzun lafın kısası böyle bir olay oluyor. Önce hediye diyolar sonra senet imzalatıyolar daha sonrada para alıyolar (para aldıklarıma dair evrak felan yok) sonra bakıcı beni aradı oda ne olduğunu anlamamış hala ben napayım şimdi diyo bende tabi sinir küpü oldum. bilmediği etmediği kişilere kapıyı açıyo oda yetmezmiş gibi birde diyalog kuruyo başına böyle bir bela alıyo ve benim yavrum evdeyken oluyor bunlar. delirmiş durumdayım. kaç kere tembih etmeme rağmen kapıyı kimseye açma dememe rağmen kapıyı açıyo. neyse eşim aramış bu firmayı istanbul/güngören de yerleri güven ticaret diye bir firma demişler ki kafasına silah dayayıp imzalatmadık imzalamasaydı ayrıca satılan mal geri alınmaz ödeyecek parayı demişler. ama evrakın tek sureti bizde ondada 7 gün içerinde hiçbir neden göstermeksiniz iade edilebilir diyo. ya kızlar başınıza böyle bişi geldi mi ? bakıcı ben bunları ödeyemem diyor geri vermek istiyor. Nasıl olduğunu oda anlamış değil herşey çok ani oldu diyor. Adres benim evim. ayy kızlar düşünmesi bile kötü birileri gelip kapıma para isteyecek ben deli olurum. ne yapmalıyım ????
Ayy benimkide çok çalışıo deli edio beni adamın yüzünü görmeye hasret kaldım valla benneyaptımki gece 3 4 bide sabah erkenden kalkıp gidio...
kocamı geri istiyorum bende evde kayıvalidem ve kayınpederimle duruyorum onlar yokken evde tek kalmıyım die erken gelio tıpkı bu hafta sonu olduğu gibi özlemişim be kocamı kocama hizmet etmeyi muhabbet etmeyi herşeyi özlemişimoff nasıl olcak böle bilmiyorum kızımın biraz daha büyüdüğünde babasının yokluğunu fark edicek ve korkum kuzenim vardı eşi gemici olduğundan seferlere gidiodu ve bebişleri küçükken ve büyüme döneminde burada olamadı çok fazla paylaşımları olmadı ve çocuk babası geldiğinde onu kabul etmedi git burdan biz annemle kalcaz bi ara nefret etti çok sonra düzeldi bende böle olur die korkuyorum eve geldiği ve çıktığı saatler kızımın uyduğu saatler umarım o zamana kadar iş saatlerinde bi düzelme olur :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?