off off bakıcı demeyin bana benimkide saf bi karı sinir oluyorum ya benimkide kesin imzalar hatta bi kaç zarf daha verin derdi kesin:)) zarflarında hepsinden hesiye kazanırdı kesin sonra al başına belayı off sinir oluyom şu an ki ruh halimi kim anlarki
Canım bakıcınız hemen savcılığa gidip dolandırıcılık nedeniyle bu firmayı şikayet etsin para falan ödemesin eşyalar sizdeyse kalsın, tespit yaptırın muhtemelen onların değer 850 YTL falan değildir..Dilekçesine ne yaşadıysa onları anlatsın böyle olaylar sık oluyor eğer dava açarsa senetleri ödemek mecburiyetinde kalmaz..Elinizdeki belgede sahte olabilir dilekçenize bunu ekleyin. Kadında firmayı arayıp şikayetçi olduğunu hakkını sonuna kadar arayacağını söylesin..Korkmasın..Çekiliş bahanesiyle kağıdı imzaladığını, imzaladığı kağıtta borçtan bahsetmediğini anlatsın..Zaten ilk yaşayan o değildir muhtemelen birkaç şikayet daha olursa firma fişlenir savcılık tarafından..Bu kadarla geçmiş olsun..Bende evimde kimseye kapımı açmıyorum hatta kapıcıma bile..Bir ara eşimle para dilenen insanlara açıyorduk ama sonra hergün gelmeye başladılar..Sırayla geliyorlar önce kucağında çocukla bi kadın sonra takkeli hacı ayaklarında yaşlı bir adam sonrada bi kadın daha ama hepsininde çingene olduğunu farkettim sonradan..Soymak için bile evleri kolaçan ediyolar öyle insanlar. Ama bir musibet bin nasihatten iyidir başına geldikten sonra bir daha açmaz kapıyı artık.. Sizinde bakıcıya itimadınız kalmadıysa başka biriyle anlaşın bence..
kıslarr bende kızıma kardeş yapmak istiyorum :dance: ama malesef sezeryan olduğu için beklemem gerek.-tatlicadiarzu- benim hamileliğimde zor geçiyor. birde kolay geçse demekki 5- 10 tane doğurcam ben :roflol: güzel Allah ım 2. hamileliğimde bana hayırlısıyla sağ salim ikiz bebekler nasip etsin inşallah kaydirigubbakcemile5 çünkü ben 3 tane çocuk istiyorum. ama sezeryanda 3 de zor yasakkelime Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah.
gokcenYIL Allah sanada sabır versin canım. zor tabi. ben hergün gördüğüm halde özlüyorum valla... gerçi biz yatakları filan ayırdık kızlar... kocam salon serin oluyor diye orda yatıyor. ben yatak odasında kızımda kendi odasında kaydirigubbakcemile3
canım çocuklar sensiz yatmıyormu. benim kızı ben hep ayrı odada yatırdım bi gece hep beraber yattık beşik de zor sığıyor bizim orayada. valla ayrı yatmak ne yalan söyliyim yazın bana koymuyor. hoş kışında aynı yatakta iki yorganla yatıyoruz herkesin yorganı ayrı. yoksa birbirimizi açıp üşüyoruz. yani bi yastıkta kocayın lafı eskiyeli çok oldu herkes kendi yastığında yatıyorda bizde aynı yorganda eskimekte yok :dance: yazın zaten sıcak oluyorya sere serpe kocaman yatak. kızımıda hep yanımda yatırmıyorum. yani sabah mamasını yedikten sonra 4 yada 5 ten sonra yanıma alıyorum. o nu da almayabilirim ama kokumu unutuyor. babaannesine daha çok gülüyor ona konuşuyor.:1no2: bana gülmüyor konuşmuyorbenneyaptımki moralim çok bozuk bu yüzden. kokumu bari unutmasın diye yanımda yatırıyorum. bana tepki vermeyince çok bozuluyorum ya. ben onun annesiyim.ama babannesiyle daha çok vakit geçirdiği için malesef onu daha çok benimsemiş gibi gözüküyor.senağlamasenağlamasenağlamacanım bizde yatakları ayırdık( bana biraz fazla koyuyo ama hemen hemen 4 aydır ayrı yatıyoruz. o yatak odasında yatıyo ben çocukların içinde kanepede. çok karmaşık duygular içindeyim odalar birbirine uzak yatak odasıda çok sıcak yani beşik koymaya falan müsait değil napıcamı şaşrdım.geceleri hiç uykm yok bir saat kocamın yanında bir saat çocukların arada kalmak çok zor valla kafam hiç ii değilnapcam bilmiyorum (
canım çocuklar sensiz yatmıyormu. benim kızı ben hep ayrı odada yatırdım bi gece hep beraber yattık beşik de zor sığıyor bizim orayada. valla ayrı yatmak ne yalan söyliyim yazın bana koymuyor. hoş kışında aynı yatakta iki yorganla yatıyoruz herkesin yorganı ayrı. yoksa birbirimizi açıp üşüyoruz. yani bi yastıkta kocayın lafı eskiyeli çok oldu herkes kendi yastığında yatıyorda bizde aynı yorganda eskimekte yok :dance: yazın zaten sıcak oluyorya sere serpe kocaman yatak. kızımıda hep yanımda yatırmıyorum. yani sabah mamasını yedikten sonra 4 yada 5 ten sonra yanıma alıyorum. o nu da almayabilirim ama kokumu unutuyor. babaannesine daha çok gülüyor ona konuşuyor.:1no2: bana gülmüyor konuşmuyorbenneyaptımki moralim çok bozuk bu yüzden. kokumu bari unutmasın diye yanımda yatırıyorum. bana tepki vermeyince çok bozuluyorum ya. ben onun annesiyim.ama babannesiyle daha çok vakit geçirdiği için malesef onu daha çok benimsemiş gibi gözüküyor.senağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?