Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar ridanin actigioruc topigi silinmis neden acaba bilginiz var mi?Yukarida bir uyarui var,acaba tartisma gibi birsey mi oldu ben kacirdim.Gerci herkes cok duzgun seyler yaziyordu,herhangi bir zitlasma olacagini sanmiyorum...
Kizlar ridanin actigioruc topigi silinmis neden acaba bilginiz var mi?Yukarida bir uyarui var,acaba tartisma gibi birsey mi oldu ben kacirdim.Gerci herkes cok duzgun seyler yaziyordu,herhangi bir zitlasma olacagini sanmiyorum...
Ridacim isin tatliya baglanmasina cok sevinidim....Sabagin saat 7 de bnede esimle atismistim....Sbahin kor karanliginda eski esi aradi,bende kizdim.Kayra dis cikariyor gece agriis tuttugu iicin gece 3u geciyor yatmamiz,sabahin korunde aramasina niye bisey demiyorsunla basladik,ogluna kadar geldi.Daha once oglundan bahsetmistim....Ne anne istiyor ne baba getirip bana atiyorlar....Turkiyede geciriyordu tum yazi bu sene kimse istemedigi iicn erken dondu..2haftadirda annesi sade 2gun aldi...Esime yanina alsana diyorum ,ayyy cekemem diyor.Aksam eve gelince basimi agritiyorsun diye sinirleniyor,peki ben neyapayim dedim..Dun annesine gitti,bugun kadin al diye ariyor.benimde sabah sabah tepem atti.Bana guvenip getirdiniz turkiyeden benim cocuklarim bana yetiyor dedim.Biraz atistik...Sonra o gitti bende kk ya girdim.Ridacim senin yazini gorunce esimi aradim "hadi gel nefis bir kahvalti hazirladim,hem desenin en sevdigin tosttan yaptim "dedim...Geldi ve sulh ilan ettik.Su mubarek gunlerde onu uzmek istemiyorum ama cocuk bir canavar ve benim sinirlerim cok yiprandi 2haftada da..Esime de hak veriyorum cocugu sokaga atamaz ya.Ama annesinin bu rahatligi beni olduruyor,sanki cocuk onun degil,benim..
Kizlar bir akil verin,nasil davransam..Esim oglu konusunda hc bir elestiriye gelemiyor...Bu cocuk bende kaldigi surece onun pesinde kosamka kendi cocuklarima vakit kalmiyor.....
Her gulun bir dikeni oluyor iste.Esim ne kadar iyi olsa da,bazen oglu ve eski esi canindan bezdiriiyo insani