Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu konuda beni aydınlattığın için sana bir rep vericem bakalım yükselecek mi puanın:hooray:??
Bugün çok kötü bişe oldu kahroldum. Ecrin'i yatağımın ortasına koydum kenarada yastık mutfağa gittim gitmemle küt die bi ses duydum. mutfak odamın hemen yanı bi kapıdan çıkıp diğerine giriyorsun, sesi duymamla mutfaktan nasıl odama koşturdum saniyeler ne kadar uzunmuş o an anladım. odamın kapısına gelmeden telaştan düştüm, kalktım sonra odamın kapısının girişinde Ecrin boylu boyunca yatıyo görünce tekrar düştüm. bunlar bi kaç saniye içinde oldu kuzumu yerden aldım nasıl ağlıyo bebeğimi nasıl bıraktım halen kendime kızıyorum. kucağıma aldığımda öyle için için ağlıyorduki her içini çekişinde benim vucudum sarsılıyordu. Görünürde bişey yoktu sonra bi baktım meleğimin alnının sağ tarafı kızarık. Allahıma şükürler olsunki yavrum iyi önce çok korktu yüzündeki ifadeden belliydi sonra gülücükler atmaya başladı o güldükçe ben ağladım kendime çok kızdım bir daha böyle bişey yaşamak istemiyorum daha gözümün önünden ayırmam kuzumu.
Ben de düştüğümde dizimi vurmuşum yere kızardı şiştı ağrıyor şimdi yürüken boşa gidiyomuş gibi kuzum iyi olsunda gerisi mühim değil.
Kızlar artık çok dikkatli olmalıyız ne zaman ne yapacakları belli değil bu yavrularım. allahım tüm bebişlerimizi koru.
deryacım iyiyim canım Fırat ımda çok şükür çok iyi. salı günü ek gıdalara geçtik. şuan alışma dönemi içinde. keşke bu dönemlerde hep yanında olabilseydim minik yavrumun bunun için içim biraz buruk. Sen nasılsın canım senin bebişin nasıl ?
Kizlar hepinize tesekkur ediyorum iyi dilekleriniz iicin....Allah kimseye evladiyla ilgili sorun yasatmasin...Deryacim bu rep konusnda aydinlattigin iicn gercekten tesekkurler.Bend ebugun kimsye tesekkur edemiyorum bilmiyorum niye..Hepinize tek tek tsk etmistim ,kaba biri sanmayin beni![]()
üzülme nolur bende yanında değilim bende çalışıyorum ama hiç değilse babannesi bakıyor içim rahat o yüzden fazla kızımı düşünmememye çalışıyorum yoksa sürekli arayıp kadını diken üstünde oturtuyorum.deryacım iyiyim canım Fırat ımda çok şükür çok iyi. salı günü ek gıdalara geçtik. şuan alışma dönemi içinde. keşke bu dönemlerde hep yanında olabilseydim minik yavrumun bunun için içim biraz buruk. Sen nasılsın canım senin bebişin nasıl ?