Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar haftasonu kaynımlar geldi kastamonudan.kk'ya giremedim.pazartesi bide baktım site ortalarda yok.canım nasıl sıkıldı anlatamam.dakka başı acaba geri geldi mi diye bakıp durdum.şimdi açıldı ya çok mutluyum valla.meğer sizlerle ne çok şeyler paylaşmışız.kendimi yalnız hissettim. herkes iyidir umarım.
saadetcim sen de benim gibi çalışan bir annesin..kader arkadaşım benim..ne kadar zor değil mi ayrılmak bebişlerden..beni görünce nasıl çırpınıyor yavrum..gece bizimle oynamak istiyor,uyumuyor, biz onu uyutmaya çalışıyoruz sabah erken kalkıcaz diye..daha doya doya bile sevemedim oğlumu...doyamadım yavruma..Fırat'ını eve gidince öp benim için..
canım ben dün akşam oğluma hero baby nin bebe bisküvisini aldım..üzerinde 4.aydan itibaren mamasına ve meyve suyuna 4-5 adet karıştırıp verebilirsiniz diyordu..dün saat 22:30 da geldik eve..hemen yaptım verdim meyve suyuyla karıştırıp..öyle güzel yedi ki..duru mama vermektense bisküvi ile vermek daha iyi oldu..anneme de bıraktım az önce gelirken versin diye...tavsiye ederim..
üzülme nolur bende yanında değilim bende çalışıyorum ama hiç değilse babannesi bakıyor içim rahat o yüzden fazla kızımı düşünmememye çalışıyorum yoksa sürekli arayıp kadını diken üstünde oturtuyorumQUOTE]
deryacım rahat olmaya üzülmemeye çalışıyorum ama herzaman başarılı olamıyorum. mesela 3 gündür hasta yavrum ve ben de perişan durumdayım . onun yanında olmak sıcacık kucağımda sakinleşmesini sağlamak sadece akşamları işde eve dönünce yapabiliyorum. allah bebişlerinden ayrı olan annelere sabır versin (amin)
merhaba kızlar bende 2 gündür giremedim siteye iş yeri tarafından yasak site ilan edilip yasaklandığını sandım ama çok şükür şimdi görünce rahatladım.
mercancım çok katılamadım bu aralar smear testini neden yaptırdın rutinmi yoksa bi rahatsızlığınmı oldu?
kızlar takvimin yanına minnoşların resmini nasıl eklediniz banada bi anlatıverin???
benim minnoşlar da en sonunda iyileştiler mahmud kreşe biraz daha alıştı en azından ağlamıyor am sabahları hala mızırdanıtyoruz o bile moralimizi sıfıra indiriyo..mertde gündüz memeyi emmek istemiyor artık çok zor emmiyor iki eliyle itiyo memeyi ( gece emiyor az emdiği içinde sütüm azaldı ridacım sen ne yaptın bu emzirme konuusnda sanırım bi ikimiz varız emzirip çalışan?.geçen gün
kontrolünde gelişimi gayet iyi çıktı mertin emse daha iyi olurdu neyse inşallah bırakmaz..
saadetcim bende yaşıyorum aynı duyguları oğlumu bırakması zor geliyor mahmududa kreşe bırakıyoruz oda mızırdanıyo hala ama napıcaz mecburuz .((