Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saadetcim sagol canim...ESimle biraz daha iyi gibiyiz ama odalari ayirdi.2 hafta olacak .Pisman ama yemin ettigi iicn donmuyor koltukta uyuyor...Inadim inat diyor yani
Sen nasilsin canim?
Saadetcim sagol canim...ESimle biraz daha iyi gibiyiz ama odalari ayirdi.2 hafta olacak .Pisman ama yemin ettigi iicn donmuyor koltukta uyuyor...Inadim inat diyor yani
Sen nasilsin canim?
yasemincim bizde ek gıdalara geçtik bir hafta sonra fırat hastalandı. 3 gündür hasta yavrum onun için şuan sadece biberonla mama içiyor başka bişi yemiyo kaşığı gördüğü an başlıyo dudaklarını büzmeye göz yaşlarını akıtmaya. sesi felan gitti oğlumun ağlarken sadece gözyaşları akıyo sesizce ağlıyo ağlarken ağzını bile açmıyo (( nasıl kötü oluyorum onu o halde görünce. yarın yine dr. gidicez kontrolümüz var. Allah ım neolursun o hasta olmasın ben olayım diye dua eder oldum.
haklısın ridacım o kadar zor ki 2 aydan fazla oldu ben iş başı yapalı ama hala daha kendime gelemedim. Eve kamera taktırdım ama o bile yeterli gelmedi kendimi toparlamama. Müsait olduğumda ara sıra açıp bakıyorum iş yerinden bu seferde kollarımın arasına alıp öpüp koklamak geliyor içimden daha fena oluyorum. iyi mi ettim kötü mü ettim anlamış değilim. Ben iş başı yapmadan 20 gün önce bakıcı birini almıştım. Benimle birlikte bebeğim ablasınada alıştı onun için çok yadırgamadı benim yokluğumu. Akşamları erken gidiyorum süt iznimi kullandığım için yatana kadarda oğlumla vakit geçiriyorum. dünyayı gözüm görmüyor. Hergün kocamı kapıda karşılayıp saatlerce sohbet eden benden eser kalmadı. eşim bile artık beni unuttun hep ikinci planda kalıyorum diye mızırdanmaya başladı -tatlicadiarzu- ama ben bunların farkına ancak birisi beni uyarınca varabiliyorum biliyomusun. dünyanın en tatlı şeyleri yavrularımız. resimde çok tatlı çıkmışsınız söylemeden geçemeyceğim ridacım. kaç gündür siteye giremiyorum onun için cevap biraz geç oldu canım kusura bakma.
Kızlar çok kötüyüm herşeymi böle üst üste gelir Ecrin kum döküyo yavrum nasıl sancılanıyo nasıl fena ama yapacak bişey yok diyo doktor bol bol emzir ve su içsin dio sancı geldimi durmuyo geceleri düzgün uyuyamıyo kuzucum en son ultrasonda bakıldığında iki tane taş görülmüştü kum tanesinden azcık büyük bugün onlar düştü umarım temizlenmiştir yavrum bi daha o sancıları yaşamasın ben biliyorum çok fena bi acı el kadar bebe nasıl dayansın canım yavrum benim...
Eşimle belli bi süre ayrı kalmak zorundayız ne yazıkki sebebini burada açıklayamıyorum ama onu şimdiden çok ama çok özledim bu ayrılığa nasıl dayanacağımı bilmiyorum çok kötüyüm anneme geldim ev bana dar gelir duvarlar üstüme çöker yatağımda yatamam onu kokusu olmadan çok kötüyüm arkadaşlar korkuyorum iyi olmak zorundayım ki kızıma bi faydam dokunsun ama bunu nasıl başarıcam bunun nasıl üstesinde gelicem bilemiyorum allahıma sığındım sabır diliyorum.
İçim öyle yanıyorki tarif bile edemiyorum meğer ben kocamı ne kadar çok severmişim ondan ayrı kaldığım günden beri içimdeki yangın daha da büyüyo nasıl dayanıcam bu ayrılığa bilmiyorum sesini duymak içimi acıtıyo onu çok seviyorum ve çok özlüyorum biran önce dön aşkım Seni çok seviyorum bitanecik kocacım.
Zayıflamayı çok istiyordum ama böle değil.. göbeğimden şikayetçiydim oda süzüldü gitti üzüntüden... sen yanımda ol ben 90 kilo olmayada razıyım sevgilim
Bu yaşadıklarım birer imtahan allahım sen herşeyin iyisini bilirsin derdi veren sensin dermanıda sendedir.
Bu aralar sıkıntımdan dolayı pek giremiyebilirim canım hiç bişey yapmak istemiyo hepinize sevgilerimi iletiyorum kendinize çok iyi bakın...
yasemincim bizde ek gıdalara geçtik bir hafta sonra fırat hastalandı. 3 gündür hasta yavrum onun için şuan sadece biberonla mama içiyor başka bişi yemiyo kaşığı gördüğü an başlıyo dudaklarını büzmeye göz yaşlarını akıtmaya. sesi felan gitti oğlumun ağlarken sadece gözyaşları akıyo sesizce ağlıyo ağlarken ağzını bile açmıyo (( nasıl kötü oluyorum onu o halde görünce. yarın yine dr. gidicez kontrolümüz var. Allah ım neolursun o hasta olmasın ben olayım diye dua eder oldum.
mercancım açık kalıyo site bazen kaçamak bakıyorum.dün mahmudun öğretmenini aradım eskiye göre biraz daha iyi dedi ama yine yanına oturana bi tekme dirsek atıyo diyo öff yaaa