Kızlar hepinizi öpüyorum bebişleri hasta olan arkadaşlara şifalar diliyorum....Toplumda bazı inanışlar var anne hasta olunca bebeğe de sütünden geçer diye kesinlikle katılmıyorum çünkü ben hastalandım ve kızımı her zamankinden daha çok emzirdim çok şükür ona geçmedi...Bebişleri sık sık emzirin kızlar çünkü hasta olmanıza bağlı olarak anne sütünde bebeği koruyucu antikorlar oluşuyor..Ne kadar çok emzirirseniz o kadar çok hastalıktan korumuş olursunuz....
Neyse umarım hepiniz iyisinizdir...Beni sorarsanız nedendir halen bilemiyorum üzerimde hani derler ya ölü toprağı serpilmiş gibi birşey var...Ne yaparsam yapayım bir türlü atlatamadım...
ridacığım yetiştim geldim bacım.... :)))))
ya aynısını yapıyor buğrada sağa yada sola dönüyor kendisi başınıda yukarı doğru büküyor öyle uyuyor:)))
canım muhammedin son halinin resimleri varsa koysana büyümüşür kerata bi görörelim nasıl büyüdüğünü
Hepinize merhaba arkadaşlar,
Hasta olan mayıs annelerine ve bebişlere acil şifalar diliyorum:1hug:İnşallah hepsi biran önce iyi olur.. Anne olduktan sonra insan kendini aşıyor ve dünyası artık bebeğinin etrafında dönüyor..
Bende dün akşam Ankaraya döndüm yarın icra müdürlük sınavı var..Hiç çalışamadım bakalım sonuç nasıl olacak..Oğluşumla ilk kez tek başına yolculuk yaptık..Fena değildi bana göre ama o bugün bütün gün huysuzdu..Ağlayışları hala kulağımda çınlıyor..Biraz öksürüyordu..Ama ateşi pek yoktu..Birde öğleden sonra yarım muz verdim akşama kadar emmedi beni..Büyüdükçe tuhaf tuhaf huylar edinmeye başladı..Mesela emmeye hiç sağ göğsümden başlamak istemiyor..Bazen biraz emince ağlamaya başlıyor, öbür memeye geçtiğinde ondan da azıcık emip sonra tekrar ağlamaya başlıyor bu kez yine ilk başladığı memeye dönüyoruz..Yattıkça kulağımı acıyor diye düşünüyorum bi türlü çözemedim nedenini..Bu çarşamba pnömokok aşısının 2. dozu var gidince doktora hem bunu hemde neden az kilo aldığını sorcam.
Psikolojime gelince buradan gittiğim zamankine göre daha iyiyim çok şükür, annemin yanında bebeğide alıp dışarı çıkabiliyordum..15 dk bile iyi geliyor..Annemlerin evinin önü açık ve manzarası çok güzel üstelik sessizde bi yer, gürültü yok gezinmek için ideal..Ama ilk gittiğim hafta kabus gibi çöktüm üstlerine, herkese bağırıp çağırıyordum..Sonradan farkettim ki gerçekten elimde değilmiş, normalleştikçe hareketlerimdeki anormalliği de farketmeye başladım..Eşim kendisine ve ailesine beddua ettim diye benimle oradayken hiç konuşmadı telefonlarıma çıkmadı ama şimdi iyiyiz..Barıştık inşallah bi daha aramız bozulmaz..Bu arada ettiğim beddua da tuttu ve eşim uzman olamadı( çok üzgünüm: Yani bedduam döndü dolaştı yine bizi vurdusenağlamaO yüzden artık beddua etmiycem tövbe ettim ve eşimlede helalleştim .. Allah kimsenin hem bedensel hemde ruhsal sağlığını bozmasın hayat çok zor.. :1no2:
Kilo konusuna gelince bende de hala fazlalıklar olduğu gibi duruyor..Bide herkes çok farklı tepkiler veriyor..Erkek olanlar hiç yakışmamış derken kadın olanlar çok zayıftın şimdi iyi olmuşsun diyorlar :)) Ama benimde herkes gibi kıyafet sorunum olduğundan bir an önce zayıflamam gerek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?