herkese selaaaammm. bende bikaç gündür giremiyorum benim lep top tamire gitti. ablamın lep top unu çaldım bugün size yazmak için:))))
yaseminciğim geçmiş olsun bi kurtulamadı yavrucaklar hastalıktan. kış geldi herkez dökülüyor teker teker umarım herkez düzelir biran önce.merhaba kızlar mert hasta oldğu için bayramda evde kalıcaktık ama bayramlaşmak için annemi aradığımda sesi ağlamaklıydı kimse yok babanda gelemedi bayrama dedi eşim istersen gidelim deyince bayramın 1.günü gittik tekirdağa.arefe günü mertin öksürüğü iyice artınca 3.sefer dr götürdük ve antibiyotik başladık mecbur başlandı 10 gün kullanıcaz.tekirdağdan dün geldik oğullarım gayet uslu durdular yaraamzlık yapmadıalr hatta edirneye bile gezmeye gittik sınıra 4 km felan kalmıştı taa oraları bile gezdik güzeldi ama eve gelince yorucuydu bay plansız gisinde evde işler birikmişti.sizlerinde bayramı iyi geçmiştir umarım.sevgiler...
deryacığım sizede geçmiş olsun... yeni evinizde hayırlı olsun...kıslar herkese merhaba. öncelikle herkesin geçmiş bayramını kutluyorum bebişlerinizi öpüyorum. ben uzun zamandır yoktum yanı bayramdan 4 gün önce falan girmiştim en sonayın 26 sı gibi. bizim eve hırsız girmiştiya ondan sonra bi ev bulduk apar topar toplanmaya başladım. araya bayram girdi eşimin köye benim köye derken ayın3 ünde taşındık. tamamen yerleşmiş durumdayım. sağolsun annemle kızkardeşim geldi yardım etti. bu arada benim kuzuyu hasta ettik bayramda. köyler soğuktu. evde yerleşiyouz ediyoruz derken kuzum hasta oldu ya. dün gece onun yanında yattım burnu falan tıkandı. ateşi vardı gece boyu. çok huzursuzdu. bende uyuyamadım. doktorundan randevu alayım dedim bugün dolu dediler dedim ateşli getirin arada almaya çalışalım dediler. 37.2 çıkıyordu ateşi ama bence daha fazla. kayınvalideme dedim ateşi artarsa çantasında ateş düşürücü şurup var ondan yarım ölçek veriver dedim. zar zor 2.5 a aldım randevuyu. akşama kadar beklesem bile götürcem kızımı ya. sadece bu sayfayı okuyabildim kızlar geçmişi okuyamadım sizin kuzularlda hasta sanırım. hepinize geçmiş olsun. canancım ecrin cik de mi hasta oldu
yasemin mert e de geçmiş olsun rida merhahaba canım.kızlar okuyabilirsem geçmişi okur dönerim. adı nı sayamadığm herkese merhaba
arkadaşlar hepinize merhaba herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun uzun zamandır yoktum yeni geldim eve eşim iş için tacikistandaydı bende ızımı alıp anneme gitmiştim bilenler bilir çooooook ilgili koca tarafım var arayıpta halin nedir demediler eşimde boşver kal orda dedi çok güzel tatil yaptım.
QUOTE]
neysenciğim hoşgeldin tekrar aramıza
nazeciğim senin dediğin olay bende de var. bi yorgunluk, bi tembellik. hiç bişey yapasım yok. akşama kadar yatsam kalkasım gelmiyor. bi arkadaşım daha var aramızda 40 gün var oda öyleymiş. doğum sonrası psikolojimidir nedir anlamadım. birde bende aşırı unutkanlıkta oldu. birazcık düzeldi buaralar. herkezdemi oluyor bu olay acaba:uhm:Selam kızlar öncelikle hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum...Bayram öncesi buraya yazabilmiştim bayramdan 4 gün önce ankara dışına çıkınca ancak dönüş yapabildim...Umarım hepiniz güzel bayram geçirmişsinizdir..Ben kendi memleketimdeydim çocukluğumdan kalma günleri tekrar yaşadım diyebilirim yani o kadar güzeldi..
Kızlar siteden çok uzak kalıyorum eskisi kadar giremiyorum ama arada sırada bakmaya çalışıyorum...Bilemiyorum benden mi yoksa bilmediğim birşeyden ötürü mü iki aya yakın zamandır üstümde bir ağırlık var ne kendime bakabiliyorum nede evime ne oluyor anlamıyorum ama hiçbir işime yetişemez oldum..Vaktimin büyük bir kısmını zaten kızım alıyor halen kırkının içinde olduğu gibi sık sık emiyor onun dışında sizlerde bilirsiniz ki artık uykuları azaldı ilgiydı alakaydı fazlasıyla istiyor, emmediği zaman dışında da diğer türlü ilgi beklediğinden bütün günümü onunla geçiriyorum diyebilirim..Ama ben yinede kendimde bir tuhaflık hissediyorum ne yaparsam yapayım hep yorgunum isteksizim halsizim...Ama bebeğimle geçirdiğim bütün zamanlarda iyiyim..ne zaman ki bebeği bırakıp eve dönüyorum işte o ande herşey bitiyor gözümde ya aslında ne yazıyorum ne konuşuyorum onu bile bilemiyorum...
Yasemincim mert hastaymış cnm üzüldüm umarım kısa zamanda iyileşir...Drdenis cnm yeni evin hayırlı olsun umarım güle güle oturursun inşallah....Kızımın adaşı hasta mı olmuş acil şifalar diliyorum.
Kızlar yazıları okuyamadım...Lütfen kusuruma bakmayın....
selam kızlar.herkese tünaydın.bugün nasılız bakalım?ben de biraz nezle gibiyim.havalar bi tuhaf gidiyor burba bi sıcak bi soğuk. ayvalık süperdi.ayvalık daki ev deniz kenarında,balkonda kahvaltı yapmak bile bi başkaydı. balık tutmaya bile gittik eşimle,kuzeye babannesi baktı.çok iyi oldu bizim için.romantik birkaç gün geçirdik kayınvalidemin sayesinde. doping aldım döndüm. çok seviyorum ayvalık'ı belki ilerde oraya yerleşiriz. neyse çenem düştü görüşürüz:)
canım sanada geçmiş olsun... ridanın dediği gibi benimde gidesim geldi valla ballandıra ballandıra anlatın. gidip konaklanıcak yerlerde varmı bari bizlere aklımızda bulunsun yolumuz düşer gideriz belki dimi ridacığımkaydirigubbakcemile5