2008 Mayıs Anneleri

elifcim, merCANINA geçmiş olsun doktorun tavsiyelerine uyduktan sonra Allahın izniyle sağlık problemi kalmaz inş..
 
canancım tüylerim diken diken oldu..ben de daha önce böyle birşey duymamıştım..
 
ben daha önce okumuştum bunu ama çok saçma geldi.tüyler vardı bizimkinde ama zamanla döküldü gitti.
 
kıslar herkese merhaba nasılsınızbakemmm. iyisinizdir inşallah bebişlerinde keyifleri yerlerindedir.. bişi sorcam size.kuzularınızın bayramlıklarını hazırladınız da kendinize ne aldınız gı.... ben bişi bulamadım. lütfen yardım...
 
ben henüz almadım almıcam da zaten.zayıflamadıktan sonra kendime bişey almıcam.sinirlerim bozuluyor 42 beden olmuşum.36 nerde 42 nerde?!!!çok yemeseydim ders olsun banaa...
 
kız öyledeme bende bir zamanlar 36 bedendim. şimdi çok şükür 40 a düştüm. amma sende bende bidaha 36 yı unut. rüyamızda görürürz ancak.göbek belki erirde. genişleyen bu çanak (kendisi kalçam olur) bi daha küçülmez... ben barışığım valla hiç göbeğim yok gibi geliyor :) öyle inandımki kör olmalıyım yaaaa...
 
en azında 38 olsak be.ne olur sanki sihirli bideğnek olsada inceltse bizi.ama bu boğaz varken zor.
 
canancım tüylerim diken diken oldu..ben de daha önce böyle birşey duymamıştım..

Canım bende hiç duymadım hatta büyükler bilir diye anneleride geçtim ananeme babaanneme bile sordum kimse bilmiyo çok ilginç ben bide korkarım öyle çok kurcalayamam
 
Ben benim zuzuya bugün yine cici aldım ona alırken kendimede bişe alım dedim bıktım artık hep aynı pantolonu eşofmanları giymekten bi kot aldım artık üstünede bişe uydururum bayrama öle geçirirm ne yapim aslınca cici bi elbise almıştım kendime ama o canına yandığımın göbeği yokmu ok gibi dışarı fırlıyo ah be derya keşke bende senin gibi o bölgeyi görmeyen bi kör olsam ama öle bi batıyoki odamda dolaplarımın kapakları ayna Ecrinden dolayı bütün gün oda da oluyorum kırıcam o aynaları bigün nasıl sırıtıyo göbüşüm..
Göbüşüm dedim aklıma hamileyken ne kadar severdim göbeğimi her ya daha da büyüdü ne güzel derdim
 
ok canim bekliyorum
@kardelen@ online goruyorum seni.....Gorunmuyorsun ne zamandir nerelerdesin?

mercancığım ben o saatlerde evde bile değildimbilmiyorum nasıl online olduğumufisfisfis

ya kızlar sinir oldum ben bitirlü giremiyorum k.k valla gece rahat oluyor anca burası. gündüz okuduklarıma yazdım kaydolmadı. unuttumda zaten hepsini.
mercancığım geçmiş olsun buarada umarım bakımla geçer biran önce dediğin gibi belkide hep var kolestrol ama farkedilmiyor.

akşam yaseminle görüştük msn den oda girememiş selam söyledi hepinize.çok yoğun ve yorgun olduğu için giremiyormuş zaten haber verip hemen kapattı. mahmut devam ediyormuş antibiyotiğe. kreşe gitmiş bugün mutluda dönmüş. bakalım hayırlısı bi düzene girsede rahatlasa kadıncağız.

konulara canlı canlı cvp veremiyorum akşamdan akşama giricem artık valla yazasım gelmiyor sinir oldum
 
kız ben miyop um :) ama bu göbeği görmemek için en az +10 numara hipermetrop olmam gerek. bi insan kendine bu kadar çabuk nasıl alışır bilemedim.
 
naber kızlar?nasılsınız bugün?ben iyiyim oğlumu aşıya götürdüm.bu ay az kilo almış derken 7400 gr. olduğunu görünce sevindim.bu ay 800 gr. almış oğlum..çok şükür sağlığı yerinde.maşalllah.
bişey unuttum sağlık ocağından geçen ay 4 aylık olunca kan damlasına başlanacak denmişti ama ben onu sormayı ve almayı unuttum.tekrar gitsem mi acaba?neyse tel açıp sorayım da ona öre hareket ederim. sizler başladınız mı kan damlasına(demir takviyesi)?
 
Merhaba arkadaşlar,

Yazdıklarınızı pek okuyamadım ama gördüğüm kadarıyla,

Gökçencim kan damlası ferro sanol günde 4 damla 4 aylık olunca başlıyorsun..

Yasemincim geçmiş olsun,

Ben oğluma bayramlık değilde öylesine giysindiye birkaç şey aldım çünkü çok hızlı büyüyorlar gecelik falan yetişmiyo..Bende biraz büyük alıyorum aldığım herşeyi..Bayramlık için annemlerle çıkarız galiba..

Bu arada annem beni sinir hastalıkları uzmanına götürdü..laelaelaelaelae Doktorla konuşurken daha üç beş kelime edemeden ağlamaya başladım..Anksiyete bozukluğu teşhisi koydu bugünde kan tahlillerimi verdim bakalım..Çünkü dikkat dağınıklığı unutkanlık falanda var bende.Doktor bunlar hastalık yüzünden oluyor dedi..Şimdi annemin yanında biraz iyiyim burada çıkıp gezebiliyorum hava alıyorum,oğluşu gezdiriyorum ama belki hatırlıyorsunuzdur annemde benim sorunlarım yüzünden kafayı yeme noktasına gelmişti. Biz iki deli arada bir ateşli kavgalar ediyoruz..-tatlicadiarzu- Ben anneme "senin yüzünden evlendim evde kalsam daha iyiydi diyorum" o da "adam gibi bi koca bulsaydın ben sana mani mi oldum" diyo kaydirigubbakcemile3
 
ebrucum geçmiş olsun canım. inşallah tezzamanda doğru bir tedaviye başlarsınız. demir i bana saağlık ocağından verdiler ama günde 9 damla olarak. aklım karıştı yaf
 
ebrucum, geçmiş olsun canım..inşallah mevcut sıkıntılarından ve endişelerinden en kısa zamanda kurtulur, eski yaşantına dönersin..
 
ebrucum çok geçmiş olsun canım umarım geçirdiğin bu dönem hayatının dönüm noktası olur bütün kötü şeyler geçmişte kalır hayatın daha güzel devam eder. iyi haberlerini bekliyoruz
 
ebru geçmiş olsun,hayatta hiçbirşey sağlıktan ve senden daha değerli değil.eşler bile.kendini üzme bebeğinde etkilenmesin canım.ince fikirli olma ve herşeyi kafana takma.hayatı olduğu gibi yaşa.üzme tatlı canını arkdaşım.
sağlık ocağını aradım sordum.4 aylık olunca başlanıyor,kilosuna göre kaç damla olduğunu ayarlıcaz dediler(.mesela komşunu kızı 7300 gr.günde 6 damla kullanıyorlarmış.bizimde öyle olur heralde).neyse bayramdan sonrada gelebilirsin sakıncası yok dediler.bayramdan sonra oğlum 4 ay 9 günlük olcak geç değil mi dedim değil dedi hemşire. artık öyle yapcam.havalar soğudu sık sık dışarı çıkarmayayım sağlık ocağı da uzak zaten.işte böyle kızlar.
bişey sorcam size hazır domates çorbasının tadı pek hoş değil.değiştirmek için ne yapmalı acaba.sarımsak,baharat falan işe yarar mı ki?!!
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…