eşimle biz bir kere birlikte benim doğum günü kutladık o zaman evli değildik yeni başlamıştık çıkmaya..aman Allahım neler neler yapmıştı..o yıl ağustosta evlendik..şubat ta askere gitti.. 4 nisan 2007 doğum günümdü...çiçek gönderdi..çok duygulanmıştım..nisan 2008de de askerdi ve yine çiçek gönderdi...geldiğinde de hem doğum hediyesi hem evlilik yıldönümü hediyesi olarak pırlanta bir yüzük alarak telafi etti durumu :))
eşim asker dönüşü askerlik nedeniyle ayrıldığı işine tekrar döndü ancak şu sıralar çok sıkıntılı...hiçbir şey eskisi gibi değil diyor ve ayrılmayı düşünüyor...hayırlısı olsun bakalım...dua edin arkadaşlar inş..ALLAH hayırlısıyla yeni rızık kapıları açar, isteyen herkesle birlikte bize de..
gizemcim, 3 günlük tatil iyi geldi diyemeyeceğim..her zamankinden daha çok yoruldum..iftara eşimin ailesi, evli olan kızkardeşleri ve benim ailem davetliydiler..menüde kıymalı pide, salata, çorba, tatlı, meyve olarak düşünmüştük...eşim sipariş vermeye gitti içini bizim hazırlamamızı istediler..gittik birlikte alışveriş yaptık eşim içini hazırladı götürdü..pideci bundan 13 tane pide çıkar 19:10 da gel al demiş..(ezan vakti) hem pide zamanında yetişmeyecek, hem de kimseye yetmeyecek..tekrar iç hazırlayalım dedim baktım eşim pek oralı olmuyor..kızdım söylendim iftara 3 saat vardı yoktu..başladım yemek yapmaya..yemeği fırına verdim eşim geldi iç hazırlayacaktık diye..ben de geç kaldın dedim...18:30 da da pideleri alması için gönderdim...pideler 25 tane geldi..yemek olunca pideler yenmedi..arttı..güler misin ağlar mısın? Ama Allah kabul etsin...iftar sonunda bir iç huzuru yaşıyor insan..
halaları oğlumu hiç bırakmadılar, sallıyorlar, gıdıklıyorlar, şekilden şekile sokuyorlar güya seviyorlar ama ağlatıyorlar da içim gitti..onlar gidince bi güzel yıkadım oğlumu..eşimin söylenmeme pek gönlü olmadı ama..
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
eşimle biz bir kere birlikte benim doğum günümü kutladık o zaman evli değildik yeni başlamıştık çıkmaya..aman Allahım neler neler yapmıştı..o yıl ağustosta evlendik..şubat ta askere gitti.. 4 nisan 2007 doğum günümdü...çiçek gönderdi..çok duygulanmıştım..nisan 2008de de askerdi ve yine çiçek gönderdi...evli olarak birlikte hiç doğum günü kutlamadık..umutlar 2009 Nisanına kaldı inşallah...
geldiğinde de hem doğum hediyesi hem evlilik yıldönümü hediyesi olarak tektaş bir yüzük alarak telafi etti durumu :))
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
yaa bu arada arkadaşlar, eşim asker dönüşü askerlik nedeniyle ayrıldığı işine tekrar döndü ancak şu sıralar çok sıkıntılı...hiçbir şey eskisi gibi değil diyor ve işinden ayrılmayı düşünüyor...hayırlısı olsun bakalım...dua edin arkadaşlar inş..ALLAH hayırlısıyla yeni rızık kapıları açar, isteyen herkesle birlikte bize de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?