Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
of ya canım benim. çok geçmiş olsunya. küçücük yavrucak nasıl hasta olmuş kıyamam ben onaya. rabbim şifa versin bir an önce iyileşsin inş. yavrun yaseminciğim. geçer inş üzülme Allah daha büyük dert vermesin canım
tuğbacım doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle baraber nice mutlu yıllara iyiki doğdun:))))))))))))))))
kardelen doğum günün kutlu olsun
tubacım doğum günün kutlu olsun...
burda rapor almak kolay değil.yani tanıdık doktor olması lazım.neyse eğer ikinci dönem ayarlayabilirsem alcam.
Kizlar dun hic giremedim internete,yorgunluktan oluyorum..Iftar davetim vardi dun.Orucluyken yemegin tadi tuuz kaciyor diye bir gun onceden basladim pisirmeye..Cok zor oldu.Kayra cok mizmiz 2 gundur dogru duzgun hic bir sey yemedi.Aglamiyor ama tuhaf bir ses cikariyor acikli acikli..Hicde uymadi.Hem onla ilgilen hem isleri hallet zor oldu ama sonucta herkes yemekleri begendi evde piril piril oldu ama bugun sabah yine darmadaginik..Kafami hangi duvara vursam acaba?
Tugbacim nice guzel yaslarin olsun..Sevdiklerinle gecirdigin mutlu gunlerin hep cogunlukta olsun hayatinda..
Gizemcim allah kolayliklar versin,cocukla bir nasil basa cikiyorsun?Birine bedduami edeckesin,evin icindeyken tadilat gorsun diyecelmissin.Cok zor oluyor bilirim..
Yasemincim cok cok gecmis olsun canim ..Ayni sorun bizde de var,Mercanda ilk gun hasta olup geldi.Ama mercanda sadece kupkuru bir oksuruk var.2.kez dr goturdum.Bir ilac verdi cok dikkatli vereceksin ve sadece yatmadan once 1 kez dedi.2. icisinde oksuruk falan kalmadi...
Canim beni yanlis anlamazsan birsey soyliyecegim..Bizim ulkemizde en yanlis yapilan sey cok fazla antibiyotik kullanimi..Bize burada dr en son care olarak antibiyotik veriyor.Mumkun oldugunca ilacsiz cozuyorlar iis ve ilaci vermek zorunda kladiklarinda da ilk kullanimda bile cocuk ayaga kalkiyor...Gecen sene ilk kez mercanala turkiyeye geldigimizde cocuk 2 hafta da bir hasta oluyirdu atesi hic dusmiuyirdu 3 ay boyunca kullanmadigimiz ilaci kullandik.Orada ki dr en sonunda sordu siz baska bir ulke de mi yasiyorsunuz diye.Evet nerden anldiniz dedim.Adam dediki turkiyedeki mikoroplar fazla antibiyotik kullanimindan dolayi bagisikliklari degiisme ugruyor ve cok kuvvetleniyorlar.Bazen ilac fayda etmiyor.Baska ulkeden gelen cocuklar bu kadar bagisikligi yuksek mikroba alisik olmadigindan cok sik hasta oluyorlar dedi..Bunda en onemli faktor tabiki bazi kisilerin gidip eczaciya sorup kafadan antibiyotik kullanmasi,saatlerine duzenli uymamasi ve iyilesti deyip gunu dolmadan ilaci kesmesi..Yasemincim senin icin tabi ki bahsetmiyorum sadece antibiyotigin ilestirmenin yanisira yanlis kullanimda aksi tesirini hatirlatmak istiyorum herkese....Keske hic hasta olmasalarda bizde guzel seylerden bahsetsek hep..Aam cocuk hasta olmadan tabi ki buyumez ama gel sen onu anne kalbine anlat..Insallah bir an once merte bulasmadan ayaga kalkar mahmutcukta...Ben de mercan hasta oldumu uzuluyorum ama Kayaraya gececek diye daha bi odum kopuyor..
teşekkürederim canım arkadaşlarım:)))))))))