canım hayırlı olsun bebegin.ben 3 aydır adet olmuyorum sadece kahverengi akıntılarım oluyo arada ve yarın ultrasona giricem inş hayırlı haberler alırım.bana dua edin.
a.s.Sevgili Murgiz, öncelikle aynı dönemlerde aynı şeyleri paylaştığım arkadaşlarımın olması bana moral veriyor, yanyana durduğumuzu hissetmek güzel..canım ben ilk defa 5 haftalıkken gittim keseyi gördük 7 haftalıkken gittim kalp atışlarını duyduk,dr um 12 haftalık ken çağırdı ikili test ve ense ölçümü için sende herhlde gidip keseyi görmüşündür kan tahlili vermişsen sonucunu geciktirme canım bide folik asit alıyosun dimi.benim hiç bulantım olmuyo sadece midem ağrıyo şişiyo gerçi çok şükür bu hafta daha iyi bukadar benden soracakların varsa sor canım
Kızlar ben 6 haftalık hamileyim, aranızda Mayıs' ta doğum yapacak olanlarınız varsa, bu süreçte yaşadıklarımızı buradan paylaşalım..:1hug:
Doktor kontrolüne gittiniz mi? Bir sonraki kontrol tarihiniz? Ultrasondaki ilk karşılaşmanız? İlk merhaba? Bulantılar? Diğer şikayetleriniz..?
Kalan süreci sağlıcakla ve bol paylaşımlarla; öncelikle hayırlısıyla tamamlayabilmek umuduyla..
öncelikle hayırlı olsun cnm.Bende 7 hafta 2 günlük hamileyim.Bende 5.5 haftalıkken keseyi gördüm,6.5 haftalıkkende kalp atışlarını duydum.folik asit kullanıyorum.1 ay sonra 2li test için tekrar gidicem doktora.Herşey normal devam eder ve normal doğum yaparsam 19 mayısta gelicekmiş bebişim.Herşeyin hayırlısı hepimiz için.Mide bulantım yok ,gaz problemim var şu aralar.inşallah geçer.:dance:
Azracım aramızda tam 1 haftalık bir fark var, sana da hayırlı olsun canım. Benim de bir anormal durum sözkonusu olmazsa doğumum Mayıs' ın 25' inde gözüküyor.. Bulantılarımın saati saatini tutmuyor, çok tuhaf kendimi sürekli çok yorgun ve isteksiz hissediyorum..:1no2:
Çok halsiz kalmam durumunda demir destekli bir folik asit önerdi doktorum, sen hangisinden kullanıyorsun?
Bende bir Mayıs annesiyim ..:)) Doktora geçen hafta gittim.. Ama gidiş nedenim rutin kontrolden ziyade kahverengi lekelenmelerim olduğu içindi ve şehir dışında olduğum için ilaç almam gerekiyorsa bir an önce alayım diye kendimi hastaneye zor attım..Bu arada eşimle de aramızda kan uyuşmazlığı varUltrasona hastanede girdiğim için çok fazla bebeği göremedim, gebelik kesesini gördüm, doktor bebeğimin kalp atımlarının olduğunu söyledi :)) Veee ultrasondaki görüntüsüne göre muhtemel doğum tarihi 20 mayıs dediler..İnşallah bebişlerimiz sağlıklı ve zamanında doğar :)) TV de izlediğim kadarıyla 12 ve 22. haftalarda mutlaka doktora gitmek gerekiyormuş..Bende bir sonraki muayene için 12. haftayı bekleyip kendime Ankara'da iyi bir doktor ayarlamaya çalışacağım..Yaptırdığım tüm testlerim şu an iyi çıktı..Kendime ek vitamin olarak Solgar'ın Omega 3'ünü ve yine Solgar'ın Prenatal Nütriensini kullanıyorum..Prenatal Nütriensin içinde folik asitte var, doktora sordum almanda bir mahsur yok dedi..Aslında amacım bunları doğal yollardan alabilmekti ama düzenli beslenemiyorum..Çok sevdiğim halde tüm tatlılardan nefret etmeye başladım..Tatlı gördüğümde midem bulanmaya başlıyor..Kokulara karşı inanılmaz hassaslaştım..Daha çok tuzlu yada ekşi şeylere yöneliyorum ve akşam yemeğim genelde çorba ve salatadan oluşuyor daha fazlasını yiyemiyorum..Bu arada lekelenmeler için sadece yatıp dinlenmem, yolculuk yapmamam tavsiye edildi..Bende zaten şu an çalışmadığım için bol bol dinleniyorum..Ara ara karın ağrılarım ve bel ağrılarım oluyor..Göğüslerimde büyüdüğü için kimseye sarılamıyorum, sarılınca canım çok acıyor İlk zamanlar gündüzleri mutsuz ve halsiz uyanıyordum ama şimdi daha iyiyim..Bakalım ilerleyen zamanlarda neler yaşayacağız :)
Anladigim Kadariyla Hepimizin Yaklasik Gebelik Sureleri Ayni Siz Ne Zaman Gordunu Bebeginizi Benim Son Adet Tarihine Gore Hesaplama Bakilirsa 8 Hafta 1 Gunluk Ama Doktorum 7 Hafta Oldugunu Soledi
Haftaya Gorebilcez Insallah.cok Endiseliyim Sacma Sapan Seyler Dusunuyorum